~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ~Lös~ έγραψε: #681 02-06-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειναι πλ ωραια η ροδος!!! εχεις παει?? εγω περσυ αν και ειμαι απο λιβαδεια εμενα κω γιατι δουλευα εκει και πολλες φορες πηγαινοερχομουν με καραβι..αλλα δεν την παλευα 11 ωρες!!!!!!!! η ροδος ειναι 14 ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... δεν έχω πάει ποτέ,ο μπαμπάς μου ήταν εκεί παλιά και μου'χει πει ότι είναι τέλεια... αλλά πέφτει ΠΑΡΑ πολύ μακριά από'μένα και φυσικά,δε θα τη βάλω απ'τις πρώτες επιλογές αν και,ντάξει,υπάρχει και το αεροπλάνο.. (καλό,εε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η mairhpapa: #682 02-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: δεν έχω πάει ποτέ,ο μπαμπάς μου ήταν εκεί παλιά και μου'χει πει ότι είναι τέλεια... αλλά πέφτει ΠΑΡΑ πολύ μακριά από'μένα και φυσικά,δε θα τη βάλω απ'τις πρώτες επιλογές αν και,ντάξει,υπάρχει και το αεροπλάνο.. (καλό,εε; ) Click για ανάπτυξη... σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:30 Η ~Lös~ έγραψε: #683 02-06-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Click για ανάπτυξη... ή να πας με c130 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η mairhpapa: #684 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: ή να πας με c130 Click για ανάπτυξη... xaxaxaxxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:16 Η katerinoooz: #685 02-06-13 19:16 Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Lös~ έγραψε: #686 02-06-13 20:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειναι πλ ωραια η ροδος!!! εχεις παει?? εγω περσυ αν και ειμαι απο λιβαδεια εμενα κω γιατι δουλευα εκει και πολλες φορες πηγαινοερχομουν με καραβι..αλλα δεν την παλευα 11 ωρες!!!!!!!! η ροδος ειναι 14 ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... δεν έχω πάει ποτέ,ο μπαμπάς μου ήταν εκεί παλιά και μου'χει πει ότι είναι τέλεια... αλλά πέφτει ΠΑΡΑ πολύ μακριά από'μένα και φυσικά,δε θα τη βάλω απ'τις πρώτες επιλογές αν και,ντάξει,υπάρχει και το αεροπλάνο.. (καλό,εε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η mairhpapa: #682 02-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: δεν έχω πάει ποτέ,ο μπαμπάς μου ήταν εκεί παλιά και μου'χει πει ότι είναι τέλεια... αλλά πέφτει ΠΑΡΑ πολύ μακριά από'μένα και φυσικά,δε θα τη βάλω απ'τις πρώτες επιλογές αν και,ντάξει,υπάρχει και το αεροπλάνο.. (καλό,εε; ) Click για ανάπτυξη... σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:30 Η ~Lös~ έγραψε: #683 02-06-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Click για ανάπτυξη... ή να πας με c130 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η mairhpapa: #684 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: ή να πας με c130 Click για ανάπτυξη... xaxaxaxxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:16 Η katerinoooz: #685 02-06-13 19:16 Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Lös~ έγραψε: #686 02-06-13 20:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: δεν έχω πάει ποτέ,ο μπαμπάς μου ήταν εκεί παλιά και μου'χει πει ότι είναι τέλεια... αλλά πέφτει ΠΑΡΑ πολύ μακριά από'μένα και φυσικά,δε θα τη βάλω απ'τις πρώτες επιλογές αν και,ντάξει,υπάρχει και το αεροπλάνο.. (καλό,εε; ) Click για ανάπτυξη... σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:30 Η ~Lös~ έγραψε: #683 02-06-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Click για ανάπτυξη... ή να πας με c130 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η mairhpapa: #684 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: ή να πας με c130 Click για ανάπτυξη... xaxaxaxxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:16 Η katerinoooz: #685 02-06-13 19:16 Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Lös~ έγραψε: #686 02-06-13 20:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: σωστα..ευτυχως που υπαρχει και αυτο..