EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Ε ναι οκ δεν χάλασε και o κόσμος άλλα σκέφτομαι ότι το πιο πιθανό είναι να δώσω και του χρόνου και βαριέμαι μόνο που το σκέφτομαι...αλλά δεν πειράζει ;ρ
Χααχαχααα, κι εγώ μάλλον το ίδιο θα κάνω και όντως ψιλοβαριέμαι αυτή την στιγμή, αλλά φαντάζομαι ότι τώρα που θα έρθει το καλοκαίρι και δεν θα έχουμε τίποτα να κάνουμε κάποια στιγμή θα το βαρεθούμε κι αυτό και θα θέλουμε να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, οπότε θα έχουμε τα μαθήματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω μεχρι πριν κανα μηνα ελεγα αν δεν τα παω καλα θα ξεναδωσω και τετοια και μου ελεγαν οι καθηγητες μου οτι ολοι το λενε αλλα στο τελος ενα πολυ μικρο ποσοστο ξαναδινει,εγω ομως ημουνα σιγουρη...Ε ναι οκ δεν χάλασε και o κόσμος άλλα σκέφτομαι ότι το πιο πιθανό είναι να δώσω και του χρόνου και βαριέμαι μόνο που το σκέφτομαι...αλλά δεν πειράζει ;ρ

Αν με ρωτησεις τωρα ομως....απαπα δεν τα περναω αλλη μια χρονια αυτα!!!!!Οχι οχι οχι...

Θα παω γερμανια το καλοκαιρι και ελπιζω πως θα δεχτει κανενα πανεπιστημιο εκει και μπορεσω τελικα να σπουδασω βιολογια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Αυτό που σκέφτομαι ως θετικό με το μα δίνεις δεύτερη χρόνια είναι ότι δεν έχεις να πηγαίνεις σχολείο όλη τη χρόνια που σε τρώει πολύ χρόνο άρα ίσως μπορείς να ασχοληθείς πιο πολύ.. Πραγματικά πιστεύω ότι θα είχα αποδώσει καλύτερα αν δεν είχα το σχολείο..Χααχαχααα, κι εγώ μάλλον το ίδιο θα κάνω και όντως ψιλοβαριέμαι αυτή την στιγμή, αλλά φαντάζομαι ότι τώρα που θα έρθει το καλοκαίρι και δεν θα έχουμε τίποτα να κάνουμε κάποια στιγμή θα το βαρεθούμε κι αυτό και θα θέλουμε να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, οπότε θα έχουμε τα μαθήματα![]()
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Αυτό που σκέφτομαι ως θετικό με το μα δίνεις δεύτερη χρόνια είναι ότι δεν έχεις να πηγαίνεις σχολείο όλη τη χρόνια που σε τρώει πολύ χρόνο άρα ίσως μπορείς να ασχοληθείς πιο πολύ.. Πραγματικά πιστεύω ότι θα είχα αποδώσει καλύτερα αν δεν είχα το σχολείο..
Σίγουρα είναι πολύ πιο ξεκούραστα απ'την φετινή διαδικασία που έχεις να παρακολουθήσεις και το σχολείο και τα φροντηστήρια και να βγάλεις την ύλη που δεν την έχεις ξαναδεί στην ζωή σου. Η δεύτερη χρονιά φαντάζομαι είναι πολύ πιο εύκολη, γιατί έχεις βγάλει ήδη την ύλη τουλάχιστον μια φορά και έχεις κάποιες βασικές γνώσεις. Επίσης έχεις όλο σου το πρωινό ελεύθερο να διαβάσεις τότε, και μετά το απόγευμα αφού έχεις τελειώσει το διάβασμα (σε παίρνει να διαβάσεις ακόμα και 10 ώρες και σκέψου να το κάνεις αυτό κάθε μέρα, τι αστέρι θα γίνεις), κάνεις ό,τι θες, ξέρω γω, πας γυμναστήριο, καμιά βόλτα, σινεμά, πολλά πράγματα. Και σου μένει και χρόνος για ύπνο

