maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:19 Η maria_95kt: #2.801 29-12-12 13:19 ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο JKaradakov: #2.802 29-12-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: Αλλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Γιατί να τον υποτιμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:55 Ο antonisd95: #2.803 29-12-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Εσύ πληρώνεις.Εσύ αποφασίζεις. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.804 29-12-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... γιατί να τον υποτιμάς? την δουλειά του θα κάνει και θα πληρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:06 Ο geokam έγραψε: #2.805 29-12-12 14:06 Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:02 Η maria_95kt: #2.806 29-12-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο JKaradakov: #2.802 29-12-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: Αλλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Γιατί να τον υποτιμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:55 Ο antonisd95: #2.803 29-12-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Εσύ πληρώνεις.Εσύ αποφασίζεις. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.804 29-12-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... γιατί να τον υποτιμάς? την δουλειά του θα κάνει και θα πληρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:06 Ο geokam έγραψε: #2.805 29-12-12 14:06 Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:02 Η maria_95kt: #2.806 29-12-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: Αλλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Γιατί να τον υποτιμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:55 Ο antonisd95: #2.803 29-12-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Εσύ πληρώνεις.Εσύ αποφασίζεις. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.804 29-12-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... γιατί να τον υποτιμάς? την δουλειά του θα κάνει και θα πληρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:06 Ο geokam έγραψε: #2.805 29-12-12 14:06 Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:02 Η maria_95kt: #2.806 29-12-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... Εσύ πληρώνεις.Εσύ αποφασίζεις. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.804 29-12-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... γιατί να τον υποτιμάς? την δουλειά του θα κάνει και θα πληρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:06 Ο geokam έγραψε: #2.805 29-12-12 14:06 Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:02 Η maria_95kt: #2.806 29-12-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_95kt: ΘΕΛΩ ΝΑ βρω καποιον-α καθηγη-τρια η οποια θα μου λυνει τις αποριες και θα μου βαζει ασκησεις σε ολα. Αυτο ειναι που χρειαζομαι περισσοτερο. ΑΛλα αμα το πω αυτο σε καποιον φιλολογο δεν θα ναι καπως σαν να τον υποτιμαω? Click για ανάπτυξη... γιατί να τον υποτιμάς? την δουλειά του θα κάνει και θα πληρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:06 Ο geokam έγραψε: #2.805 29-12-12 14:06 Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:02 Η maria_95kt: #2.806 29-12-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_95kt Νεοφερμένο μέλος Η maria_95kt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:02 Η maria_95kt: #2.806 29-12-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geokam: Μαρία, εγώ δε σου πρότεινα ιδιαίτερα γιατί όλοι διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις, τότε συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ρωτήσεις διάφορες συμμαθήτριές σου που κάνουν ιδιαίτερα, έχουν σχηματίσει μία άποψη για τους καθηγητές τους και ζήτησε τη γνώμη τους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές Click για ανάπτυξη... Ακριβως για αυτον τον λογο δεν ηθελα απτην αρχη. Σκεφτηκα να κανω 2 με 3 ωρες την εβδομαδα.περισσοτερο για επιλυση αποριων και για ασκησεις. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γιατί να τον υποτιμάς? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θελω να μου κανει μαθημα κανονικο απλα να με βοηθαει εκει που κολλαω μονη μ και να μου δινει ασκησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:14 Η Vicky13 έγραψε: #2.807 29-12-12 16:14 Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:20 Η Dogie έγραψε: #2.808 29-12-12 16:20 Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πες μας τι έχεις να σε βοηθήσουμε.. Και εγώ περνάω σκαμπανεβασματα τελευταία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η OoOkoβοldOoO: #2.809 29-12-12 16:21 Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mην πέφτετε....