~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

χιχιχι οχι μην ανησυχεις και εμενα μου αρεσειγύρισα μετά από ένα 3ωρο ιστορίας,λογοτεχνίας κι έκθεσης..παίδες,είμαι η μόνη εδώ μέσα που με την ιστορία ενθουσιάστηκε;(ελπίζω να μη φάω ντομάτες,ευχαριστώ!
)..ξεκινήσαμε από το 2ο κεφάλαιο σχετικά με το σύνταγμα,τον όθωνα,τα πολιτικά κόμματα,κτλ
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

γύρισα μετά από ένα 3ωρο ιστορίας,λογοτεχνίας κι έκθεσης..παίδες,είμαι η μόνη εδώ μέσα που με την ιστορία ενθουσιάστηκε;(ελπίζω να μη φάω ντομάτες,ευχαριστώ!
)..ξεκινήσαμε από το 2ο κεφάλαιο σχετικά με το σύνταγμα,τον όθωνα,τα πολιτικά κόμματα,κτλ
![]()
Δεν ξεκινήσατε με το Αγροτικό;

χιχιχι οχι μην ανησυχεις και εμενα μου αρεσει(που γενικα την βαριεμαι αλλα η νεοτερη ειναι ωραια)εμεις ομως ξεκινησαμε απο το κρητικο ζητημα
![]()
Ούτε εσείς ξεκινήσατε με το Αγροτικό; Περίεργο μου φαίνεται.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

γενικα το αγροτικο δεν ενδεικνυται για να ξεκινησει κανεις...κ εγω περυσι απο κομματα ειχα ξεκινησει, μετα αγροτικο, προσφυγικο, ποντιακο κ τελος κρητικο! ΑΧ..ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣΟύτε εσείς ξεκινήσατε με το Αγροτικό; Περίεργο μου φαίνεται.

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικα το αγροτικο δεν ενδεικνυται για να ξεκινησει κανεις...κ εγω περυσι απο κομματα ειχα ξεκινησει, μετα αγροτικο, προσφυγικο, ποντιακο κ τελος κρητικο! ΑΧ..ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ![]()
Εγώ ξεκίνησα εχθές με Αγροτικό. Ενδιαφέρον φαίνεται. Αιτίες, συνέπειες, νομοθετική επίλυση ζητημάτων....
Σήμερα έκανα Λογοτεχνία, Έκθεση και Αγγλικά.
Αρχίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε ανάλυση του Κρητικού. Στο σημείο που αναφέρεται το: Τρία αστροπελέκια επέσανε, λέει η καθηγήτρια, ότι το Τρία λειτουργεί ως σύμβολο* και πριν προλάβει να ολοκληρώσει, την κοίταξα με νόημα, της έκλεισα το μάτι και αρχίσαμε να γελάμε.

*πληροφοριακά, δηλώνει την επιρροή από τα δημοτικά τραγούδια.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

αγγλικα? wtfΕγώ ξεκίνησα εχθές με Αγροτικό. Ενδιαφέρον φαίνεται. Αιτίες, συνέπειες, νομοθετική επίλυση ζητημάτων....
Σήμερα έκανα Λογοτεχνία, Έκθεση και Αγγλικά.
Αρχίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε ανάλυση του Κρητικού. Στο σημείο που αναφέρεται το: Τρία αστροπελέκια επέσανε, λέει η καθηγήτρια, ότι το Τρία λειτουργεί ως σύμβολο* και πριν προλάβει να ολοκληρώσει, την κοίταξα με νόημα, της έκλεισα το μάτι και αρχίσαμε να γελάμε.
*πληροφοριακά, δηλώνει την επιρροή από τα δημοτικά τραγούδια.

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

αγγλικα? wtfωραιος ο κρητικος αλλα λιγο μεγαλο και καποια στιγμη κουραζει...και οι αναλυσεις καποιες φορες ειναι εξωπραγματικες
![]()
Από τον πρώτο στίχο. Τα οκτώ λέει άλφα δηλώνουν την απόσταση!

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

χαχαχαχαχα(εκπλησσομαι που τα θυμαμαι 2 μηνες μετα τις πανελληνιες!)Από τον πρώτο στίχο. Τα οκτώ λέει άλφα δηλώνουν την απόσταση!![]()
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι διοτι φοβοταν ο καθηγητης για τυχον αλλαγη της υλης και μας ειπε οτι το κρητικο θα ειναι σιγουρα στην υλη, βεβαια η αληθεια ειναι οτι τα περρισοτερα φροντ ξεκινανε με αγροτικο.....Ούτε εσείς ξεκινήσατε με το Αγροτικό; Περίεργο μου φαίνεται.

