Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Οταν θα μπει και το σχολείο στο πρόγραμμα, θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Και μόνο που βγαίνεις έξω και μιλάς με άτομα, σε ξεκουράζει και νιώθεις καλύτερα![]()
Ναι, κι εγώ έτσι πιστεύω.

Εν τω μεταξύ, τελείωσα επιτέλους τη μαραθώνια επανάληψη του αμαρτήματος στη λογοτεχνία και η αγαλλίαση που ένιωθα με την καταπλάκωση του μωρού (που δεν έλεγε να έρθει και με ταλαιπωρούσε) στην τελευταία ενότητα ήταν απερίγραπτη!

Ξέρω. Ντροπή μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Και τη Δευτέρα αρχίζουν τα καλά. 10 το πρώι, μαθηματικά κατεύθυνσης.

Αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Να μην έπινε στο γάμο.Εν τω μεταξύ, τελείωσα επιτέλους τη μαραθώνια επανάληψη του αμαρτήματος στη λογοτεχνία και η αγαλλίαση που ένιωθα με την καταπλάκωση του μωρού (που δεν έλεγε να έρθει και με ταλαιπωρούσε) στην τελευταία ενότητα ήταν απερίγραπτη!
Ξέρω. Ντροπή μου.![]()

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Σνομπαρα τοοοσο πολυ το αμαρτημα που τα μονα μερη που το διαβαζα ητανΝαι, κι εγώ έτσι πιστεύω.
Εν τω μεταξύ, τελείωσα επιτέλους τη μαραθώνια επανάληψη του αμαρτήματος στη λογοτεχνία και η αγαλλίαση που ένιωθα με την καταπλάκωση του μωρού (που δεν έλεγε να έρθει και με ταλαιπωρούσε) στην τελευταία ενότητα ήταν απερίγραπτη!
Ξέρω. Ντροπή μου.![]()
1.Στην παραλια
2.Στην τουαλετα.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Εμένα δε μ' αρέσει τ' Όνειρο στο Κύμα. Οι περισσότεροι το θεωρούν καλύτερο από το Αμάρτημα, αλλά εμένα μόνο η γλώσσα μου άρεσε. Αν παιζόταν κάτι με τη Μοσχούλα (όχι την κατσίκαΣνομπαρα τοοοσο πολυ το αμαρτημα που τα μονα μερη που το διαβαζα ηταν
1.Στην παραλια
2.Στην τουαλετα.![]()

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟ
Νεοφερμένο μέλος

Back home. Back to reality.
Και τη Δευτέρα αρχίζουν τα καλά. 10 το πρώι, μαθηματικά κατεύθυνσης.Προετοιμασμένη για το χειρότερο.
Αυτά.
διαγωνισμα??
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Οχι το αμαρτημα ειναι αφορητα κουραστικο.Το ονειρο μαρεσε, πιστευω ο βοσκος με τη Μοσχουλα κανανε κατι, ασχετα που δε το λεει.Εμένα δε μ' αρέσει τ' Όνειρο στο Κύμα. Οι περισσότεροι το θεωρούν καλύτερο από το Αμάρτημα, αλλά εμένα μόνο η γλώσσα μου άρεσε. Αν παιζόταν κάτι με τη Μοσχούλα (όχι την κατσίκα) θα αποκτούσε περισσότερο ενδιαφέρον η όλη υπόθεση.
![]()
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Εμένα δε μ' αρέσει τ' Όνειρο στο Κύμα. Οι περισσότεροι το θεωρούν καλύτερο από το Αμάρτημα, αλλά εμένα μόνο η γλώσσα μου άρεσε. Αν παιζόταν κάτι με τη Μοσχούλα (όχι την κατσίκα) θα αποκτούσε περισσότερο ενδιαφέρον η όλη υπόθεση.
![]()
Έχασες τις αναλύσεις μας. Γι' αυτό το λες. Αλλιώς θα ήταν το αγαπημένο σου.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Το Αμάρτημα ίσως να μου φάνηκε πιο ωραίο, επειδή ήταν το πρώτο πράγμα που διάβασα στα καλοκαιρινά - μες στην όρεξη και την τρελή χαρά. Χμ, αύριο θα κάνω και μία επανάληψη.Οχι το αμαρτημα ειναι αφορητα κουραστικο.Το ονειρο μαρεσε, πιστευω ο βοσκος με τη Μοσχουλα κανανε κατι, ασχετα που δε το λεει.

