methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:35 Η methexys έγραψε: #6.621 16-06-14 13:35 27-28 δίνω σχέδιο και αμέσως μετα φεύγω διακοπές με την κολλητή μου για κανένα τετραήμερο... Αν βγουν τότε οι βαθμοί να τους δω ή να τους μάθω όταν επιστρέψω; Ιδού η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:41 Ο Vold έγραψε: #6.622 16-06-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από methexys: 27-28 δίνω σχέδιο και αμέσως μετα φεύγω διακοπές με την κολλητή μου για κανένα τετραήμερο... Αν βγουν τότε οι βαθμοί να τους δω ή να τους μάθω όταν επιστρέψω; Ιδού η απορία Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:50 Η buffon85 έγραψε: #6.623 16-06-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει περιπτωση οταν βγουν οι βαθμοι να εχει αυτο το διλημμα ακομα και αν ειναι μαλδιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:56 Η meetmeinmontauk: #6.624 16-06-14 13:56 ρωτησα σημερα μια καθηγητρια και μου ειπε οτι δεν τους εχουν πει τιποτα ακομη απο το υπουργειο αλλα περιμενουν να τους πουν σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 14:42 Ο notis_19 έγραψε: #6.625 16-06-14 14:42 Ανυπομονώ να πάρω τους βαθμούς..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:15 Η emily74 έγραψε: #6.626 16-06-14 15:15 ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
27-28 δίνω σχέδιο και αμέσως μετα φεύγω διακοπές με την κολλητή μου για κανένα τετραήμερο... Αν βγουν τότε οι βαθμοί να τους δω ή να τους μάθω όταν επιστρέψω; Ιδού η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:41 Ο Vold έγραψε: #6.622 16-06-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από methexys: 27-28 δίνω σχέδιο και αμέσως μετα φεύγω διακοπές με την κολλητή μου για κανένα τετραήμερο... Αν βγουν τότε οι βαθμοί να τους δω ή να τους μάθω όταν επιστρέψω; Ιδού η απορία Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:50 Η buffon85 έγραψε: #6.623 16-06-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει περιπτωση οταν βγουν οι βαθμοι να εχει αυτο το διλημμα ακομα και αν ειναι μαλδιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:56 Η meetmeinmontauk: #6.624 16-06-14 13:56 ρωτησα σημερα μια καθηγητρια και μου ειπε οτι δεν τους εχουν πει τιποτα ακομη απο το υπουργειο αλλα περιμενουν να τους πουν σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 14:42 Ο notis_19 έγραψε: #6.625 16-06-14 14:42 Ανυπομονώ να πάρω τους βαθμούς..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:15 Η emily74 έγραψε: #6.626 16-06-14 15:15 ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: 27-28 δίνω σχέδιο και αμέσως μετα φεύγω διακοπές με την κολλητή μου για κανένα τετραήμερο... Αν βγουν τότε οι βαθμοί να τους δω ή να τους μάθω όταν επιστρέψω; Ιδού η απορία Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:50 Η buffon85 έγραψε: #6.623 16-06-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει περιπτωση οταν βγουν οι βαθμοι να εχει αυτο το διλημμα ακομα και αν ειναι μαλδιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:56 Η meetmeinmontauk: #6.624 16-06-14 13:56 ρωτησα σημερα μια καθηγητρια και μου ειπε οτι δεν τους εχουν πει τιποτα ακομη απο το υπουργειο αλλα περιμενουν να τους πουν σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 14:42 Ο notis_19 έγραψε: #6.625 16-06-14 14:42 Ανυπομονώ να πάρω τους βαθμούς..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:15 Η emily74 έγραψε: #6.626 16-06-14 15:15 ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Αν φοβάσαι ότι συνολικά και με τα ειδικά μαθήματα δεν τα πήγες όσο καλά χρειαζόταν καλύτερα μετά τις διακοπές, μην τις χαλάσεις κρίμα είναι. Αν πάλι είσαι σίγουρη πως τα πήγες όσο χρειάζεσαι ή και καλύτερα τότε γιατί όχι ; Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει περιπτωση οταν βγουν οι βαθμοι να εχει αυτο το διλημμα ακομα και αν ειναι μαλδιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 13:56 Η meetmeinmontauk: #6.624 16-06-14 13:56 ρωτησα σημερα μια καθηγητρια και μου ειπε οτι δεν τους εχουν πει τιποτα ακομη απο το υπουργειο αλλα περιμενουν να τους πουν σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 14:42 Ο notis_19 έγραψε: #6.625 16-06-14 14:42 Ανυπομονώ να πάρω τους βαθμούς..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:15 Η emily74 έγραψε: #6.626 16-06-14 15:15 ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρωτησα σημερα μια καθηγητρια και μου ειπε οτι δεν τους εχουν πει τιποτα ακομη απο το υπουργειο αλλα περιμενουν να τους πουν σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 14:42 Ο notis_19 έγραψε: #6.625 16-06-14 14:42 Ανυπομονώ να πάρω τους βαθμούς..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:15 Η emily74 έγραψε: #6.626 16-06-14 15:15 ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανυπομονώ να πάρω τους βαθμούς..