Isabella S.
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ για τη συμβουλή..! Νομίζω κι εσύ μου έδωσες μια καλή απάντηση!!!!
Τι βοήθημα χρησιμοποιείς..?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

καλημέρα Isabella S. ....κοίτα να δεις αν και δεν είμαι ο καταλυλότερος εδώ μέσα για να σου πω τι να κάνεις αφού ήμουν τεχνολογική 1 με μαθηματικά γενικής..θεωρώ πως πρέπει να κάνεις φροντηστήριο στην βιολογία διότι άμα έχεις κάποια απορία δεν νομίζω οτι θα καθήσει ο καθηγητής του σχολείου σου να σε βοηθήσει, να σου δώσει πληροφορίες και "καλές ασκήσεις". Αυτό δεν θα το κάνει ουτέ ενα καλό βοήθημα...όσο καλό και να είναι θεωρώ πως σε κάτι τέτοια μαθήματα ένας καθηγητής είναι απαραίτητος. Ακόμα, χωρίς παρεξήγηση, δεν ξέρω αν η ξαδέρφη σου έχει την κατάληλη εμπειρία που να μπορεί να σε βοηθήσει με τα sos θέματα....όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν καθηγητή φροντ που δουλεύει +10 χρόνια 3η λυκείου με κάποιον άλλο που τελείωσε το βιολογικό αλλά δεν έχει ασχοληθεί με την ύλη της γ΄λυκείουΓεια σας..
Εγώ είμαι καινούργια εδώ!
Μου φάνηκε ενδιαφέρον το site..!
Είμαι Θεωρητική και κάνω 12 ώρες τη βδομάδα..2ώρες το κάθε μάθημα [Λατινικά..Γνωστό..Άγνωστο..Ιστορία..Κείμενα & έκθεση]
Ξεκινήσαμε 2 Ιουλίου και η πρώτη βδομάδα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα!Θα δείξει πως θα συνεχίσει..! Στα μαθήματα τις κατευθ. τα πήγα πολύ καλά! Έχω άγχος για τις πανελλήνιες..και το τι θα συναντήσω μπροστά μου! Δουλειά χρειάζεται..
Θα πάρω Βιολογία γιατί θέλω να δηλώσω και κάποιες παραϊατρικές σχολές..Βέβαια δεν κάνω βιολογία..λέω να διαβάζω μόνη μου και σε ότι χρειαστώ να ζητήσω βοήθεια από την ξαδέρφη μου που έχει τελειώσει Βιολογίας!
Εσείς τι λέτε παιδιάααα?!![]()

