Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Η Alireza έγραψε: #10.221 25-06-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τώρα σκέφτομαι πως ήμασταν εμείς στα θερινά μαθήματα.. Τραγικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Μα γιατί; Δεν ήταν τέλειο να περπατάς στη φουλ ζέστη Ιούλιο μήνα με τα βιβλία ;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε το όνειρο της ζωής κάθε ανθρώπου Απαπα σαν εφιάλτης με φαίνεται :S Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Παντως εγω ακομη δεν μπορω να συνηθισω το γεγονος οτι μπορω να κοιμηθω οσες ωρες θελω και να παω οπου θελω χωρις να εχω τυψεις για το διαβασμα!!!! Αλλα που θα μου παει;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εγώ, πάλι, αρχίζω και μπαίνω στο κλίμα. Άσε που αισθάνομαι μια ανείπωτη ευδαιμονία κάθε φορά που συνταντώ παιδιά που κάνουν τώρα θερινά. Το ξέρω, θα έπρεπε να ντρέπομαι... Spoiler αλλά δεν το κάνω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Χαχαχα!! εγω αυτο δεν το σκεφτομαι!!!! Οταν εμεις καναμε θερινα και μας εβλεπαν οι προηγουμενοι ντρεπονταν;; Δεν νομιζω χαχα!!! Οπως το περασαμε εμεις, τωρα ειναι η σειρα τους! Παντως οσο σκεφτομαι το αποτελεσμα λεω αξιζε ο κοπος! Click για ανάπτυξη... Έι έι μην ξεχνάτε ότι στο forum μπαίνουν και παιδιά του '96. Αυτά που το καλοκαίρι θα το περάσουν γαμάτα, με την τσάντα στον ώμο και τον ήλιο κατακέφαλα. Που οι μόνες διακοπές τους θα είναι το πολύ μέχρι το φροντιστήριο. Που η μόνη συντροφιά που θα τους συνοδεύει παντού και πάντα θα είναι το άγχος τους (νταξει πολύ μελό) Γι΄αυτό ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:29 Ο nikosR21 έγραψε: #10.222 25-06-13 20:29 δεν πειραζει του χρονου θα τα κανεις κ συ αυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Dhmh έγραψε: #10.223 25-06-13 21:54 εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #10.224 25-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι νομίζω. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Ο BloodSparrow: #10.225 25-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:38 Η Dhmh έγραψε: #10.226 25-06-13 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τώρα σκέφτομαι πως ήμασταν εμείς στα θερινά μαθήματα.. Τραγικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Μα γιατί; Δεν ήταν τέλειο να περπατάς στη φουλ ζέστη Ιούλιο μήνα με τα βιβλία ;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε το όνειρο της ζωής κάθε ανθρώπου Απαπα σαν εφιάλτης με φαίνεται :S Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Παντως εγω ακομη δεν μπορω να συνηθισω το γεγονος οτι μπορω να κοιμηθω οσες ωρες θελω και να παω οπου θελω χωρις να εχω τυψεις για το διαβασμα!!!! Αλλα που θα μου παει;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εγώ, πάλι, αρχίζω και μπαίνω στο κλίμα. Άσε που αισθάνομαι μια ανείπωτη ευδαιμονία κάθε φορά που συνταντώ παιδιά που κάνουν τώρα θερινά. Το ξέρω, θα έπρεπε να ντρέπομαι... Spoiler αλλά δεν το κάνω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Χαχαχα!! εγω αυτο δεν το σκεφτομαι!!!! Οταν εμεις καναμε θερινα και μας εβλεπαν οι προηγουμενοι ντρεπονταν;; Δεν νομιζω χαχα!!! Οπως το περασαμε εμεις, τωρα ειναι η σειρα τους! Παντως οσο σκεφτομαι το αποτελεσμα λεω αξιζε ο κοπος! Click για ανάπτυξη... Έι έι μην ξεχνάτε ότι στο forum μπαίνουν και παιδιά του '96. Αυτά που το καλοκαίρι θα το περάσουν γαμάτα, με την τσάντα στον ώμο και τον ήλιο κατακέφαλα. Που οι μόνες διακοπές τους θα είναι το πολύ μέχρι το φροντιστήριο. Που η μόνη συντροφιά που θα τους συνοδεύει παντού και πάντα θα είναι το άγχος τους (νταξει πολύ μελό) Γι΄αυτό ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:29 Ο nikosR21 έγραψε: #10.222 25-06-13 20:29 δεν πειραζει του χρονου θα τα κανεις κ συ αυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Dhmh έγραψε: #10.223 25-06-13 21:54 εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #10.224 25-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι νομίζω. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Ο BloodSparrow: #10.225 25-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:38 Η Dhmh έγραψε: #10.226 25-06-13 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πειραζει του χρονου θα τα κανεις κ συ αυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Dhmh έγραψε: #10.223 25-06-13 21:54 εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #10.224 25-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι νομίζω. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Ο BloodSparrow: #10.225 25-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:38 Η Dhmh έγραψε: #10.226 25-06-13 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #10.224 25-06-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι νομίζω. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Ο BloodSparrow: #10.225 25-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:38 Η Dhmh έγραψε: #10.226 25-06-13 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι νομίζω. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Ο BloodSparrow: #10.225 25-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:38 Η Dhmh έγραψε: #10.226 25-06-13 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εμενα μου λειπουν λιιγο ολα αυτα..βασικα σκεφτομαι ποσα πραγματα επρεπε να κανω διαφορετικα και θα ηθελα μια '2η ευκαιρια'..αυτα:$ Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:38 Η Dhmh έγραψε: #10.226 25-06-13 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Το καλο ειναι οτι οσοι <<αποτυχαμε>> καταλαβαίνουμε πλέον τι καναμε λαθος. Και εγω καποιες φορες σκεφτομαι οτι αν ξαναγραψω μπορω να παρω 20 σε ολα ( λολ) Σοβαροτητα ηθελε , προγραμμα και διασκεδαση - ψυχαγωγια μαζι. Φυσικα , τα παραπανω , ειδικα για το προγραμμα και τη διασκεδαση , τα ακουγαμε συνεχεια σαν συμβουλες αλλα ενταξει , η πρωτη μας φορα ηταν , λογικο να γινονται λαθη. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:45 Η Gate4 έγραψε: #10.227 25-06-13 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Ναι ρε παιδια!Μακαρι να διναμε και β' λυκειου! Click για ανάπτυξη... Θα είχα φάει φρίκη μόνο αυτό σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 22:50 Ο BloodSparrow: #10.228 25-06-13 22:50 Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ΞΑΝΑ , τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε τι πάει να παει σοβαρό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Η Dhmh έγραψε: #10.229 25-06-13 23:12 Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εε ναι βρε παιδια...τελος παντων τωρα τετοια ωρα τετοια λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:39 Η *Serena* έγραψε: #10.230 25-06-13 23:39 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά το καλύτερο θα ηταν να μπορούμε να ξαναδώσουμε τα μαθηματα στα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε το βαθμό μονο, νομίζω. Αν ίσχυε αυτό χωρίς δέυτερη σκέψη θα έδινα 1-2 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η Christie17avril: #10.231 25-06-13 23:52 παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #10.232 25-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Christie17avril: παλιά γινόταν κι ήταν τέλειο!!! Spoiler στα χρόνια της μαμάς μου ξέρω γω... :Ρ Click για ανάπτυξη... Χμμ νομίζω γινόταν πριν καμια 10ετία περίπου. Δηλαδή η 32χρονη ξαδέρφη μου όταν έδωσε κράτησε βαθμό σε κάποια μαθήματα και ξαναέδωσε άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:59 Ο BloodSparrow: #10.233 25-06-13 23:59 και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και τότε ήταν και 4 μαθήματα ... τώρα εσεις δίνετε 6 , εμείς που διαλέγουμε μαθ. + αοθ 7 μαθήματα και αμα ειμαστε και θεωρητική κατ . , καλά κρασιά. Αγώνας αντοχής ειναι πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitedove Νεοφερμένο μέλος Ο whitedove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 00:40 Ο whitedove: #10.234 26-06-13 00:40 να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosR21 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosR21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο nikosR21 έγραψε: #10.235 26-06-13 01:40 Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitedove: να ρωτησω κατι αυτο που πρεπει να πας στο σχολειο μεχρι τις 28 να παρεις ενα κωδικο τι ειναι?δεν ειχαμε συμπληρωσει ενα κωδικο για το μηχανογραφικο πιο παλια που το ξερουμε μονο εμεις? Click για ανάπτυξη... ειναι για αυτους που δεν τον ειχαν παρει τοτε..οπως εγω!!ετσι νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:15 Ο akis95 έγραψε: #10.236 26-06-13 11:15 η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η υποβολη των μηχανογραφικων δελτιων εχει ξεκινησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:48 Ο balhhh έγραψε: #10.237 26-06-13 11:48 παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδακια μ γρηγορα...μπορει καποιοσ να μ στειλει τ μηψανογραφικο εδω γιατι δεν τ βρισκω εχει 3εκινησει ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 11:52 Ο Johnny15 έγραψε: #10.238 26-06-13 11:52 Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Just... just click this. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:13 Η Jok19 έγραψε: #10.239 26-06-13 12:13 τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 510 511 512 513 514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 512 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τον κωδικό σχολικής μονάδας τον παίρνουμε από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 12:15 Ο κωσ έγραψε: #10.240 26-06-13 12:15 παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδιά σχετικά με το μηχανογραφικό έχω μια απορία!! Λοιπόν είμαι απόφοιτος τελειςσα πέρσυ.γίνεται να κάνω ακονα μηχανογραφικό?? Εννοώ δεν έχω πάει κα8ολου από το σχολείο.. Τ μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτηση κωδικού?? Και αν ναι μέχρι ποτέ μπορώ?? Αλλά κυρίως τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζιιι μου!?? Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να βρω που τα λέει!!!! Ας μ απαντήσει κάποιος γρηγοραααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.