victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:24 Η victoriaki: #3.801 06-02-13 21:24 να ρωτησω κατι????θα δωδω για 2η φορα πανελληνιες!μηπως ξερετε τις ημερομηνιες για τις αιτησεις συμμετοχης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #3.802 06-02-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από victoriaki: να ρωτησω κατι????θα δωδω για 2η φορα πανελληνιες!μηπως ξερετε τις ημερομηνιες για τις αιτησεις συμμετοχης?? Click για ανάπτυξη... Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα γίνουν, απ'όσο ξέρω. Καλύτερα να ρωτίσεις στο σχολείο που θα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:28 Η Dogie έγραψε: #3.803 06-02-13 21:28 Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:32 Ο JKaradakov: #3.804 06-02-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Εμάς είπαν στα παιδιά που θα δηλώσουν ειδικές κατηγορίες να φέρνουν τα χαρτιά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:41 Η Dogie έγραψε: #3.805 06-02-13 21:41 Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Polymnia έγραψε: #3.806 06-02-13 22:14 Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτησω κατι????θα δωδω για 2η φορα πανελληνιες!μηπως ξερετε τις ημερομηνιες για τις αιτησεις συμμετοχης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:27 Ο JKaradakov: #3.802 06-02-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από victoriaki: να ρωτησω κατι????θα δωδω για 2η φορα πανελληνιες!μηπως ξερετε τις ημερομηνιες για τις αιτησεις συμμετοχης?? Click για ανάπτυξη... Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα γίνουν, απ'όσο ξέρω. Καλύτερα να ρωτίσεις στο σχολείο που θα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:28 Η Dogie έγραψε: #3.803 06-02-13 21:28 Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:32 Ο JKaradakov: #3.804 06-02-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Εμάς είπαν στα παιδιά που θα δηλώσουν ειδικές κατηγορίες να φέρνουν τα χαρτιά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:41 Η Dogie έγραψε: #3.805 06-02-13 21:41 Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Polymnia έγραψε: #3.806 06-02-13 22:14 Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από victoriaki: να ρωτησω κατι????θα δωδω για 2η φορα πανελληνιες!μηπως ξερετε τις ημερομηνιες για τις αιτησεις συμμετοχης?? Click για ανάπτυξη... Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα γίνουν, απ'όσο ξέρω. Καλύτερα να ρωτίσεις στο σχολείο που θα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:28 Η Dogie έγραψε: #3.803 06-02-13 21:28 Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:32 Ο JKaradakov: #3.804 06-02-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Εμάς είπαν στα παιδιά που θα δηλώσουν ειδικές κατηγορίες να φέρνουν τα χαρτιά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:41 Η Dogie έγραψε: #3.805 06-02-13 21:41 Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Polymnia έγραψε: #3.806 06-02-13 22:14 Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:32 Ο JKaradakov: #3.804 06-02-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Εμάς είπαν στα παιδιά που θα δηλώσουν ειδικές κατηγορίες να φέρνουν τα χαρτιά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:41 Η Dogie έγραψε: #3.805 06-02-13 21:41 Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Polymnia έγραψε: #3.806 06-02-13 22:14 Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Εμάς είπαν στα παιδιά που θα δηλώσουν ειδικές κατηγορίες να φέρνουν τα χαρτιά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:41 Η Dogie έγραψε: #3.805 06-02-13 21:41 Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Polymnia έγραψε: #3.806 06-02-13 22:14 Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Polymnia έγραψε: #3.806 06-02-13 22:14 Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αιτήσεις ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν θαρρώ.Στο σάιτ του υπουργείου δεν έχει βγει εγκύκλιος. Για τις ειδικές κατηγορίες έχει βγει κάτι . Το ερώτημά μου είναι το εξής: Απαιτείται η αναμονή σε επιτροπές και τέτοια για να παρει κανείς τη γνωμάτευση ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
