JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:00 Ο JKaradakov: #7.721 17-05-13 18:00 Τι να σε πω εγω προς στιγμή τρόμαξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:02 Η ~Lös~ έγραψε: #7.722 17-05-13 18:02 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #7.723 17-05-13 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν το πρόσεξα καν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #7.724 17-05-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Δεν το πρόσεξα καν ... Click για ανάπτυξη... εεε,μα πώς; μπαμ εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:08 Ο Δρ. Σπίτης: #7.725 17-05-13 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:09 Ο Scof έγραψε: #7.726 17-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να σε πω εγω προς στιγμή τρόμαξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:02 Η ~Lös~ έγραψε: #7.722 17-05-13 18:02 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #7.723 17-05-13 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν το πρόσεξα καν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #7.724 17-05-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Δεν το πρόσεξα καν ... Click για ανάπτυξη... εεε,μα πώς; μπαμ εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:08 Ο Δρ. Σπίτης: #7.725 17-05-13 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:09 Ο Scof έγραψε: #7.726 17-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:06 Η katerina16: #7.723 17-05-13 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν το πρόσεξα καν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #7.724 17-05-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Δεν το πρόσεξα καν ... Click για ανάπτυξη... εεε,μα πώς; μπαμ εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:08 Ο Δρ. Σπίτης: #7.725 17-05-13 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:09 Ο Scof έγραψε: #7.726 17-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν το πρόσεξα καν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #7.724 17-05-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Δεν το πρόσεξα καν ... Click για ανάπτυξη... εεε,μα πώς; μπαμ εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:08 Ο Δρ. Σπίτης: #7.725 17-05-13 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:09 Ο Scof έγραψε: #7.726 17-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Δεν το πρόσεξα καν ... Click για ανάπτυξη... εεε,μα πώς; μπαμ εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:08 Ο Δρ. Σπίτης: #7.725 17-05-13 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:09 Ο Scof έγραψε: #7.726 17-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:09 Ο Scof έγραψε: #7.726 17-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος.. Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:10 Η ~Lös~ έγραψε: #7.727 17-05-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: +1 Επίσης άλλαξαν οι οδηγίες και πλέον ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σημειώνουμε πάνω στα φωτοαντίγραφα! (τουλάχιστον στην Έκθεση) Click για ανάπτυξη... γιεεπ πολυ χαρηκα αλλα μετα τα εσβησα ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:11 Ο Δρ. Σπίτης: #7.728 17-05-13 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scof: Λογικά αντικατέστησαν το απαρχαιωμένο σύστημα μετάδοσης που επέτρεπε μονο αυτή τη γραμματοσειρά και σε αυτό το μέγεθος Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) Αρχική Δημοσίευση από Scof: Τι ώρα τα πήρατε τα θεματα; Click για ανάπτυξη... 8:55 εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Scof έγραψε: #7.729 17-05-13 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δρ. Σπίτης: Δεν παίζει τίποτα τέτοιο...εδώ και χρόνια τα θέματα έρχονται σε PDF, το οποίο επιτρέπει όλες τις γραμματοσειρές (εσωτερική πληροφόρηση) 8:55 εμείς. Click για ανάπτυξη... Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δρ. Σπίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δρ. Σπίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:18 Ο Δρ. Σπίτης: #7.730 17-05-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ από εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζω ότι τα θέματα δεν έρχονται σε PDF αλλά σε μία σχολική πλατφόρμα/προγραμμα που τα αποκοδικοποιεί επιτόπου. Click για ανάπτυξη... Σωστά, τα θέματα έρχονται κρυπτογραφημένα (για να μην τα πάρει οποιοσδήποτε με μια κεραία τελεόρασης...), αλλά το προϊόν της αποκρυπτογράφησης είναι PDF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:33 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7.731 17-05-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ρε παιδιά μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της γραμματοσειρας; Click για ανάπτυξη... Για που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:54 Η Dogie έγραψε: #7.732 17-05-13 18:54 Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 18:57 Ο Go_for_it!: #7.733 17-05-13 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Νιώσατε άγχος παιδιά; Θυμάμαι, ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και κάποια παιδιά έτρεμαν κάποια άλλα γελούσαν, έκαναν πλάκα. Έβλεπα γονείς να αγωνιούν, παράξενα πράγματα.. Εγώ πήρα την διαδικασία στην πλάκα. Click για ανάπτυξη... Η διαδικασία είναι αισχρή και έτσι την αντιμετωπίζω. Άγχος να έχουν οι διορθωτές, όταν διαβάσουν το γραπτό μου [καλό θα ήταν να έχουν μια κούτα ψυχοφάρμακα δίπλα τους για παν ενδεχόμενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:35 Ο giorgosklou: #7.734 17-05-13 21:35 εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 21:46 Ο Solmyr έγραψε: #7.735 17-05-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω ημουν αγχωμενος το βραδυ μεσα στην αιθουσα γινοταν χαμος μεχρι να παρουμε τα θεματα ολοι γελαγανε ολη την ωρα Click για ανάπτυξη... Το πολύ,συνεχές -ανευ λογου πολλές φορές- γέλιο αποτελεί ένδειξη ύπαρξης άγχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:01 Ο giorgosklou: #7.736 17-05-13 22:01 εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εε αν το πας εκει αλλα εμεις δεν ειχαμε κλαματα και τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:02 Ο Scof έγραψε: #7.737 17-05-13 22:02 Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελάτε ρε παιδιά, πέρα από την επισημότητα που τις χαρακτηρίζει δεν είναι δα και τόσο διαφορετικές από τις ενδοσχολικές. Ίσα ίσα έχεις και τετραδιάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:15 Ο giorgosklou: #7.738 17-05-13 22:15 απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλα μετραει ο βαθμος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ~julia~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:35 Η ~julia~ έγραψε: #7.739 17-05-13 22:35 Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 385 386 387 388 389 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 387 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάντως είχε πλάκα η εικόνα των παιδιών μέσα στο προαύλιο του σχολείου μέχρι να μπουν μέσα και των γονιών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κάγκελα μιλώντας όλοι για το ίδιο θέμα και περιμένοντας 3 ολόκληρες ώρες εκεί. Ένιωθα λες και πηγαίναμε στην σφαγή ειδικά μετά την προσευχή κάποιοι γονείς ξανά φώναζαν τα παιδιά τους για ένα τελευταίο "καλή επιτυχία" χαιρετίσματα, φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 22:36 Ο JKaradakov: #7.740 17-05-13 22:36 Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλεος! Εγώ δεν θα τους άφηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.