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:15 Η emily74 έγραψε: #6.626 16-06-14 15:15 ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο κολλητος μου πιαστηκε με σκονακι στις πανελληνιες και τον μηδενισαν! δεν πιανει με τιποτα σχολη που να του αρεσει και με το ζορι τον πεισαμε να δωσει και τα υπολοιπα μαθηματα για να βγαλει ενα απολυτηριο και να παρει το πασο. το ειχε ξεπερασει εδω και κατι μερες και ειχε αποφασισει να ξαναδωσει του χρονου μεχρι που ακουσε απο καποιους οτι δεν μπορει να ξαναδωσει για 2 χρονια επειδη τον επιασαν με σκονακι!!!! εγω δεν μπορω να το πιστεψω αυτο! ισχυει οντως τετοιο πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:18 Η Dogie έγραψε: #6.627 16-06-14 15:18 Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να δώσει του χρόνου... Πάντως έκανε την μεγάλυτερη βλακεία που θα μπορούσε και κατέστρεψε την προετοιμασία ενός χρόνου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Η Emilouko έγραψε: #6.628 16-06-14 15:20 Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:22 Ο Guest 824270: #6.629 16-06-14 15:22 Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο νησι μου ειχε συμβει κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια σε ενα λυκειο της περιοχης αλλα ο μαθητης εξεταστηκε κανονικα την επομενη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emily74 Νεοφερμένο μέλος Η emily74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 15:23 Η emily74 έγραψε: #6.630 16-06-14 15:23 ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι σιγουρο? κι εμενα μου φανηκε απιστευτο να ισχυει αλλα το ελεγε μια καθηγητρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η Peace_ έγραψε: #6.631 16-06-14 19:14 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:18 Ο Σπυρακος (^^): #6.632 16-06-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Nα ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν πάρεις μάθημα επιλογής βιολογία από τεχνολογική είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις 3ο πεδίο μετά; Click για ανάπτυξη... Οχι Δηλωνεις σχολες απο 1 εως 2 πεδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:20 Η Peace_ έγραψε: #6.633 16-06-14 19:20 Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:22 Ο Σπυρακος (^^): #6.634 16-06-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Δηλαδή μπορείς να δηλώσεις μόνο σχολές από 2ο και 4ο; Click για ανάπτυξη... Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:32 Ο DumeNuke έγραψε: #6.635 16-06-14 19:32 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 19:35 Ο Σπυρακος (^^): #6.636 16-06-14 19:35 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. ΥΓ. Μένει να τσεκάρω αν μπορείς να δηλώσεις 2ο/5ο ή 4ο/5ο από θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Η Alireza έγραψε: #6.637 16-06-14 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγω ανυπομονώ για τους βαθμούς. Βασικά εδω κ 2 μέρες δεν τους σκέφτομαι κ πολύ. Απολαμβάνω την ξεγνοιασιά μου. Ελπίζω να μην αλλάξω ψυχολογία μετά τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 20:44 Ο Dias έγραψε: #6.638 16-06-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ναι! Ειπαμε απο 2ο,3ο,4ο διαλεγεις σχολες απο 2 Αν παρεις Βιολογια Γενικης!! Με μαθηματικα μενεις 2ο,4ο καθως και με φυσικη!! Με ιστορια 1ο,2ο,4ο και με μαθηματικα και αοθ 2ο,4ο,5ο!! Παντα διαλεγεις σχολες απο 2 απο τα πεδια που ανοιγεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: 1. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις μέχρι 2 πεδία στο μηχανογραφικό. 2. Αν επιλέξεις σχολές μόνο από 1 πεδίο, μπορεί να είναι είτε της κατεύθυνσης σου (1ο απο θεωρητική κτλπ) είτε με εναλλακτικό μάθημα (1ο πεδίο από Τεχνολογική με Ιστορία Γεν.) 3. Αν επιλέξεις σχολές από 2 πεδία, τότε 1 από τα 2 θα είναι υποχρεωτικά της κατεύθυνσης σου. Αυτό, πρακτικά, αφορά μόνο τη θεωρητική σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής (είναι το μόνο μάθημα γενικής που ανοίγει περισσότερα από 1 πεδία). Τουτ' έστιν, από Θεωρητική με Μαθηματικά μπορείς να δηλώσεις 1ο/2ο ή 1ο/4ο. Το 1ο πεδίο παίζει υποχρεωτικά. Δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2ο/4ο από Θεωρητική κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Απο θεωρητικη εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις απο τα πεδια 2ο-5ο μονο απο ενα εξαρταται το μαθημα που πηρες!! Και εχεις και το δικαιωμα να επιλεξεις απο πρωτο!! Δε μπορεις 2ο/5ο ουτε 4ο/5ο Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά. Πάρτε και σε πίνακα πώς "τα πεδία παίζει και ανοίγει" (αττική σύνταξη). Νομίζω ότι για να δείτε τον πίνακα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:23 Η Emilouko έγραψε: #6.639 16-06-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ξεγνοιασιά;; Πες μου ότι για κάποιο λόγο δε δίνεις ενδοσχολικές; Γιατι εμάς μας εχουν μαμησει να το πω και κόσμια Click για ανάπτυξη... Χαχα οχι δίνω!Κοινωνιολογια μας έδωσαν τα θέματα, αγγλικά γινόταν χαμός μέσα στο τμήμα :Ρ Ιστορία μας έχουν αρκετά. Τώρα ξεκίνησα διαβασμα . Αλλα είναι διαφορετικό το συγκεκριμένο " διαβασμα". Μαθηματικά πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω γιατι θέλω να μάθω θεωρία κ τύπους για να λύσω καμία άσκηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.640 16-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2014
Αρχική Δημοσίευση από lia rose: το ξερω με βεβαιοτητα : στους προφορικούς δε βαζεις τιποτα και απλως συμπληρωνεις τους γραπτους! οι προφορικοι προσθετουν πολύ Click για ανάπτυξη... ''Σε περίπτωση παρέλευσης των δύο ετών, ο βαθμός πρόσβασης ταυτίζεται με τον γραπτό βαθμό''.Εσύ πως το καταλαβαίνεις αυτό;Άλλη φορά μην είσαι και τόσο ''βέβαιη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.