villyxan Νεοφερμένο μέλος Η villyxan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:13 Η villyxan έγραψε: #4.681 31-03-13 22:13 αν ξερει καποιος που θα αναρτηθοθν τα θεματα τ οεφε στην εκθεση να μοθ τ πει γτ θα ηθελα να τα λυσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:24 Ο kwstasIdealism: #4.682 31-03-13 22:24 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Αν τα χεις βγαλει καλα αυτες τις φορες προβλεπω να ειμαστε συμφοιτητες με τα 1000...εγω 2 φορες την ειχα βγαλει την ιστορια και η δευτερη ηταν σε φαση τρεχω και δε φτανω. Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δυσκολο κοβουν και θεσεις θα δουμε,το αγνωστο με ποναει και λιγο χαχα Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: what the fuck Φαντάζομαι πας φροντιστήριο ε? Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Ο Chris Black: #4.683 31-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Click για ανάπτυξη... Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:35 Ο kwstasIdealism: #4.684 31-03-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Click για ανάπτυξη... ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:44 Ο Chris Black: #4.685 31-03-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:50 Ο kwstasIdealism: #4.686 31-03-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν ξερει καποιος που θα αναρτηθοθν τα θεματα τ οεφε στην εκθεση να μοθ τ πει γτ θα ηθελα να τα λυσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:24 Ο kwstasIdealism: #4.682 31-03-13 22:24 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Αν τα χεις βγαλει καλα αυτες τις φορες προβλεπω να ειμαστε συμφοιτητες με τα 1000...εγω 2 φορες την ειχα βγαλει την ιστορια και η δευτερη ηταν σε φαση τρεχω και δε φτανω. Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δυσκολο κοβουν και θεσεις θα δουμε,το αγνωστο με ποναει και λιγο χαχα Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: what the fuck Φαντάζομαι πας φροντιστήριο ε? Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Ο Chris Black: #4.683 31-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Click για ανάπτυξη... Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:35 Ο kwstasIdealism: #4.684 31-03-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Click για ανάπτυξη... ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:44 Ο Chris Black: #4.685 31-03-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:50 Ο kwstasIdealism: #4.686 31-03-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Αν τα χεις βγαλει καλα αυτες τις φορες προβλεπω να ειμαστε συμφοιτητες με τα 1000...εγω 2 φορες την ειχα βγαλει την ιστορια και η δευτερη ηταν σε φαση τρεχω και δε φτανω. Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δυσκολο κοβουν και θεσεις θα δουμε,το αγνωστο με ποναει και λιγο χαχα Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: what the fuck Φαντάζομαι πας φροντιστήριο ε? Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:33 Ο Chris Black: #4.683 31-03-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Click για ανάπτυξη... Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:35 Ο kwstasIdealism: #4.684 31-03-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Click για ανάπτυξη... ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:44 Ο Chris Black: #4.685 31-03-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:50 Ο kwstasIdealism: #4.686 31-03-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far Click για ανάπτυξη... Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:35 Ο kwstasIdealism: #4.684 31-03-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Click για ανάπτυξη... ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:44 Ο Chris Black: #4.685 31-03-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:50 Ο kwstasIdealism: #4.686 31-03-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου. Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε. Click για ανάπτυξη... ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:44 Ο Chris Black: #4.685 31-03-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:50 Ο kwstasIdealism: #4.686 31-03-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:50 Ο kwstasIdealism: #4.686 31-03-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:52 Ο Chris Black: #4.687 31-03-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια Click για ανάπτυξη... Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:54 Ο Solmyr έγραψε: #4.688 31-03-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... Το άγχωσες το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 22:55 Ο kwstasIdealism: #4.689 31-03-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία? Click για ανάπτυξη... δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:02 Η Αγνωστο έγραψε: #4.690 31-03-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά και έτσι. Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!). Αντίθετα, στην ιστορία, μολονότι έχω κάνει μονάχα δύο επαναλήψεις εφ' όλης της ύλης, θεωρώ πως μπορώ να γράψω και αύριο. Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:04 Ο Chris Black: #4.691 31-03-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα Click για ανάπτυξη... Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό... Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:07 Ο kwstasIdealism: #4.692 31-03-13 23:07 το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 23:21 Ο nikosxdxd: #4.693 31-03-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο) Click για ανάπτυξη... Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:07 Η Gate4 έγραψε: #4.694 01-04-13 00:07 Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο με φαίνεται ότι πολύ άνετα θα διαβάζω. Έβγαλα και πρόγραμμα (αν το τηρήσω είναι άλλο θέμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 00:36 Ο crusader έγραψε: #4.695 01-04-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jose 13: παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε : Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα) Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια Click για ανάπτυξη... Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastaizia Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:02 Η anastaizia: #4.696 01-04-13 01:02 θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:55 Ο Θεμιστοπόλος: #4.697 01-04-13 01:55 Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:09 Η Dogie έγραψε: #4.698 01-04-13 02:09 Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στις κανονικές εξετάσεις δεν έχει πέσει πότε πηγή απο 4ο και 5ο κεφάλαιο άρα λογικό να περιμένουμε απο εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crusader Νεοφερμένο μέλος Ο crusader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:27 Ο crusader έγραψε: #4.699 01-04-13 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crusader: Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή. Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 09:36 Ο Sourotiri: #4.700 01-04-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Απριλίου 2013
Αρχική Δημοσίευση από anastaizia: θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...??? Click για ανάπτυξη... Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.