όλα καλά θα παν! Απλώς ώρες ώρες είναι που βγαίνει η κούραση και τα νεύρα...ηρεμία χρειάζεται, τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:21 Η Vicky13 έγραψε: #2.810 29-12-12 16:21 Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:26 Η OoOkoβοldOoO: #2.811 29-12-12 16:26 Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά προσπάθησε να χαρείς την καθημερινότητα έτσι όπως είναι , δηλαδή αυτό που προσπαθούσα κι εγώ να κάνω ήταν πχ την ώρα του φαγητού να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι μαθήματα κλπ ή την ώρα του ύπνου να κλείνω το διακόπτη(του μυαλού μου) για να ξεφύγω αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....ή τώρα τα χριστούγεννα μπορείς πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο που μένεις για κάνα τέταρτο μόλις σουρουπώσει και να δεις τα μπαλκόνια που μόλις έχουν ανάψει τα φωτάκια τους!!! Ξέρεις τι χαρά έπαιρνα εγώ πέρυσι με αυτό; τέτοιες μικρές χαρές είναι που σε κάνουν να ξεχνιέσαι που και που... όλα καλά θα παν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:30 Ο Shadowfax: #2.812 29-12-12 16:30 Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Anw, το θέμα είναι να μην πολυπαιδεύετε μαλακίες που κάνετε (γιατί κάνετε και θα κάνετε ακόμα πολλές). Χάσατε μια βδομάδα διάβασμα ας πούμε. Ε και? Ή δεν πήγε καλά σήμερα το διαγώνισμα. Και? Σιγά μωρέ, απλά μην ασχολείστε και δείτε τι κάνετε τώρα μόνο. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο DrHouse έγραψε: #2.813 29-12-12 16:33 πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πχ να κάνεις ένα περπάτημα γύρω από το τετράγωνο Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. Βγειτε μια μερα τωρα που ειναι Χριστουγεννα εξω να ξεσκασετε. Αυτη η ακαταστασια που επικρατει,και η αδυναμια σας να οργανωσετε τον χρονο σας σημαινει οτι δεν εχετε προγραμμα.Με προγραμμα και διαβαζετε και τις βολτες σας κανετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:34 Η OoOkoβοldOoO: #2.814 29-12-12 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Δεκεμβρίου 2012 Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Υπάρχει ώρα φαγητού!? Μία ώρα θυμάμαι εγώ: Μ Ε Ρ Α κι ό,τι βγει Click για ανάπτυξη... Σε πληροφορώ ότι πέρυσι επειδή είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με σχολείο-φροντιστήρια-μαθήματα-διάβασμα-σπίτι δεν είχα και πολλά περιθώρια για πολλά γεύματα οπότε έχασα και 2-3 κιλά σε ανίθεση με φέτος που έβαλα κανα ταλιράκι Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σιγα μην κανει και βολτα στον διαδρομο του σπιτιου της. Ελεος. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει εγώ μια ιδέα έδωσα...αποκτήστε και λίγη φαντασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:04 Ο Solmyr έγραψε: #2.815 29-12-12 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Ρε δεν είναι ότι έχω κάτι..Αλλά δεν αντέχω τόση πίεση.. Αυτές τις μέρες δεν έκατσα καθόλου... Click για ανάπτυξη... αν δε ξεκουραστεις και λιγο στις διακοπες το παιχνιδι ειναι χαμενο...να το ξερεις αυτο και δεν ειναι η πιεση που ευθυνεται γιατι εσυ η ιδια πιεζεις τον εαυτο σου.το αγχος θα ειναι που δε σε αφηνει να ηρεμησεις. Ή μηπως οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:07 Η Gate4 έγραψε: #2.816 29-12-12 17:07 Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ σήμερα και αύριο έχω ρεπό από το διάβασμα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:13 Ο antonisd95: #2.817 29-12-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Η χειρότερη χρονιά παιδιά φέτος και κατά συνέπεια τα χειρότερα Χριστούγεννα Στην τελική δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η κούραση.. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι .. Δεν ξέρω..Δεν έχω και πολλά κουράγια ακόμη.... Click για ανάπτυξη... Και αυτό γιατί κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε μερικοί εδώ μέσα. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα. Μην κάθεσαι να ρίχνεις 15ωρα πάνω από τα βιβλία...όταν εσύ σε 1-2-3 ώρες τα καταλαβαίνεις...Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:14 Η katy95 έγραψε: #2.818 29-12-12 18:14 Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:03 Ο JKaradakov: #2.819 29-12-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από katy95: Και γω εχω αρχισει να αγχωνομαι και καμια φορα δεν μπορω να ηρεμησω αλλα νομιζω το οτι εκατσα τα χριστουγγενα στις 25 μ εκανε καλο ηρεμησα αρκετα απλα δεν σκεφτομουν τα μαθηματα (ηταν τελειο μπορω να πω χαχα )αχχ ποτε 8α τελειωσει ολο αυτο ?.... Click για ανάπτυξη... Σε 4,5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο Solmyr έγραψε: #2.820 29-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Σε 4,5 μήνες! Click για ανάπτυξη... success is near my friend! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.