φιλικά,dimitris001

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

πραγματικα τα τελευται 2-3 χρονια εχει ξεφυγει η βιολογια ιδιαιτερα φετος.σε ερωτηση παλπλης επιλογης που πιανει η μορια η 1 στα εικοσι υπηρχε ζητουμενο που δεν προεκυπτε απο το βιβλιο.στο τριτο θεμα ακομη και τωρα δεν καταλαβα τι επρεπε να βαλλουμε στο α και τι στο β.και θεωρω οτι εδω ηταν το μεγαλυτερο προβλημα.στο τεταρτο θεματα εγινε επισηςμπερδεμα με τον ευτροφισμο αλλα δεχτηκαν καθε απαντηση εφοσον εγραψες το κομματι οτυ σχολικου.σχετικα με το δ2 και τα 2 διαγραμματα δεν ειναι δυσκολα στηιζοταν στη θεωρια του βιβλιου ομως δυστυχως εγω δεν ημουν ψυχραιμος και δεν εγραψα τιποτα σε αυτο το ερωτημα χανοντας κατευθειαν 2 μοναδεςπραγματικα μπορουσα να απαντησω αλλα λογω αγχους τα διαγραμματα μου φαινονταν ιδια.τελικα εγραψα 16.5 το χαμηλοτερο μου στις πανελληνιες ενω μετριοτατοι συμμαθητεςμου κινηθηκαν στο 18-18.5.ευτυχως βαθμολογικα δεν μου κοστιζει κατα πασα πιθανοτητα τη σχολη(νομικη)αλλα μαλλον την πολη.καλημέρα Isabella S. ....κοίτα να δεις αν και δεν είμαι ο καταλυλότερος εδώ μέσα για να σου πω τι να κάνεις αφού ήμουν τεχνολογική 1 με μαθηματικά γενικής..θεωρώ πως πρέπει να κάνεις φροντηστήριο στην βιολογία διότι άμα έχεις κάποια απορία δεν νομίζω οτι θα καθήσει ο καθηγητής του σχολείου σου να σε βοηθήσει, να σου δώσει πληροφορίες και "καλές ασκήσεις". Αυτό δεν θα το κάνει ουτέ ενα καλό βοήθημα...όσο καλό και να είναι θεωρώ πως σε κάτι τέτοια μαθήματα ένας καθηγητής είναι απαραίτητος. Ακόμα, χωρίς παρεξήγηση, δεν ξέρω αν η ξαδέρφη σου έχει την κατάληλη εμπειρία που να μπορεί να σε βοηθήσει με τα sos θέματα....όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν καθηγητή φροντ που δουλεύει +10 χρόνια 3η λυκείου με κάποιον άλλο που τελείωσε το βιολογικό αλλά δεν έχει ασχοληθεί με την ύλη της γ΄λυκείου....άλλωστε αφου είσαι θεωρητική και θέλεις να δηλώσεις παραϊατρικά(άρα 3ο πεδίο) θα υποστείς απώλεια μορίων, άρα αν θέλεις κάποια καλή-σχετικά υψηλόβαθμη σχολή θα πρέπει να γράψεις πολύ καλά στα μαθήματα της κατ και 20 στην βιολογία....και θεωρώ πως τα τελευταία 2 χρόνια απ' ότι ακούω από συμμαθητές μου...αρχίζουν και ξεφεύγουν τα πράγματα...δηλαδή βάζουν ασκήσεις που δεν έχει το βιβλίο που απαιτούν αρκετή κριτική σκεψη από τον μαθητή για το ποια κομμάτια θα αξιοποιήσεις...πράγμα που σημαίνει ότι απλά ένα καλό βοήθημα και η παπαγαλία του σχολικού δεν βοηθούν......έτσι μου έχουν πει....εγώ σου προτείνω ανεπειφύλατα να πας φροντ
φιλικά,dimitris001![]()
πιστευω οτι και φροντιστηριο να παει καποιος αν δεν ειναι ψυχραιμος η αν μπουν θεματα ασαφη η για τα οποια απαιτουνται κριτικη ικανοτητα τζαμπα θα παει φροντιστηριο.....βεβαια αμα στοχευει καποιος σε υψηλοβαθμη σχολη δεν μπορει να το ρισκαρει...
Isabella S.
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω πως η ξαδέρφη μου θα με βοηθήσει σε ικανοποιητικό βαθμό! Αλλά θα δείξει..!

Ευχαριστώωω

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα katerina16
Ευχαριστώ για τη συμβουλή..! Νομίζω κι εσύ μου έδωσες μια καλή απάντηση!!!!
Τι βοήθημα χρησιμοποιείς..?![]()
Τίποτα κι ότι άλλο χρειαστείς ρώτα ..

