kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο kwstasIdealism: #201 26-08-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όχι,δεν εισαι ο μόνος...είμαι κι εγώ αν και,είναι ο ενθουσιασμός της αρχής της σχολικής χρονιάς πιστεύω..κατά το χειμώνα μας βλέπω να παρακαλάμε να κλείσουν μια και καλή Click για ανάπτυξη... Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:35 Η ~Lös~ έγραψε: #202 26-08-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογη Click για ανάπτυξη... όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:38 Ο gregory nub: #203 26-08-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ναι,ναι,κι εγώ έτσι ακριβώς..βασικά εγώ βαριέμαι με το που τελειώνει ο οκτώβρης,δεν ξέρω τώρα γιατί..ειδικά μετά τα χριστούγεννα,άστο... καλά,φέτος δεν θα είναι το ίδιο,καθώς 7 ώρες πλην της κατεύθυνσης,δε θα γίνεται αυτό που λέμε μάθημα (θα μπορούμε να κοιμηθούμε και λίγο) xD Click για ανάπτυξη... Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η ~Lös~ έγραψε: #204 26-08-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Click για ανάπτυξη... κοίτα,εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν και δε σκοπεύω να κοιμηθώ σε μάθημα..αλλά λίγο παραπάνω θα μπορέσω να αφαιρεθώ,μιας και οι καθηγητές οι δικοί μας στο δίνουν απλόχερα το 19 και το 20..αλλά ναι,σωστά τα όσα λες.. εεμ,ο βαθμός των μαθημάτων γενικής δε νομίζω ότι μετράει..μόνο τα μαθήματα της κατεύθυνσης (οι προφορικοί βαθμοί που λέμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Ο kwstasIdealism: #205 26-08-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Click για ανάπτυξη... νομικη απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:54 Η ~Lös~ έγραψε: #206 26-08-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όχι,δεν εισαι ο μόνος...είμαι κι εγώ αν και,είναι ο ενθουσιασμός της αρχής της σχολικής χρονιάς πιστεύω..κατά το χειμώνα μας βλέπω να παρακαλάμε να κλείσουν μια και καλή Click για ανάπτυξη... Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:35 Η ~Lös~ έγραψε: #202 26-08-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογη Click για ανάπτυξη... όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:38 Ο gregory nub: #203 26-08-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ναι,ναι,κι εγώ έτσι ακριβώς..βασικά εγώ βαριέμαι με το που τελειώνει ο οκτώβρης,δεν ξέρω τώρα γιατί..ειδικά μετά τα χριστούγεννα,άστο... καλά,φέτος δεν θα είναι το ίδιο,καθώς 7 ώρες πλην της κατεύθυνσης,δε θα γίνεται αυτό που λέμε μάθημα (θα μπορούμε να κοιμηθούμε και λίγο) xD Click για ανάπτυξη... Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η ~Lös~ έγραψε: #204 26-08-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Click για ανάπτυξη... κοίτα,εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν και δε σκοπεύω να κοιμηθώ σε μάθημα..αλλά λίγο παραπάνω θα μπορέσω να αφαιρεθώ,μιας και οι καθηγητές οι δικοί μας στο δίνουν απλόχερα το 19 και το 20..αλλά ναι,σωστά τα όσα λες.. εεμ,ο βαθμός των μαθημάτων γενικής δε νομίζω ότι μετράει..μόνο τα μαθήματα της κατεύθυνσης (οι προφορικοί βαθμοί που λέμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Ο kwstasIdealism: #205 26-08-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Click για ανάπτυξη... νομικη απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:54 Η ~Lös~ έγραψε: #206 26-08-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογη Click για ανάπτυξη... όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:38 Ο gregory nub: #203 26-08-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ναι,ναι,κι εγώ έτσι ακριβώς..βασικά εγώ βαριέμαι με το που τελειώνει ο οκτώβρης,δεν ξέρω τώρα γιατί..ειδικά μετά τα χριστούγεννα,άστο... καλά,φέτος δεν θα είναι το ίδιο,καθώς 7 ώρες πλην της κατεύθυνσης,δε θα γίνεται αυτό που λέμε μάθημα (θα μπορούμε να κοιμηθούμε και λίγο) xD Click για ανάπτυξη... Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η ~Lös~ έγραψε: #204 26-08-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Click για ανάπτυξη... κοίτα,εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν και δε σκοπεύω να κοιμηθώ σε μάθημα..αλλά λίγο παραπάνω θα μπορέσω να αφαιρεθώ,μιας και οι καθηγητές οι δικοί μας στο δίνουν απλόχερα το 19 και το 20..αλλά ναι,σωστά τα όσα λες.. εεμ,ο βαθμός των μαθημάτων γενικής δε νομίζω ότι μετράει..μόνο τα μαθήματα της κατεύθυνσης (οι προφορικοί βαθμοί που λέμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Ο kwstasIdealism: #205 26-08-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Click για ανάπτυξη... νομικη απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:54 Η ~Lös~ έγραψε: #206 26-08-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ναι,ναι,κι εγώ έτσι ακριβώς..