Gate4
Επιφανές μέλος

Ακριβώς αυτό! Πραγματικά φέτος γυρνούσα από το σχολείο και μετά βίας διάβαζα κουρέλι γινόμουν από την κούραση :/ Αμάν αυτό το σχολείο όλο προβλήματα είναιΣίγουρα είναι πολύ πιο ξεκούραστα απ'την φετινή διαδικασία που έχεις να παρακολουθήσεις και το σχολείο και τα φροντηστήρια και να βγάλεις την ύλη που δεν την έχεις ξαναδεί στην ζωή σου. Η δεύτερη χρονιά φαντάζομαι είναι πολύ πιο εύκολη, γιατί έχεις βγάλει ήδη την ύλη τουλάχιστον μια φορά και έχεις κάποιες βασικές γνώσεις. Επίσης έχεις όλο σου το πρωινό ελεύθερο να διαβάσεις τότε, και μετά το απόγευμα αφού έχεις τελειώσει το διάβασμα (σε παίρνει να διαβάσεις ακόμα και 10 ώρες και σκέψου να το κάνεις αυτό κάθε μέρα, τι αστέρι θα γίνεις), κάνεις ό,τι θες, ξέρω γω, πας γυμναστήριο, καμιά βόλτα, σινεμά, πολλά πράγματα. Και σου μένει και χρόνος για ύπνο![]()

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σωμφωνω σε αυτο!!Καλά, αν έχεις τέτοια δυνατότητα σου το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα να πας στο εξωτερικό. Αλλά για όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό και παράλληα θέλουν κάτι πολύ, νομίζω το να ξαναδώσουν είναι μονόδρομος![]()
Οντως ισως επειδη εγω εχω αυτη τη δυνατοτητα να παω εξωτερικο εχω αποκλεισει τελειως την ιδεα του να ξαναδινω δευτερη φορα αλλα για οσους δεν μπορουν το καταλαβαινω πως θα κανουν τα παντα για να πραγματοποιησουν το ονειρο τους!!!
Παρ ολα αυτα ας γραψουμε πρωτα και βλεπουμε

nPb
Επιφανές μέλος

Σωμφωνω σε αυτο!!
Οντως ισως επειδη εγω εχω αυτη τη δυνατοτητα να παω εξωτερικο εχω αποκλεισει τελειως την ιδεα του να ξαναδινω δευτερη φορα αλλα για οσους δεν μπορουν το καταλαβαινω πως θα κανουν τα παντα για να πραγματοποιησουν το ονειρο τους!!!
Παρ ολα αυτα ας γραψουμε πρωτα και βλεπουμε![]()
Μια ερώτηση,
Πώς γίνεται όλοι στο φόρουμ και όχι μόνο να θέλουν να σπουδάσουν το όνειρό τους και με βάση τις επίσημες στατιστικές 3 στους 10 παίρνει πτυχίο Πανεπιστημίου;

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι θελεις εσυ ειρηνη(?)?βιολογια?Χααχαχααα, κι εγώ μάλλον το ίδιο θα κάνω και όντως ψιλοβαριέμαι αυτή την στιγμή, αλλά φαντάζομαι ότι τώρα που θα έρθει το καλοκαίρι και δεν θα έχουμε τίποτα να κάνουμε κάποια στιγμή θα το βαρεθούμε κι αυτό και θα θέλουμε να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, οπότε θα έχουμε τα μαθήματα![]()
Να πω περσινο παραδειγμα φιλου μου?Ηθελε ιατρικη,ομως παρολο που διαβαζε παρα πολυ, εβγαλε 17.200.Ειχε δηλωσει ολες τις ιατρικες και τελευταια την μοριακη βιολογια. Οταν βγηκαν οι βασεις και τελικα ειχε περασσει μοριακη,ελεγε κατευθειαν ''ξαναδινω!'' και μαλιστα ειχε βρει και καθηγητες.(ηταν δηλαδη αποφασισμενος.ενταξει αυτος λεει οτι η χρονια των πανελληνιων δεν τον κουρασε ιδιαιτερα οσες ωρες κι αν διαβαζε) Τελικα πηγε και γραφτηκε μοριακη.Και μετα απο λιγο καιρο που παρακολουθουσε μαθηματα(και μετα απο ενα χρονο) λεει οτι δεν το εχει μετανιωσει καθολου και οτι του αρεσει τρελα!
Γιαυτο σας λεω....ποτε δεν ξερετε!!!