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

μμμμ.....δεν ξερωκαι εμείς από αγροτικό ξεκινήσαμε, υπάρχει πραγματι περίπτωση να βγει;

μμμμ.....δεν ξερωαλλα για να ξεκινησαν τα περισσοτερα φροντ με το αγροτικο μαλλον θα ειναι,δεν νομιζω να επερναν το ρισκο αν υπηρχε περιπτωση να βγει απο την υλη ,οποτε μην ανησυχεις
![]()
παλι καλά μην τα μαθαίνω χωρις λόγο

περίπου πόση ώρα σε παίρνει να μάθεις κάθε μάθημα;
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραία,χαίρομαι που δε θα θεωρηθώ η τρελή του φόρουμ!χιχιχι οχι μην ανησυχεις και εμενα μου αρεσει(που γενικα την βαριεμαι αλλα η νεοτερη ειναι ωραια)εμεις ομως ξεκινησαμε απο το κρητικο ζητημα
![]()

καλά,φταίει κι η καθηγήτρια που έχω,την καλύτερη εντύπωση αποκόμισα

κρητικό εσείς;εμάς μας είπε ότι σχετικά το πιο 'ζόρικο' κεφάλαιο είναι αυτό που κάνουμε και καλύτερα να το τελειώνουμε από τώρα..πάντως πολύ ενδιαφέρον,πραγματικά!για αρχή πάντως είδα με καλό μάτι την ιστορία,όπως και τη λογοτεχνία

νομίζω ο καθένας με ότι τον βολεύει ξεκινάει..Ούτε εσείς ξεκινήσατε με το Αγροτικό; Περίεργο μου φαίνεται.

ωραία,χαίρομαι που δε θα θεωρηθώ η τρελή του φόρουμ!
καλά,φταίει κι η καθηγήτρια που έχω,την καλύτερη εντύπωση αποκόμισα
κρητικό εσείς;εμάς μας είπε ότι σχετικά το πιο 'ζόρικο' κεφάλαιο είναι αυτό που κάνουμε και καλύτερα να το τελειώνουμε από τώρα..πάντως πολύ ενδιαφέρον,πραγματικά!για αρχή πάντως είδα με καλό μάτι την ιστορία,όπως και τη λογοτεχνία(με γιώργο ιωάννου ξεκινάμε..βεβαια αυτονοητο ειναι οτι προηγουνται οι εισαγωγες!!!
εμεις γιατί ξεκινήσαμε με πολυδούρη και χωρίς εισαγωγές?

και εχω αρχισει να πιστευω οτι λατινικα θα γραψω μόνο την μετάφραση

vasilisL2
Νεοφερμένο μέλος

Στο άγνωστο ο καθηγητής θα μας βάλει στα αφωνόληκτα βαρύτονα α' συζυγίας τεστ. Ξέρετε κάποια ιστοσελίδα με ασκήσεις γραμματικής; Τα ξέρω τα συγκεκριμένα αλλά θέλω να κάνω και άλλη εξάσκηση.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

εμεις γιατί ξεκινήσαμε με πολυδούρη και χωρίς εισαγωγές?
και εχω αρχισει να πιστευω οτι λατινικα θα γραψω μόνο την μετάφραση![]()
Μη λες μ_λ_κίες ρε! Αρχή είναι ακόμα! Πάλεψε το.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

κοίτα,στη λογοτεχνία ειδικά πάλι ο καθένας με ότι θέλει ξεκινάει..εμεις γιατί ξεκινήσαμε με πολυδούρη και χωρίς εισαγωγές?
και εχω αρχισει να πιστευω οτι λατινικα θα γραψω μόνο την μετάφραση![]()
εμεις ολο το καλοκαιρι εισαγωγη θα δουλευουμε σιγουρα οπως μας ειπε ο καθηγητης μας (αφορα ολα τα κειμενα η εισαγωγη και τα μερη που θα κανουμε)..θα ξεκινησουμε με ιωαννου (στου κεμαλ το σπιτι)..
αποκλείεται να μην κανετε εισαγωγη

γιατί καλέ έτσι με τα λατινικά,αμαν αυτη η απαισιοδοξια.. =/

εσείς την υποτακτική την είχατε κάνει απο πέρσι?
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

ενώ σε άγνωστο, ιστορία,βιολογία και από ότι μου είπαν και οι καθηγητες των κειμένων και της έκθεσης, είναι πολύ καλοί αυτή των λατινικών εδώ μου καθεταιτην πρώτη βδομάδα σε άλλο τμήμα μου την είχαν αρχαια και ένιωθα πως δεν ήξερα τιποτα, τώρα που την πήρα λατινικά και πάλι το ίδιο νιώθω
εσείς την υποτακτική την είχατε κάνει απο πέρσι?
Κανονικά η υποτακτική είναι στην ύλη της γ' ..αλλά δεν είναι λίγοι οι καθηγητές που την κάνουν στα τέλη της β' ..όπως και μερικοί καθηγητές στα αρχαία κάνουν λίγο στα παιδιά τον πλάγιο λόγο ...εμείς όχι μόνο δεν την αγγίξαμε μετά βίας προλάβαμε να τελειώσουμε το 18 κείμενο!

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κείμενα αρχίσαμε από τα πεζά, πρώτα Βιζυηνό και μετά Παπαδιαμάντη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.