Αναλύσεις; Πότε;Έχασες τις αναλύσεις μας. Γι' αυτό το λες. Αλλιώς θα ήταν το αγαπημένο σου.![]()
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αναλύσεις; Πότε;
Η παρέα των ξενύχτηδων.

Να μάθετε κύριε, να μη ξενυχτάτε παρέα μας.

Υγ. Δε μπορούσα να κοιμηθώ από τα γέλια.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Και 'γω διάβαζα, ε;Η παρέα των ξενύχτηδων.αναλύσεις εις βάθος και πλάτος. Δυστυχώς αντί να μείνουν παρακαταθήκη στις μελλοντικές γενιές, σβήστηκαν.
Υγ. Δε μπορούσα να κοιμηθώ από τα γέλια.![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Και 'γω διάβαζα, ε;![]()
Ναι αγαπητέ μονδεράτορα. Μόνο που διαβάζετε λάθος αναγνώσματα.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Περισσότερα θα είχα αποκομίσει από την ανάλυσή σας.Μόνο που διαβάζετε λάθος αναγνώσματα.![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πότε και πού έγινε αυτό;Η παρέα των ξενύχτηδων.αναλύσεις εις βάθος και πλάτος. Δυστυχώς αντί να μείνουν παρακαταθήκη στις μελλοντικές γενιές, σβήστηκαν.
Υγ. Δε μπορούσα να κοιμηθώ από τα γέλια.![]()

Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Περισσότερο σημαντική ήταν η κούρασις αγαπητέ.Να μην έπινε στο γάμο.![]()

Σνομπαρα τοοοσο πολυ το αμαρτημα που τα μονα μερη που το διαβαζα ηταν
1.Στην παραλια
2.Στην τουαλετα.![]()
Κακώς.
Sparkling (να σε λέω γυαλιστερό ή αστραφτερό;

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Για τα μάτια του κόσμου.Περισσότερο σημαντική ήταν η κούρασις αγαπητέ.
Sparkling (να σε λέω γυαλιστερό ή αστραφτερό;) το όνειρο στο κύμα δε μου αρέσει ούτε κι εμένα. Το βρίσκω βαρετό και επίπεδο. Σε τελική ανάλυση, αν ήθελαν Παπαδιαμάντη, ας προτιμούσαν τη Φόνισσα.

Αυτό ακριβώς είπα στον καθηγητή μου.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

το όνειρο στο κύμα δε μου αρέσει ούτε κι εμένα. Το βρίσκω βαρετό και επίπεδο. Σε τελική ανάλυση, αν ήθελαν Παπαδιαμάντη, ας προτιμούσαν τη Φόνισσα.
Φιλτάτη συμφωνώ μαζί σας για τη Φόνισσα. Όμως όχι και ρηχό το Όνειρο. Τόσες αναλύσεις μπορούν να γίνουν.

Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Για τα μάτια του κόσμου.
Αυτό ακριβώς είπα στον καθηγητή μου.![]()
Ο κόσμος δεν έχει γνώση επί του θέματος. Η ατομική ηθική συνείδηση είναι αυτή που καταδυναστεύει τη Δεσποινιώ.

Good for you.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ζήλεψα. Θα το κάνω κι εγώ επανάληψη αύριο.Ο κόσμος δεν έχει γνώση επί του θέματος. Η ατομική ηθική συνείδηση είναι αυτή που καταδυναστεύει τη Δεσποινιώ.![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.