βασικά εγώ βαριέμαι με το που τελειώνει ο οκτώβρης,δεν ξέρω τώρα γιατί..ειδικά μετά τα χριστούγεννα,άστο... καλά,φέτος δεν θα είναι το ίδιο,καθώς 7 ώρες πλην της κατεύθυνσης,δε θα γίνεται αυτό που λέμε μάθημα (θα μπορούμε να κοιμηθούμε και λίγο) xD Click για ανάπτυξη... Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:48 Η ~Lös~ έγραψε: #204 26-08-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Click για ανάπτυξη... κοίτα,εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν και δε σκοπεύω να κοιμηθώ σε μάθημα..αλλά λίγο παραπάνω θα μπορέσω να αφαιρεθώ,μιας και οι καθηγητές οι δικοί μας στο δίνουν απλόχερα το 19 και το 20..αλλά ναι,σωστά τα όσα λες.. εεμ,ο βαθμός των μαθημάτων γενικής δε νομίζω ότι μετράει..μόνο τα μαθήματα της κατεύθυνσης (οι προφορικοί βαθμοί που λέμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Ο kwstasIdealism: #205 26-08-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Click για ανάπτυξη... νομικη απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:54 Η ~Lös~ έγραψε: #206 26-08-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία Click για ανάπτυξη... κοίτα,εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν και δε σκοπεύω να κοιμηθώ σε μάθημα..αλλά λίγο παραπάνω θα μπορέσω να αφαιρεθώ,μιας και οι καθηγητές οι δικοί μας στο δίνουν απλόχερα το 19 και το 20..αλλά ναι,σωστά τα όσα λες.. εεμ,ο βαθμός των μαθημάτων γενικής δε νομίζω ότι μετράει..μόνο τα μαθήματα της κατεύθυνσης (οι προφορικοί βαθμοί που λέμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Ο kwstasIdealism: #205 26-08-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Click για ανάπτυξη... νομικη απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:54 Η ~Lös~ έγραψε: #206 26-08-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: όλοι μας.. τι θέλεις εσύυ; Click για ανάπτυξη... νομικη απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:54 Η ~Lös~ έγραψε: #206 26-08-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: νομικη απθ Click για ανάπτυξη... αα ωραία,καλή επιτυχίαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:56 Ο gregory nub: #207 26-08-12 21:56 σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:57 Η ~Lös~ έγραψε: #208 26-08-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Ο kwstasIdealism: #209 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2012 ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: αα ωραία,καλή επιτυχίαα Click για ανάπτυξη... εσυ ? Αρχική Δημοσίευση από gregory: σίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε; Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση Click για ανάπτυξη... Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 21:59 Η ~Lös~ έγραψε: #210 26-08-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: εσυ ? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Ο kwstasIdealism: #211 26-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ Click για ανάπτυξη... χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η ~Lös~ έγραψε: #212 26-08-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστώω ακριβώς..σε όλους..μακάρι να εχει δηλαδη για ολους μας αυτο αισιο τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:18 Η Athanasia_mgs: #213 26-08-12 23:18 Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:21 Ο Aeneas έγραψε: #214 26-08-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Ποια κατευθυνση ακολουθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:23 Η aggressive: #215 26-08-12 23:23 Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις ΕΣΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η Athanasia_mgs: #216 26-08-12 23:24 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Ο kwstasIdealism: #217 26-08-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπως μήπως είναι αργά? Click για ανάπτυξη... Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Η Athanasia_mgs: #218 26-08-12 23:29 Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο kwstasIdealism: #219 26-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Athanasia_mgs: Έχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν.. Click για ανάπτυξη... αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs Νεοφερμένο μέλος Η Athanasia_mgs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Η Athanasia_mgs: #220 26-08-12 23:36 Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αυτη την εβδομαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.