αλλα για να βρεις φτηνο εισιτηριο πρεπει να χεις κλεισει καιρο πριν!!!! Click για ανάπτυξη... ή να πας με c130 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η mairhpapa: #684 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: ή να πας με c130 Click για ανάπτυξη... xaxaxaxxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:16 Η katerinoooz: #685 02-06-13 19:16 Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Lös~ έγραψε: #686 02-06-13 20:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: ή να πας με c130 Click για ανάπτυξη... xaxaxaxxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:16 Η katerinoooz: #685 02-06-13 19:16 Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Lös~ έγραψε: #686 02-06-13 20:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Lös~ έγραψε: #686 02-06-13 20:30 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: xaxaxaxxa Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 10:29 Η φρι έγραψε: #687 03-06-13 10:29 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η katerinoooz: #688 03-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από φρι: πολύ καλά Click για ανάπτυξη... Από ανέσεις; Μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 16:26 Ο Μαθητης 1995: #689 03-06-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Μαθηματικό, μάλλον Σάμο. Είναι καλά εκεί; Click για ανάπτυξη... Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Η katerinoooz: #690 03-06-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαθητης 1995: Και εγω για εκει σκεφτομαι αλλα στις προτιμησεις μου αρχικα ειναι η επιστημη υπολογιστων στην κρητη Φαν της πληροφορικης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Gate4 έγραψε: #691 03-06-13 22:13 Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαθητης 1995 Νεοφερμένο μέλος Ο Μαθητης 1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 22:44 Ο Μαθητης 1995: #692 03-06-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Μην το λες μπορει να πεσουν οι βασεις(αυτο ευχονται οι πιο πολλοι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:04 Ο HonoreDeBalzac: #693 03-06-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerinoooz: Κι εμένα μου αρέσει η Πληροφορική! Κρήτη είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά σιγά μην το πιάσω. Το ΑΟΔΕ με έφαγε! Click για ανάπτυξη... Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο alexbz έγραψε: #694 03-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έτσι πως έγραψα τώρα ιατρικά εργαστήρια λάρισας Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:18 Ο Itach1 έγραψε: #695 03-06-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:21 Ο alexbz έγραψε: #696 03-06-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Αν είχα το τρίλημμα σου θα έβαζα: Φυσικοθεραπεία Εργοθεραπεία Νοσηλευτική Click για ανάπτυξη... ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:28 Ο Itach1 έγραψε: #697 03-06-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexbz: ολες εχουν ωραια μαθηματα αλλα σαν δουλεια μονο σε νοσοκομειο θα ηθελα να δουλεψω!η φυσικοθεραπεια δεν μαρεσει σαν δουλεια την βρισκω βαρετη :ς Click για ανάπτυξη... Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 23:34 Ο alexbz έγραψε: #698 03-06-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ποιος μίλησε για δουλειά;;; Πλάκα κάνω αλλά στην φυσικοθεραπεία αν δεν κάνω λάθος και σε νοσοκομείο/κλινική μπορείς να δουλέψεις και αργότερα με το γκομενάκι που θα γνωρίσεις απ'την σχολή φτιάχνεις δικό σου χώρο. Click για ανάπτυξη... νοσοκομεια κλινικες δεν περνουν πολλα ατομα 1-2 αντε σε κανενα κατ περισσοτερους!αν ειναι να παω εκει που μαρεσουν τα μαθηματα ποιο πολυ ειναι η νοσηλευτικη!πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω! :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #699 04-06-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από alexbz: πιστευεις οτι εχει επαγγελματικη αποκαταστασγ?αληθεια μην πας ! ξερω ηδη ανεργους απο την σχολη αυτη δεν εχει πολυ δουλεια αν σαρεσει πολυ βεβαια επιλογη σου ειναι εργοθεραπεια η φυσικοθεραπεια η νοσηλευτικη ολες θα τις πιασω νομιζω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... Με αυτή τη λογική σε όλους του κλάδους ανεργία υπάρχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να θέλουμε να μπούμε στρατό Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 11:09 Ο nPb έγραψε: #700 04-06-13 11:09 Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.