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απαντησε μου εσυ σε αυτο...Μια ερώτηση,
Πώς γίνεται όλοι στο φόρουμ και όχι μόνο να θέλουν να σπουδάσουν το όνειρό τους και με βάση τις επίσημες στατιστικές 3 στους 10 παίρνει πτυχίο Πανεπιστημίου;![]()
![]()

Μιας και εισαι φοιτητης....

nPb
Επιφανές μέλος

Απαντησε μου εσυ σε αυτο...
Μιας και εισαι φοιτητης....![]()
Δεν ξέρω. Απλά μου κάνει εντύπωση. Υποτίθεται ότι όποιος γίνεται φοιτητής γουστάρει αυτό που κάνει. Αλλιώς γιατί να μπει σε μια τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία; Υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα στη ζωή, από περιοδικές (ανά 3 μήνες) εξετάσεις, εργασίες και ατελείωτο διάβασμα.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιζει να εισαι απο τους ελαχιστους που μιλανε ετσι για την ''φοιτητικη ζωη''!Δεν ξέρω. Απλά μου κάνει εντύπωση. Υποτίθεται ότι όποιος γίνεται φοιτητής γουστάρει αυτό που κάνει. Αλλιώς γιατί να μπει σε μια τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία; Υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα στη ζωή, από περιοδικές (ανά 3 μήνες) εξετάσεις, εργασίες και ατελείωτο διάβασμα.

Itach1
Διάσημο μέλος

Επειδή οι 3/10 καταλήγουν να σπουδάζουν την 4η και βάλε επιλογή τους.Μια ερώτηση,
Πώς γίνεται όλοι στο φόρουμ και όχι μόνο να θέλουν να σπουδάσουν το όνειρό τους και με βάση τις επίσημες στατιστικές 3 στους 10 παίρνει πτυχίο Πανεπιστημίου;![]()
![]()
Μεταξύ μας τώρα...Υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα στη ζωή, από περιοδικές (ανά 3 μήνες) εξετάσεις, εργασίες και ατελείωτο διάβασμα.

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Τι θελεις εσυ ειρηνη(?)?βιολογια?
Να πω περσινο παραδειγμα φιλου μου?Ηθελε ιατρικη,ομως παρολο που διαβαζε παρα πολυ, εβγαλε 17.200.Ειχε δηλωσει ολες τις ιατρικες και τελευταια την μοριακη βιολογια. Οταν βγηκαν οι βασεις και τελικα ειχε περασσει μοριακη,ελεγε κατευθειαν ''ξαναδινω!'' και μαλιστα ειχε βρει και καθηγητες.(ηταν δηλαδη αποφασισμενος.ενταξει αυτος λεει οτι η χρονια των πανελληνιων δεν τον κουρασε ιδιαιτερα οσες ωρες κι αν διαβαζε) Τελικα πηγε και γραφτηκε μοριακη.Και μετα απο λιγο καιρο που παρακολουθουσε μαθηματα(και μετα απο ενα χρονο) λεει οτι δεν το εχει μετανιωσει καθολου και οτι του αρεσει τρελα!
Γιαυτο σας λεω....ποτε δεν ξερετε!!!![]()
Όχι, ιατρική αλλά μόνο στην Αθήνα (δεν έχουμε και ιδιαίτερα μεγάλη οικονομική δυνατότητα για άλλη πόλη, αλλά έτσι κι αλλώς, κι εγώ θέλω να μείνω στην Αθήνα γιατί μ'αρέσει πολύ

nPb
Επιφανές μέλος

Παιζει να εισαι απο τους ελαχιστους που μιλανε ετσι για την ''φοιτητικη ζωη''!![]()
Ποια φοιτητική ζωή;

ImEirini! Φυσική και Μαθηματικά δεν διδάσκονται μόνο στην ΣΕΜΦΕ. Δες σε σχετικά θέματα στο Φόρουμ. Υπάρχει μια λανθασμένη άποψη επ' αυτού.
Μίμης
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Τι σου κάνει ένα ΕΜΠ έέέέ;ImEirini! Φυσική και Μαθηματικά δεν διδάσκονται μόνο στην ΣΕΜΦΕ. Δες σε σχετικά θέματα στο Φόρουμ. Υπάρχει μια λανθασμένη άποψη επ' αυτού.

nPb
Επιφανές μέλος

Τι σου κάνει ένα ΕΜΠ έέέέ;![]()
Για να ανήκεις στους 3 (από τους 10) για να πάρεις πτυχίο, θα πρέπει στο μηχανογραφικό να κάνεις επιλογή με βάση τις πληροφορίες από μη ειδικούς.

Solmyr
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.