Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Tα ιδιαιτερα ειναι πιο αποτελεσματικα, και μπορουν να εκτοξευσουν βαθμολογικα εναν καλο μαθητη. Βεβαια, αν πας σε καλο φροντηστηριο, ισχυει το αναλογο.
Δεν νομίζω οτι ισχύει πάντα. Δε μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς καθηγητή για ιδιαίτερα, πόσο μάλλον αυτούς που κολλούν χαρτάκια τύπου «Φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα...». Ξέρεις αν είναι καλός ή όχι; Αν έχει καλές σημειώσεις, αν έχει εμπειρία;
Ενώ στα φροντιστήρια, όσοι δουλεύουν έχουν εμπειρία και οι υπεύθυνοι πριν τους βάλουν να κάνουν σε 3η λυκείου, τους δοκίμασαν αρκετά (τουλάχιστον αυτό γίνεται σε καλά φροντιστήρια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Τα ιδιαίτερα είναι κυρίως θέμα συστάσεων από γνωστούς. Γουρούνι στο σακί θα πάρωμεν τη σήμερον ημέρα;Δεν νομίζω οτι ισχύει πάντα. Δε μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς καθηγητή για ιδιαίτερα, πόσο μάλλον αυτούς που κολλούν χαρτάκια τύπου «Φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα...». Ξέρεις αν είναι καλός ή όχι; Αν έχει καλές σημειώσεις, αν έχει εμπειρία;

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Kαι εμένα μου είχαν προτείνει κορυφές και μην πώ τι βγήκαν τελικά.. Δηλαδή ο πατέρας μου με βοήθησε περισσότερο, φαντάσουΤα ιδιαίτερα είναι κυρίως θέμα συστάσεων από γνωστούς. Γουρούνι στο σακί θα πάρωμεν τη σήμερον ημέρα;![]()

Μια χαρά ήταν ο Καβάφης, σε κάποιο σημεία άρχισα να στεναχωριέμαι και εγώ για τα γηρατειάχαχαχαχαχαχαχα ναι!!!!ασε φετος...καλα καβαφη????
![]()

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Εγω με το παραλληλο στεναχωρηθηκα πιο πολυ.Μια χαρά ήταν ο Καβάφης, σε κάποιο σημεία άρχισα να στεναχωριέμαι και εγώ για τα γηρατειά![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Πράγματι. Άτιμα γηρατειά, μόνο θλίψη προξενούνΕγω με το παραλληλο στεναχωρηθηκα πιο πολυ.![]()

ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ χημεία ξεκινάω από βδομάδα αλλά μπορώ να πω ότι έχω καλύψει ένα ικανοποιητικό μέρος της βιολογίας κατεύθυνσης σαν καμένο θετικούλι που είμαιΗ αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ λιγάκι
![]()
τα πας καλα με τη θετικη?
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Το δεύτερο είναι κατ'εμέ δυσκολότερο απο το πρώτο. Καλό κουράγιοΒιολογία γενικής πως είναι το δεύτερο κεφάλαιο ξέρει κανείς??(Αν είναι το ίδιο ενδιαφέρον με το πρώτο κ εύκολο)Εγώ τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο...

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Θα σας παρακαλούσα να μένετε εντός θέματος.
Για απορίες σχετικά με βοηθήματα,ερωτήσεις,ανατρέχετε στην κατηγορία: Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι,
καθώς και στα section που σχετίζονται με αυτήν.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Βιολογία γενικής πως είναι το δεύτερο κεφάλαιο ξέρει κανείς??(Αν είναι το ίδιο ενδιαφέρον με το πρώτο κ εύκολο)Εγώ τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο...
Το 1ο είναι τέλειο. Το 2ο θα το μισήσεις. Το 3ο είναι τέλειο.

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

metal4fun
Νεοφερμένο μέλος

Πέρυσι δεν πήγα καλά (κάτω απο 10) γι αυτο είχα πάρει απόφαση να ξαναδώσω...
Λοιπόν θέλω να ρωτήσω κυρίως άτομα που το έχουν περάσει αυτό πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσω...
Σαν πλάνο εχω σκεφτεί το εξής:Διάβασμα απο αυτόν τον μήνα και φροντιστήρια μετά τα Χριστούγενα,το διάβασμα που σκέφτομαι να κάνω ειναι 4-5ώρες την μέρα (ανάλογα το μάθημα)
Αυτό ισχύει μέχρι τα Χριστούνενα...Στη συνέχεια θα αφιερώνω πιο πολλές ώρες
Θετική κατ ήμουν
Ευχαριστώ
cha0s
Περιβόητο μέλος

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος χρήστης και "παλιός" οσο αφορά το θέμα των παννελαδικών
Πέρυσι δεν πήγα καλά (κάτω απο 10) γι αυτο είχα πάρει απόφαση να ξαναδώσω...
Λοιπόν θέλω να ρωτήσω κυρίως άτομα που το έχουν περάσει αυτό πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσω...
Σαν πλάνο εχω σκεφτεί το εξής:Διάβασμα απο αυτόν τον μήνα και φροντιστήρια μετά τα Χριστούγενα,το διάβασμα που σκέφτομαι να κάνω ειναι 4-5ώρες την μέρα (ανάλογα το μάθημα)
Αυτό ισχύει μέχρι τα Χριστούνενα...Στη συνέχεια θα αφιερώνω πιο πολλές ώρες
Θετική κατ ήμουν
Ευχαριστώ
4-5 ώρες την ημέρα δεν είναι τίποτα. Είσαι απόφοιτος. Μπορείς να διαβάζεις πάνω απο 5.
Ποια σχολή στοχεύεις;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Δεν εχει σημασια σε ποια σχολη στοχευει.Οπου κι αν θελει να μπει, παντα πρεπει να διαβαζει για 20.
Σωστά!!

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ε ναι...αλλα στις πανελληνιες ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, να το θυμαστε.Σωστά!!Τουλάχιστον μπορεί να το προσπαθήσει... :Ρ
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Meaning?Παπαριές σήμερα.![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.