victoriaki Νεοφερμένο μέλος Η victoriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Η victoriaki: #3.807 06-02-13 22:17 a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
a οκ!!ευχαριστω πολυ!!!κ καλη επιτυχια σε οσους-ες δινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:37 Ο JKaradakov: #3.808 06-02-13 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Χμμμ έδωσαν αιτήσεις σε εσάς ή μόνο αυτό σας είπαν; είμαι απόφοιτη κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου είπα μας είπαν και απο εκεί συμπαιρένω ότι έρχεται και καιρός και για τις δικές μας αιτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:13 Η Gate4 έγραψε: #3.809 07-02-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Παιρνετε βαθμους και αγχωνεστε να φανταστω . . . ετσι? Click για ανάπτυξη... Μόνο για το βαθμό στην έκθεση ανησυχούσα εγώ αλλά ντάξυ καλός ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:24 Ο alexalchemist: #3.810 07-02-13 16:24 παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:26 Ο fockos έγραψε: #3.811 07-02-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Όχι είσαι ηδη διαβασμένος στην βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:37 Η έλπις20 έγραψε: #3.812 07-02-13 17:37 ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:43 Η Θάλεια έγραψε: #3.813 07-02-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: ρε παιδια εχω μεγαλο προβ..μολις τωρα αναρωτηθηκα κατι σχετικα με τους πολυτεκνους στις πανελλαδικες εγω ειμαι μελος πολυτεκνης οικογενειας ομως τα αλλα μου 3 αδελφια εχουν κλεισει τα 23 χρονια και δεν εχουν δικαιωματα πολυτεκνικοτητας τωρα δηλ εγω δεν πιανομαι? Click για ανάπτυξη... Όχι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αα) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ. 229 Α"), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 είναι: 1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από ένα ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23&ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης. [...] Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:50 Η έλπις20 έγραψε: #3.814 07-02-13 17:50 ''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
''1. όσοι είναι γονείς και έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων '' εδω λεει για τους πολυτεκνους οχι για τα μελη πολυτεκνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.815 07-02-13 17:53 Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βάζω και εδώ, σε περίπτωση που το θέλει κάποιος. Τι στο διάλο, εγώ τα καταλαβαίνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:55 Η έλπις20 έγραψε: #3.816 07-02-13 17:55 Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:01 Η Θάλεια έγραψε: #3.817 07-02-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του ν. 3454/2006 (Α΄ 75). αυτο δηλ τι σημαινει?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Κάτω το ακυρώνει αυτό που λέει, ίσως εννοεί κάτι άλλο. Κανένας πολύτεκνος που γνωρίζει;; Βασικά δεν είναι για όλους τους πολύτεκνους ισοβίως και το ξεκαθαρίζει με τα bold. Ισοβίως είναι για τα τέκνα με αναπηρία 67%+πάνω. Το λέει στο κομμάτι που παρέθεσα και πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Η έλπις20 έγραψε: #3.818 07-02-13 18:17 καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Φεβρουαρίου 2013 123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καποιος αλλος που να γνωριζει δεν υπαρχει εδω μεσα????? αμα παω στο διευθυντη του σχολειου μ θα μ διαφωτισει καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
123τινκ Νεοφερμένο μέλος Ο 123τινκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Ο 123τινκ έγραψε: #3.819 07-02-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από alexalchemist: παιδια να σας ρωτησω κατι αξιζει να παρω φυσικη γενικης για να εξεταστω πανελλαδικα ... θυμαμαι καποια πραγματα απο περσι ...δν μ φανηκαν δυσκολα ... αλλα το θεμα ειναι οτι στις πανελλαδικες του 2012 εξεταστηκα στη βιολογια γενικης (17.8) αλλα μισω την παπαγαλια τ λετε? Click για ανάπτυξη... Εγω πάντως απο βιολογία πήρα μαθηματικά και δεν τ έχω μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristakoooos Νεοφερμένο μέλος Ο xristakoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:39 Ο xristakoooos: #3.820 07-02-13 21:39 Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.