Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Θα το ξεπερασεις, δεν ειναι τιποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενταξει παιδια δεν θα την αφησω αλλα απογοητευτηκα ρε σεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα θελεις στειλε μου σε προσωπικο!Καταρχας να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας.Τωρα επειδη δεν ξερω πως γινεται η πολλαπλη παραθεση των απαντησεων θα σας απαντησω σε ολες μαζι...
Λοιπον
Evangelie=>Σαν εναλλακτικες εχω το Μαθηματικο,το γεωπονικο και μετα τους Μηχανολογους..
Η σχολη βεβαια που μου αρεσει παρα πολυ ειναι η Κτηνιατρικη μετα το Μαθηματικο και παει λεγοντας.
Rea_94 και Χαρουλιτα οντως ετσι ειναι ?
Γιατι αν και καθομαι και διαβαζω θεωρια ΣΟΒΑΡΑ υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια δεν τα παλευω...Και επειδη ειναι και η αρχη...
Dhmh με εχει απο κατω ρε συ ....
Και το σχολειο μου σχηματιζει αυτο τον κυκλο της τεχνολογκης

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΟΟΟ ναι....Και εγω στην αρχηΟλοι απογοητευτηκαμε τις πρωτες μερες αλλα μετα το ξεπερασαμε!

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Έχω αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα τα φροντιστήρια...πολλές ώρες φροντιστήρια...πολλές ώρες διάβασμα...αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου...ίσα ίσα προσαρμόστηκα αμέσως...θα μου πείτε αρχή είναι ακόμα και θα συμφωνήσω...αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ειναι λογος οι πανελληνιες? βασικα δεν θα επρεπε να ειναι, αλλα λογικα αυτο θα σου συμβαινειΒρε παιδιά πείτε μου αν είναι φυσιολογικό αυτό που περνάω ή αν είμαι περίεργη!
Έχω αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα τα φροντιστήρια...πολλές ώρες φροντιστήρια...πολλές ώρες διάβασμα...αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου...ίσα ίσα προσαρμόστηκα αμέσως...θα μου πείτε αρχή είναι ακόμα και θα συμφωνήσω...αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!Όμως η ψυχολογία μου είναι λίγο σκατά θα έλεγα!
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!Πείτε μου ότι φταίνε οι πανελλήνιες!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Προφανώς και δεν είναι το πιο ευχάριστο να έχεις το καλοκαίρι διάβασμα, αλλά σκέψου ότι είναι για καλό σκοπόΒρε παιδιά πείτε μου αν είναι φυσιολογικό αυτό που περνάω ή αν είμαι περίεργη!
Έχω αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα τα φροντιστήρια...πολλές ώρες φροντιστήρια...πολλές ώρες διάβασμα...αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου...ίσα ίσα προσαρμόστηκα αμέσως...θα μου πείτε αρχή είναι ακόμα και θα συμφωνήσω...αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!Όμως η ψυχολογία μου είναι λίγο σκατά θα έλεγα!
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!Πείτε μου ότι φταίνε οι πανελλήνιες!

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα καμεενεΑκυρώθηκε το μάθημα των Αγγλικών για αύριο![]()

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα καμεενε![]()
Eίναι και που έχω να δω την καθηγήτρια μου χρόνια και μου 'χει λείψει το μάθημα της!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα σε καταλαβαινω....υπομονη θα αρχισεις κι εσυ καποια στιγμη!Eίναι και που έχω να δω την καθηγήτρια μου χρόνια και μου 'χει λείψει το μάθημα της!

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χαχα όχι ντάξει εγώ έχω σχετικά αργά μάθημα, συνήθως 10:30 οπότε δεν είναι ανάγκη να κοιμάμαι και πολύ νωρίς!χαχα,δεν ήσουν η μόνη!μια βδομάδα ξενύχτια,όλη μέρα έξω,αραλίκι κι εγώ..από αύριο πρέπει να κοιμάμαι φυσιολογικά
-μ'αρέσει που λυπάμαι κιόλας xD-
ααχά,ξέρω ότι έχει μικρή ύλη το αοθ,όντως..εγώ δε θα το επιλέξω καν,αλλά θα το πάρει η κολλητή μου και θα δω τι παίζει και με αυτό!χαχαχ..
κι εγώ έχω το επίσημο πρόγραμμα σε χαρτακιιιιι![]()

Η κολλητή σου θα κάνει μάθημα από το καλοκαίρι στο Αοθ?
Και εμένα μου λείπει τόοοσο πολύ η αγγλικού μου!Eίναι και που έχω να δω την καθηγήτρια μου χρόνια και μου 'χει λείψει το μάθημα της!

Αν γινόταν να μου κάνει αυτή όλα τα μαθήματα θα δεχόμουν ευχαρίστως!
Αφού σκέφτομαι να δώσω αγγλικά για να ξανακάνω μάθημα μαζί της!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

ηρθα μετα απο ενα 2ωρακι που εντρυφησαμε στο γνωστο και στα κειμενα
Kυριακάτικα μάθημα;

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι ρε μην αγχωνεσαι πρωινο διαβασμα απλωςKυριακάτικα μάθημα;![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.