Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Johnny15 έγραψε: #2.441 13-12-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Με το βαριεμαι να αποτυχω, τι ακριβως εννοεις ; Click για ανάπτυξη... Είναι ένα νέο είδος βαρεμάρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:59 Ο antonisd95: #2.442 13-12-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Είναι ένα νέο είδος βαρεμάρας. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:08 Ο Johnny15 έγραψε: #2.443 13-12-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο antonisd95: #2.444 13-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Click για ανάπτυξη... Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο Johnny15 έγραψε: #2.445 13-12-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Click για ανάπτυξη... Συνήθως, φυσικά. Το να πούμε "πάντα" δεν στέκει ακόμα και στα αποδεδειγμένα επιστημονικά θεωρήματα. Πάντως καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Συνήθως (να το πάλι) αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν μας αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:53 Η φρι έγραψε: #2.446 13-12-12 19:53 εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Με το βαριεμαι να αποτυχω, τι ακριβως εννοεις ; Click για ανάπτυξη... Είναι ένα νέο είδος βαρεμάρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:59 Ο antonisd95: #2.442 13-12-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Είναι ένα νέο είδος βαρεμάρας. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:08 Ο Johnny15 έγραψε: #2.443 13-12-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο antonisd95: #2.444 13-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Click για ανάπτυξη... Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο Johnny15 έγραψε: #2.445 13-12-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Click για ανάπτυξη... Συνήθως, φυσικά. Το να πούμε "πάντα" δεν στέκει ακόμα και στα αποδεδειγμένα επιστημονικά θεωρήματα. Πάντως καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Συνήθως (να το πάλι) αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν μας αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:53 Η φρι έγραψε: #2.446 13-12-12 19:53 εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Είναι ένα νέο είδος βαρεμάρας. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:08 Ο Johnny15 έγραψε: #2.443 13-12-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο antonisd95: #2.444 13-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Click για ανάπτυξη... Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο Johnny15 έγραψε: #2.445 13-12-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Click για ανάπτυξη... Συνήθως, φυσικά. Το να πούμε "πάντα" δεν στέκει ακόμα και στα αποδεδειγμένα επιστημονικά θεωρήματα. Πάντως καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Συνήθως (να το πάλι) αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν μας αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:53 Η φρι έγραψε: #2.446 13-12-12 19:53 εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πέρα από το προφανές; Τρόπος του λέγειν.Βάλε το μυαλό να δουλέψει και θα καταλάβεις. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο antonisd95: #2.444 13-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Click για ανάπτυξη... Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο Johnny15 έγραψε: #2.445 13-12-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Click για ανάπτυξη... Συνήθως, φυσικά. Το να πούμε "πάντα" δεν στέκει ακόμα και στα αποδεδειγμένα επιστημονικά θεωρήματα. Πάντως καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Συνήθως (να το πάλι) αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν μας αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:53 Η φρι έγραψε: #2.446 13-12-12 19:53 εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσω την φράση "βαρεμάρα να αποτύχω". Επειδή συνήθως η βαρεμάρα συνδέεται με την αποτυχία οπότε είναι αντιλογία. Αλλά εντάξει ας μην το κάνουμε θέμα. Καλύτερα να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ώστε να μην βαριέσαι. Click για ανάπτυξη... Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο Johnny15 έγραψε: #2.445 13-12-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Click για ανάπτυξη... Συνήθως, φυσικά. Το να πούμε "πάντα" δεν στέκει ακόμα και στα αποδεδειγμένα επιστημονικά θεωρήματα. Πάντως καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Συνήθως (να το πάλι) αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν μας αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:53 Η φρι έγραψε: #2.446 13-12-12 19:53 εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Όπως το είπες.Συνήθως.