Για την ακρίβεια έχω δύο βοηθήματα αλλά πιο πολύ χρησιμοποιώ "Βιολογία Γ Λυκείου Γενικής Παιδείας,Λάζαρος Γ. Μαλής,Εκδόσεις Ζητη"
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Ας μπώ κατευθείαν στο θέμα. Αύριο θα πάμε να δούμε τι θα γίνει με τα χειμερινά και έχει προκύψει το εξής ζήτημα. Να κάνω:
1. Ολα τις κατεύθυνσης + Μαθηματικά Γεν.
2. Όλα τις κατεύθυνσης + Έκθεση
3. Όλα
Το ζήτημα είναι ότι στο σχολείο μου φέτος προσέφεραι ο εξοραϊστικός σύλλογος στην γειτονιά μας να φέρει καθηγητές οι οποιοι να μας κάνουν μαθήματα δωρεάν. Το θεμά είναι ότι θα γίνονται 2 ώρες Έκθεση και 2 ώρες Μαθ/κα Γεν. και δεν ξέρω αν η δουλειά που θα γίνεται θα είναι αρκετή. Επίσης να προσθέσω ότι είμαι Θετική και ότι αν οι τιμές είναι σχετικά καλές στο φροντιστήριο σίγουρα θα τα πάρω όλα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μπορείς να μάθεις από τώρα ποιοι καθηγητές θα κάνουν δωρεάν μαθήματα, πόσα άτομα θα είναι σε κάθε τμήμα κτλ?Hello, παιδάκια τι γίνετε?
Ας μπώ κατευθείαν στο θέμα. Αύριο θα πάμε να δούμε τι θα γίνει με τα χειμερινά και έχει προκύψει το εξής ζήτημα. Να κάνω:
1. Ολα τις κατεύθυνσης + Μαθηματικά Γεν.
2. Όλα τις κατεύθυνσης + Έκθεση
3. Όλα
Το ζήτημα είναι ότι στο σχολείο μου φέτος προσέφεραι ο εξοραϊστικός σύλλογος στην γειτονιά μας να φέρει καθηγητές οι οποιοι να μας κάνουν μαθήματα δωρεάν. Το θεμά είναι ότι θα γίνονται 2 ώρες Έκθεση και 2 ώρες Μαθ/κα Γεν. και δεν ξέρω αν η δουλειά που θα γίνεται θα είναι αρκετή. Επίσης να προσθέσω ότι είμαι Θετική και ότι αν οι τιμές είναι σχετικά καλές στο φροντιστήριο σίγουρα θα τα πάρω όλα.
Εγώ θα γραφόμουν στο φροντιστήριο σε όλα αν βεβαίως ήταν καλή η τιμή -που λογικά θα είναι ως πακέτο- και μετά αν δεις ότι προτιμάς τα μαθήματα στο σχολείο σου σταματάς κάποια μαθήματα από το φροντιστήριο.
Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά η τιμή, στην ουσία για ένα μάθημα μιλάμε.
Btw πολύ καλή πρωτοβουλία! Εύγε από εμένα!

salalala
Νεοφερμένο μέλος

Καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή δύναμη ...έρχεται δύσκολη χρονιά!
Εγώ προσωπικά δεν κάνω φροντιστήριο στη βιολογία γενικής(γενικά δεν κάνω φροντιστήριο αλλά ας εστιάσουμε επί του θέματος) ..είναι ένα πάρα πολύ εύκολο και ενδιαφέρον μάθημα κατ'εμέ ...εγώ που το διαβάζω μόνη μου τόσο καιρό δεν έχω κανένα πρόβλημα ...πάρε ένα καλό βοήθημα για ασκήσεις και πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά ..επίσης κάπου είδα ότι ανέφερες το study4exams..και γω το χρησιμοποιώ ...βοηθάει ...
Καλή συνέχεια!![]()
το study4exams έχει κάποια λάθη στα λατινικα πάντως

