Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:17 Ο Θεμιστοπόλος: #1.521 18-10-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Νίκο μην με αγχώνεις και δε νομίζω να το τραβήξω τόσο ..δεν ξέρω τι θα γίνει με τη βιολογία την έχω παραμελήσει αρκετά.Γι'αυτό ευθύνεται όμως αρχαία,ιστορία,λογοτεχνία που τα διαβάζω ασταμάτητα και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ'ευχήν .. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά, ο nikosxdxd είχε πει ότι Βιολογία διάβαζε από το Πάσχα, και όχι μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες. Και γι'αυτό έγραψε καλά. Εγώ διάβασα μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες και πήρα από τα 3 το μακρύτερο. Πάντως, να ξέρεις, θυμάμαι χαρακτηριστικά, έλεγα σε έναν καθηγητή μου ότι έχω παραμελήσει τη Βιολογία, και τότε ήταν αρχές σχολικής χρονιάς, και μου απάντησε: «Να ξέρεις, αν το πας έτσι, οι 7 μήνες θα γίνουν 7 ημέρες.». Είχε δίκαιο. Δε μπορώ να πω ψέματα. Βλέπε τα εσύ αυτά, λοιπόν, για να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:32 Η Athanasia_mgs: #1.522 18-10-12 18:32 Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.523 18-10-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια και σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η artemaki έγραψε: #1.524 18-10-12 18:37 Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.525 18-10-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:46 Η Athanasia_mgs: #1.526 18-10-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Νίκο μην με αγχώνεις και δε νομίζω να το τραβήξω τόσο ..δεν ξέρω τι θα γίνει με τη βιολογία την έχω παραμελήσει αρκετά.Γι'αυτό ευθύνεται όμως αρχαία,ιστορία,λογοτεχνία που τα διαβάζω ασταμάτητα και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ'ευχήν .. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά, ο nikosxdxd είχε πει ότι Βιολογία διάβαζε από το Πάσχα, και όχι μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες. Και γι'αυτό έγραψε καλά. Εγώ διάβασα μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες και πήρα από τα 3 το μακρύτερο. Πάντως, να ξέρεις, θυμάμαι χαρακτηριστικά, έλεγα σε έναν καθηγητή μου ότι έχω παραμελήσει τη Βιολογία, και τότε ήταν αρχές σχολικής χρονιάς, και μου απάντησε: «Να ξέρεις, αν το πας έτσι, οι 7 μήνες θα γίνουν 7 ημέρες.». Είχε δίκαιο. Δε μπορώ να πω ψέματα. Βλέπε τα εσύ αυτά, λοιπόν, για να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:32 Η Athanasia_mgs: #1.522 18-10-12 18:32 Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.523 18-10-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια και σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η artemaki έγραψε: #1.524 18-10-12 18:37 Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.525 18-10-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:46 Η Athanasia_mgs: #1.526 18-10-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.523 18-10-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια και σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η artemaki έγραψε: #1.524 18-10-12 18:37 Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.525 18-10-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:46 Η Athanasia_mgs: #1.526 18-10-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια και σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:37 Η artemaki έγραψε: #1.524 18-10-12 18:37 Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.525 18-10-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:46 Η Athanasia_mgs: #1.526 18-10-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.525 18-10-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:46 Η Athanasia_mgs: #1.526 18-10-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:46 Η Athanasia_mgs: #1.526 18-10-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλη επιτυχια και σε σενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας. Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι. Click για ανάπτυξη... Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 18:50 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.527 18-10-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Σε ευχαριστω πολυ!!! Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε Click για ανάπτυξη... την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:03 Η *Serena* έγραψε: #1.528 18-10-12 19:03 Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 19:30 Ο Johnnaousa: #1.529 18-10-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 21:39 Η χριχρι :): #1.530 18-10-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 22:12 Ο gregory nub: #1.531 18-10-12 22:12 Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριχρι :): Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τα θέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Doctor S Νεοφερμένο μέλος Ο Doctor S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Doctor S έγραψε: #1.532 18-10-12 23:33 Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aine Νεοφερμένο μέλος Η Aine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:47 Η Aine έγραψε: #1.533 18-10-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας... Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη... Click για ανάπτυξη... Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2012 στις 23:50 Η artemaki έγραψε: #1.534 18-10-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Doctor S: Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!! Click για ανάπτυξη... 'MOΛΟΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Η χριχρι :): #1.535 19-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2012 Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Δεν θα μας πεις τα θέματα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2012 στις 19:51 Ο Guest 565231: #1.536 19-10-12 19:51 αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αοδε εγραψα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:54 Η Gate4 έγραψε: #1.537 20-10-12 11:54 Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αύριο χημεία κατεύθυνσης στο πρώτο κεφάλαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:43 Η Revekka έγραψε: #1.538 20-10-12 13:43 Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση συντονιστή: Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:50 Η Dogie έγραψε: #1.539 20-10-12 13:50 Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αύριο Λατινικά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2012 στις 13:56 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #1.540 20-10-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Αύριο Λατινικά.- Click για ανάπτυξη... παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.