Ευτυχώς δηλαδή που το είπες. ( αν και κατά λάθος) Εγώ προσωπικά φυσικά και δεν βαριέμαι, γιατί ασχολούμαι μόνο με πράγματα που με κάνουν να νιώθω ευχάριστα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για σπατάλη χρόνου. Click για ανάπτυξη... Συνήθως, φυσικά. Το να πούμε "πάντα" δεν στέκει ακόμα και στα αποδεδειγμένα επιστημονικά θεωρήματα. Πάντως καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Συνήθως (να το πάλι) αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν μας αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:53 Η φρι έγραψε: #2.446 13-12-12 19:53 εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δε βαριεμαι να αποτυχω , βαριεμαι να επιτυχω Ο_ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:09 Η Gate4 έγραψε: #2.447 14-12-12 13:09 Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να έρθουν οι διακοπές.. πάλι διάβασμα θα έχω αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:12 Ο HonoreDeBalzac: #2.448 14-12-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: αλλά δεν θα έχω σχολείο τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:23 Ο Jason Del Piero: #2.449 14-12-12 17:23 Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο HonoreDeBalzac: #2.450 14-12-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Δύσκολη η επανένταξη στο διάβασμα μετά την πενταήμερη.....απο αύριο άάάάντε να ξαναανοίξουμε βιβλίο..... Click για ανάπτυξη... ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:50 Η Gate4 έγραψε: #2.451 14-12-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:53 Η theodwra.: #2.452 15-12-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Κακά τα ψέμματα (και δυστυχώς) ....οι μαθητές της 3ης λυκείου (και φυσικά ούτε εγώ εξαιρούμαι) πηγαίνουν σχολείο ίσα-ίσα για να μην παίρνουν απουσίες.... Click για ανάπτυξη... Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:54 Ο HonoreDeBalzac: #2.453 15-12-12 00:54 Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodwra.: Απαξιώνοντας εντελώς το σχολείο δεν αλλάζουμε κάτι στο όλο σύστημα... Click για ανάπτυξη... Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:08 Η theodwra.: #2.454 15-12-12 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: Εμείς μαθητές είμαστε πάντως και όχι υπουργοί... Click για ανάπτυξη... Ναι σίγουρα απλώς θέλω να πω ότι αν απαιτήσουμε και εμείς κάποια παραπάνω πράγματα-που στην ουσία τα δικαιούμαστε- μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει έστω και λίγο η κατάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η Dogie έγραψε: #2.455 15-12-12 01:27 Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μην στηρίζεστε 100% στα φροντιστήρια γιατί οι καθηγητές των φροντιστηρίων δεν έχουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, την εμπειρία των καθηγητών του σχολείου. Αυτό τουλάχιστον έβλεπα πέρυσι στο σχολείο μου... Οι καθηγητές του σχολείου μου ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους άλλους που γνώρισα που δούλευαν σε φροντιστήρια... Απλά η γνώμη μου και μιλάω μόνο για τις κατευθύνσεις και όχι για τα γενικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:53 Ο timonierhs: #2.456 15-12-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ακριβώς.. δηλαδή αν γινόταν δεν θα πηγαίναμε καν σχολείο.. Click για ανάπτυξη... Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:58 Η Dogie έγραψε: #2.457 15-12-12 01:58 Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς αυτό. Το φροντιστήριο να συμπληρώνει το σχολείο και όχι να το παραμερίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:08 Η φρι έγραψε: #2.458 15-12-12 02:08 και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και οι καθηγητες να μην επαναπαυονται απο τα φροντζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:17 Ο Jason Del Piero: #2.459 15-12-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Aggelos_k: ποιο μέρος αν επιτρέπεται;πως περάσατε; Click για ανάπτυξη... Ρωμη....ε...απίστευτα περάσαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:01 Η Gate4 έγραψε: #2.460 15-12-12 11:01 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Αν ολοι οι μαθητες αποφασιζαν να μην πανε φροντιστηριο, αλλα απαιτουσαν απο τους καθηγητες τους, οι οποιοι στην πλειοψηφια ειναι διαθεσιμοι να βοηθησουν, να γινει σοβαρο μαθημα, τοτε πιστεψε με και η υλη μια χαρα θα εβγαινε και καλο μαθημα θα γινοταν, ενω θα πηγαιναν φροντιστηριο μονο οσοι ηταν πολυ αδυναμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα. Οχι αβερτα οπως τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αν περίμενα να μάθω φυσική και χημεία από τους καθηγητές που έχουμε άστο καλύτερα. Δε λέω ότι όλοι οι καθηγητές στα σχολεία είναι άχρηστοι(εμείς πχ έχουμε καλό βιολόγο και 2 καλούς φιλόλογους) αλλά δεν είναι όλοι τόσο ορεξάτοι για μάθημα, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.