isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 20:54 Η isida!!! έγραψε: #1.981 11-11-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: δε νομίζω οτι βαθμολογούν στη βιολογία έτσι. Ετσι μας είχαν πει σχολείο τουλάχιστον. Αν γραψεις κάτι παραπάνω και είναι σωστό (και πιο πριν έχεις γράψει αυτά που ήθελε η ερώτηση), τότε δε σου κόβουν τίποτα. Σε άλλα μαθήματα (ιστορία) ισχύει αυτό, αλλά στη βιολογία νομίζω όχι Click για ανάπτυξη... στη βιολογια μας το εχουν επισημανει και εμας , κανενα προβλημα δεν υφίσταται στο να γραψεις παραπανω αρκει να ειναι σωστα βεβαια ειδαλλως ισχυει η αρνητικη βαθμολογηση! και σε ιστορια ισχυει αυτο που λεει ο φιλος σταυρος , οπως και σε λογοτεχνια βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:04 Ο ξαροπ έγραψε: #1.982 11-11-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Bιολογία κατεύθυνσης σήμερα στο 5o κεφάλαιο. Τέλεια έγραψα (15 σελίδες απαντήσεις). Click για ανάπτυξη... Α, όσες είναι και το ίδιο το κεφάλαιο 5 δηλαδή. Άμα έλεγα τίποτα για quality & quantity θα ήμουν μάλλον εκτός τόπου και χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Solmyr έγραψε: #1.983 11-11-12 21:05 ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valia95 Νεοφερμένο μέλος Η Valia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η Valia95 έγραψε: #1.984 11-11-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η αδαμαντια52071: #1.985 11-11-12 21:15 Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:16 Ο gregory nub: #1.986 11-11-12 21:16 xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: δε νομίζω οτι βαθμολογούν στη βιολογία έτσι. Ετσι μας είχαν πει σχολείο τουλάχιστον. Αν γραψεις κάτι παραπάνω και είναι σωστό (και πιο πριν έχεις γράψει αυτά που ήθελε η ερώτηση), τότε δε σου κόβουν τίποτα. Σε άλλα μαθήματα (ιστορία) ισχύει αυτό, αλλά στη βιολογία νομίζω όχι Click για ανάπτυξη... στη βιολογια μας το εχουν επισημανει και εμας , κανενα προβλημα δεν υφίσταται στο να γραψεις παραπανω αρκει να ειναι σωστα βεβαια ειδαλλως ισχυει η αρνητικη βαθμολογηση! και σε ιστορια ισχυει αυτο που λεει ο φιλος σταυρος , οπως και σε λογοτεχνια βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:04 Ο ξαροπ έγραψε: #1.982 11-11-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Bιολογία κατεύθυνσης σήμερα στο 5o κεφάλαιο. Τέλεια έγραψα (15 σελίδες απαντήσεις). Click για ανάπτυξη... Α, όσες είναι και το ίδιο το κεφάλαιο 5 δηλαδή. Άμα έλεγα τίποτα για quality & quantity θα ήμουν μάλλον εκτός τόπου και χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Solmyr έγραψε: #1.983 11-11-12 21:05 ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valia95 Νεοφερμένο μέλος Η Valia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η Valia95 έγραψε: #1.984 11-11-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η αδαμαντια52071: #1.985 11-11-12 21:15 Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:16 Ο gregory nub: #1.986 11-11-12 21:16 xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από paul95: Bιολογία κατεύθυνσης σήμερα στο 5o κεφάλαιο. Τέλεια έγραψα (15 σελίδες απαντήσεις). Click για ανάπτυξη... Α, όσες είναι και το ίδιο το κεφάλαιο 5 δηλαδή. Άμα έλεγα τίποτα για quality & quantity θα ήμουν μάλλον εκτός τόπου και χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Solmyr έγραψε: #1.983 11-11-12 21:05 ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valia95 Νεοφερμένο μέλος Η Valia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η Valia95 έγραψε: #1.984 11-11-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η αδαμαντια52071: #1.985 11-11-12 21:15 Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:16 Ο gregory nub: #1.986 11-11-12 21:16 xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valia95 Νεοφερμένο μέλος Η Valia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η Valia95 έγραψε: #1.984 11-11-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η αδαμαντια52071: #1.985 11-11-12 21:15 Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:16 Ο gregory nub: #1.986 11-11-12 21:16 xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε. Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all Click για ανάπτυξη... Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:15 Η αδαμαντια52071: #1.985 11-11-12 21:15 Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:16 Ο gregory nub: #1.986 11-11-12 21:16 xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:16 Ο gregory nub: #1.986 11-11-12 21:16 xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
xmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:18 Ο Solmyr έγραψε: #1.987 11-11-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valia95: Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω Click για ανάπτυξη... δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #1.988 11-11-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Δεν συζηταμε κατι αλλο ? Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος! Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα? Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ... Click για ανάπτυξη... Και εγώ μια από τα ίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο xristos_mpor: #1.989 11-11-12 21:21 βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:26 Η Gate4 έγραψε: #1.990 11-11-12 21:26 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: βασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος? Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Άγχος! Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:28 Ο gregory nub: #1.991 11-11-12 21:28 Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ ως συνήθως θα παχύνω γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά των Χριστουγέννων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:29 Ο xristos_mpor: #1.992 11-11-12 21:29 εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μ αρεσουν γιατι και γιορταζω αλλα και περναει ο καιρος ρε να δωσουμε να τελειωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:32 Η αδαμαντια52071: #1.993 11-11-12 21:32 Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλα εσυ τα γλυκα θα περιμενεις να παχυνεις? Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια.. Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη.. Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας... Ζω ενα δραμα Και εχω τους δικους μου να μου λενε.. Τρως?Δεν τρως! Φαε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Gate4 έγραψε: #1.994 11-11-12 21:34 Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσε μωρέ δεν μας έφταναν οι πανελλήνιες έχουμε και το διάβασμα που ανοίγει την όρεξη Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γιάννης94: #1.995 11-11-12 21:37 Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά, μην αγχώνεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία θέλει το πράγμα. Κάντε για τα Χριστούγεννα ένα πρόγραμμα επαναλήψεων της μέχρι τότε ύλης και δώστε και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες. Όλα καλά θα πάνε. Αν από τώρα αγχώνεστε τόσο πολύ, σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα... Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos_mpor Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_mpor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο xristos_mpor: #1.996 11-11-12 21:44 πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #1.997 11-11-12 21:50 Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διακοπές σε λένε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Γιάννης94: #1.998 11-11-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Νοεμβρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xristos_mpor: πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Διακοπές σε λένε μετά Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε. Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:56 Η Gate4 έγραψε: #1.999 11-11-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»... πλάκα κάνω, μη μασάς Click για ανάπτυξη... άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:02 Ο Γιάννης94: #2.000 11-11-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: άστα αυτά Χάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Click για ανάπτυξη... Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης. Γιαυτό στοχεύετε ψηλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.