_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Δεν περνάω με τίποτα φέτος το πήρα απόφαση.. Άλλα θα παλέψω στα άλλα δύο να κάνω ότι καλύτερο μπορώ..
Κοίτα τα μαθήματα που έμειναν και μετά βλέπεις..μην προδικάζεις τίποτα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Απλά με τα μαθηματικά έχω πρόβλημα και τα πράγματα είναι πολύ σκούρα.. Άλλα θα δείξει..Κοίτα τα μαθήματα που έμειναν και μετά βλέπεις..μην προδικάζεις τίποτα..
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπαθηστε μεχρι τελους, ποτε δε ξερετε τι γινεται. Επισης οπου και αν περασετε να το κυνηγησετε αυτο που θα κανετε, και να μιλατε με τους καθηγητες, ειδικα αν ειναι νεοι και ανοιχτοι, να ψαχνετε ευκαιριες παντου...
σόρυ που ενοχλώ απλά ξέρεις περίπου σε ποιες τιμες κυμαινονται τα μεταφορικά ?? (αεροπλάνο)
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

μια χαρά περνάς. Μπορεί να μην περνάς ιατρική ή φαρμακευτική,ούτε να έπιασες 19.800,αλλά περνάς. Τόσες σχολές υπάρχουν και ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ δεν ξέρεις πού θα πάει η βάση της δικής σου.Δεν περνάω με τίποτα φέτος το πήρα απόφαση.. Άλλα θα παλέψω στα άλλα δύο να κάνω ότι καλύτερο μπορώ..
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά με τα μαθηματικά έχω πρόβλημα και τα πράγματα είναι πολύ σκούρα.. Άλλα θα δείξει..
Το ιδιο προβλημα εχουμε ....
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

σόρυ που ενοχλώ απλά ξέρεις περίπου σε ποιες τιμες κυμαινονται τα μεταφορικά ?? (αεροπλάνο)
Ναι, πηγαινε-ελα, για Αθηνα (αν και για Θεσσαλονικη νομιζω περιπου το ιδιο ειναι) απο 95 στην καλυτερη! μεχρι 115. Για Αθηνα οσες φορες εχω παει ηταν 100 ευρω. Για πλοιο ειναι 36 πηγαινε-ελα γιατι θα ναι φοιτητικο.
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, πηγαινε-ελα, για Αθηνα (αν και για Θεσσαλονικη νομιζω περιπου το ιδιο ειναι) απο 95 στην καλυτερη! μεχρι 115. Για Αθηνα οσες φορες εχω παει ηταν 100 ευρω. Για πλοιο ειναι 36 πηγαινε-ελα γιατι θα ναι φοιτητικο.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες (καρατσιμπημένο το αεροπλάνο), να'σαι καλά καλη συνεχεια των σπουδών σου !
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Καταρχήν δεν είπα ότι θέλω να περάσω φαρμακευτική ή ιατρική και να έβγαζα 19 πάλι βιολογία θα δήλωνα. Απλά με αυτά που έχω γράψει και με αυτά που έχω μπροστά μου για να βγάλω 17 και κάτι πρέπει να γράψω και στα δύο είκοσι που δεν γίνεται. Και η βιολογία 16 δεν πέφτει so..μια χαρά περνάς. Μπορεί να μην περνάς ιατρική ή φαρμακευτική,ούτε να έπιασες 19.800,αλλά περνάς. Τόσες σχολές υπάρχουν και ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ δεν ξέρεις πού θα πάει η βάση της δικής σου.
fockos
Επιφανές μέλος