το study4exams έχει κάποια λάθη στα λατινικα πάντως
τι λάθη?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μπορείς να μάθεις από τώρα ποιοι καθηγητές θα κάνουν δωρεάν μαθήματα, πόσα άτομα θα είναι σε κάθε τμήμα κτλ?
Εγώ θα γραφόμουν στο φροντιστήριο σε όλα αν βεβαίως ήταν καλή η τιμή -που λογικά θα είναι ως πακέτο- και μετά αν δεις ότι προτιμάς τα μαθήματα στο σχολείο σου σταματάς κάποια μαθήματα από το φροντιστήριο.
Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά η τιμή, στην ουσία για ένα μάθημα μιλάμε.
Btw πολύ καλή πρωτοβουλία! Εύγε από εμένα!![]()
Μας τους είπαν τους καθηγητές και απότι άκουσα είναι καθηγητές που είτε έχουν βγεί σε σύνταξη εδώ κα 1-2 χρόνια είτε καθηγητές που δεν είναι μόνιμοι αλλά ζουν στην περιοχή. Επίσης απ'ότι ξέρω είναι 2 μαθηματικοί οι οποίοι ο ένας θα κάνει Μαθ/κα Κατ. και ο άλλος Μαθ/κα Γεν. οπότε όσα πάιδιά μαζευτούν θα γίνει ένα τμήμα εκτός και αν ξεπερνάει τα 15-20 οπότε και θα χωριστεί, στην Έκθεση νμζ είναι μία καθηγήτρια.
salalala
Νεοφερμένο μέλος

τι λάθη?
κάτι στο συντακτικο!
Isabella S.
Νεοφερμένο μέλος

JKaradakov..θα σου πρότεινα να τα ξεκινήσεις όλα στο φροντ. αφού είσαι και Θετική..κάηκες

Έκανες έκθεση πέρσι?

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

JKaradakov..θα σου πρότεινα να τα ξεκινήσεις όλα στο φροντ. αφού είσαι και Θετική..κάηκεςΔες πως θα πάει και αν κάτι το θεωρήσεις περιττό σταμάτα!
Έκανες έκθεση πέρσι?![]()
Ναι έκανα και είδα μια αισθητή βελτίωση απο 14-15 που έπερνα ανέβηκα στο 17.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Νταξ, εγώ δεν πολυβιάζομαι. Άλλωστε, με το σχολείο να σου τρώει όλο το πρωί, θα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα.Αλλες 3 εβδομαδες εμειναν αντε καλη υπομνη γιατι με τετοια ζεστη δεν αντεχεται να διαβαζεις και να πηγαινεις φροντ ειναι ανυποφορω και ειδικα οταν βλεπεις τους αλλους να καθονται η να πηγαινουν παραλιαΠαντως θυμαμαι πριν αρχισουμε τα θερινα λεγαμε θα πηγαινουμε καθε μερα παραλια ουτε καν ποιος εχει χρονο και τον ελευθερο χρονο που εχουμε θελουμε να ξεκουραζομαστε
![]()
MagicForLife
Νεοφερμένο μέλος

Αλλες 3 εβδομαδες εμειναν αντε καλη υπομνη γιατι με τετοια ζεστη δεν αντεχεται να διαβαζεις και να πηγαινεις φροντ ειναι ανυποφορω και ειδικα οταν βλεπεις τους αλλους να καθονται η να πηγαινουν παραλιαΠαντως θυμαμαι πριν αρχισουμε τα θερινα λεγαμε θα πηγαινουμε καθε μερα παραλια ουτε καν ποιος εχει χρονο και τον ελευθερο χρονο που εχουμε θελουμε να ξεκουραζομαστε
![]()
ξερω παιδια που λενε διαβάζουν 20 λεπτά και προτιμούν να πάνε παραλία(μακρια) παρά για ένα καφέ στο κέντρο

έχω αρχίσει να νιώθω χαζή που διαβάζω 4+ ώρες/μερα.
Isabella S.
Νεοφερμένο μέλος

XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

ξερω παιδια που λενε διαβάζουν 20 λεπτά και προτιμούν να πάνε παραλία(μακρια) παρά για ένα καφέσ το κέντρο
Να μην νιώθεις χαζή..Εκείνοι που διαβάζουν 20 λεπτά, και προτιμούν να πάνε παραλία, μπορεί να μην έχουν τους στόχους τους δικούς σου

DrHouse
Διάσημο μέλος

ξερω παιδια που λενε διαβάζουν 20 λεπτά και προτιμούν να πάνε παραλία(μακρια) παρά για ένα καφέ στο κέντρο
Απο τωρα 4 ωρες την μερααααααααααα?
Τι σας εχουν κανει?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.