@Δήμος : Πολύ ωραίο το ποστ σου. Ναι υπάρχουν και αυτά τα σχολεία.Το ξέρω και εγώ , το ξέρεις και εσύ, το ξέρει και η κάθε πέτρα. Το ζήτημα είναι ότι είναι τόσο οργανωμένη η όλη υπόθεση σε σημείο να σε αηδιάζει.Ρουσφέτι για να μπεις στην σχολή, ρουσφέτι για να πιάσεις δουλεία, ρουσφέτι για τα πάντα. Γι ' αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός κιόλας.
Ο άλλος "μύθος" είναι ότι τα θέματα ΔΕΝ διαρέουν.Εκτός από τις φορές που αποδεδειγμένα έχουν πιαστεί πρόσωπα να έχουν πληροφορηθεί για τα θέματα πριν τις εξετάσεις, υπάρχουν και πάρα πολλές -κατά πολύ περισσότερες- φορές που δεν έχουν φανερωθεί οι "πληροφοριοδότες". Και αυτό είναι λογικό. Οι καθηγητές/Πανεπιστημιακοί που τα βάζουν είναι άνθρωποι,δεν είναι γεννήτορες τυχαίων θεμάτων. Και εγώ αν ήμουν καθηγητής/Πανεπιστημιακός θα έλεγα στο παιδί μου/στο ανήψι μου/στον τάδε τι θα ήθελα να βάλω.Οπότε διαρρέουν με κάποιο τρόπο.
Το κακό με την όλη υπόθεση (a.k.a Πανελλήνιες) , είναι ότι καταλαβαίνεις πόσο ασήμαντες πραγματικά είναι ,μετά από κανένα 6μηνο αφού τελειώσουν.Οι Πανελλήνιες ΔΕΝ καθορίζουν το μέλλον,ΔΕΝ σου εξασφαλίζουν χρήματα και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει το σύστημα παπαγαλίας που έχουμε για εισαγωγή...
Καλά αποτελέσματα σε όλους σας για αύριο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.