Καταρχήν δεν είπα ότι θέλω να περάσω φαρμακευτική ή ιατρική και να έβγαζα 19 πάλι βιολογία θα δήλωνα. Απλά με αυτά που έχω γράψει και με αυτά που έχω μπροστά μου για να βγάλω 17 και κάτι πρέπει να γράψω και στα δύο είκοσι που δεν γίνεται. Και η βιολογία 16 δεν πέφτει so..
https://www.bat.uoi.gr/
κοίτα και αυτό το τμήμα λόγω ονόματος (οχι καθαρό βιολογικό) και λόγω θέσης Ιωαννινα δεν έχει τοσο μεγάλη βάση και κατ εμέ είναι το πιο αδικημένο τμήμα που υπάρχει καθώς είναι καλύτερο (το θεωρώ) από το καθαρό βιολογικό. Αν θέλεις βιολογιά και δεν την πιάνεις και πιάνεις αυτή την σχολή δηλωσέ την πήγαινε και δε θα το μετανιώσεις.
nPb
Επιφανές μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να πιάσω ένα 17 και κάτι πρέπει να γράψω στα άλλα δύο είκοσι. Πάει η βιολογία.. Άντε και του χρόνου!
Εγώ στο θέλω θα μείνω με αυτά που έχω γράψει πάντως..
Θα σε δειρω εσενα!! ειπαμε δεν ξερεις τι εχουν γραψει και οι υπολοιποι! εξαλλου σκεψου και το 10% του χρονουΔεν περνάω με τίποτα φέτος το πήρα απόφαση.. Άλλα θα παλέψω στα άλλα δύο να κάνω ότι καλύτερο μπορώ..

Παιδια το σχεδιο αθηνα απο οτι ξερω εχει οριστικοποιηθει και περιμενουμε τα διαταγματα(για να βγουν και οι εισακτεοι), αλλα τα καινουρια τμηματα λοιγικα δεν θα πρεπει να φτιαξουν καποια ιστοσελιδα για να μπορουμε να δουμε το προγραμμα σπουδων τους?

giorgosmon1994
Νεοφερμένο μέλος

Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολυ καλο προγραμμα, περιπου ιδιο με καθαρου Βιολογικου. (Μονο η 5ετης φοιτηση με χαλασε). Ως εναλλακτικη ειναι πολυ καλη επιλογη.https://www.bat.uoi.gr/
κοίτα και αυτό το τμήμα λόγω ονόματος (οχι καθαρό βιολογικό) και λόγω θέσης Ιωαννινα δεν έχει τοσο μεγάλη βάση και κατ εμέ είναι το πιο αδικημένο τμήμα που υπάρχει καθώς είναι καλύτερο (το θεωρώ) από το καθαρό βιολογικό. Αν θέλεις βιολογιά και δεν την πιάνεις και πιάνεις αυτή την σχολή δηλωσέ την πήγαινε και δε θα το μετανιώσεις.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Θα σε δειρω εσενα!! ειπαμε δεν ξερεις τι εχουν γραψει και οι υπολοιποι! εξαλλου σκεψου και το 10% του χρονου![]()
Το 10% δεν έχει καταργηθεί; Νομίζω ισχύει μόνο για όσους έδωσαν μέχρι και πέρσι (2011-2012).
Πάντως gate, πράγματι δεν ξέρεις πώς έχουν γράψει οι άλλοι, ούτε τι θα γίνει με τις βάσεις, οπότε μην αγχώεσαι, προσπάθεις όσο μπορείς ε και μετά ότι γίνει, σιγά δεν χάλασε κι ο κόσμος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ααα δεν το ξερω αυτο.αν ισχυει με συγχωρειτεΤο 10% δεν έχει καταργηθεί; Νομίζω ισχύει μόνο για όσους έδωσαν μέχρι και πέρσι (2011-2012).
Πάντως gate, πράγματι δεν ξέρεις πώς έχουν γράψει οι άλλοι, ούτε τι θα γίνει με τις βάσεις, οπότε μην αγχώεσαι, προσπάθεις όσο μπορείς ε και μετά ότι γίνει, σιγά δεν χάλασε κι ο κόσμος![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

Το 10% δεν έχει καταργηθεί; Νομίζω ισχύει μόνο για όσους έδωσαν μέχρι και πέρσι (2011-2012).
Μου φαίνεται ότι ισχύει το 10%, απλά μόνο για 2 χρόνια από την χρονιά που έδωσες πανελλήνιες.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ στο θέλω θα μείνω με αυτά που έχω γράψει πάντως..
Ναι μην απογοητευεσε!!!!!Μην απογοητεύεσαι!

Ακου τους δυο ''αισιοδοξους'' αιγοκερους...

Gate4
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.