voulitcaa
Νεοφερμένο μέλος

η υλη που βγαζεις στο καλοκαιρινοτι εννοεις η ύλη ειναι ένα κεφάλαιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελισσάβετ21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

νομιζω πως ειναι εκτος υλης! αλλα ας μιλησει και καποιος παλιος!Παιδιά, μήπως ξέρετε αν στη βιολογία κατ. είναι απαραίτητο να αποστηθίζουμε και τις εικόνες και τα πινακάκια με τις χρονολογίες ή μόνο τα κείμενα;;;

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά, μήπως ξέρετε αν στη βιολογία κατ. είναι απαραίτητο να αποστηθίζουμε και τις εικόνες και τα πινακάκια με τις χρονολογίες ή μόνο τα κείμενα;;;
μονο τα κειμενα,τα υπολοιπα ειναι εκτος υλης(καλο ειναι να τους ριξεις μια ματια βεβαια καλου κακου)

η υλη που βγαζεις στο καλοκαιρινο
δεν ειναι στανταρ αυτο

τα λατινικα δεν εχουν κεφαλαια, ουτε και τα κείμενα ιστορία θα μπούμε και 2ο κεφάλαιο εμείς ενώ αρχαια γραμματική και άγνωστο βγάζεις αρκετή ύλη. Πάντως είτε κάνεις καλοκαιρίνα είτε όχι καλό είναι να αρχίσειςτο διάβασμα απο μόνη σου

voulitcaa
Νεοφερμένο μέλος

ετσι μου ειπαν στο δικο μου φροντιστηριο..ναι θα ξεκινησω μονη μου και οτι γινειδεν ειναι στανταρ αυτο
τα λατινικα δεν εχουν κεφαλαια, ουτε και τα κείμενα ιστορία θα μπούμε και 2ο κεφάλαιο εμείς ενώ αρχαια γραμματική και άγνωστο βγάζεις αρκετή ύλη. Πάντως είτε κάνεις καλοκαιρίνα είτε όχι καλό είναι να αρχίσειςτο διάβασμα απο μόνη σου![]()

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά, μήπως ξέρετε αν στη βιολογία κατ. είναι απαραίτητο να αποστηθίζουμε και τις εικόνες και τα πινακάκια με τις χρονολογίες ή μόνο τα κείμενα;;;
νομιζω πως ειναι εκτος υλης! αλλα ας μιλησει και καποιος παλιος!![]()
μονο τα κειμενα,τα υπολοιπα ειναι εκτος υλης(καλο ειναι να τους ριξεις μια ματια βεβαια καλου κακου)
Από τα κεφάλαια 5,7,8,9 καλό είναι να μάθεις τους πίνακες. Βοηθάνε. Βέβαια όχι παπαγαλία, αλλά να έχεις μία ιδέα.

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τα κεφάλαια 5,7,8,9 καλό είναι να μάθεις τους πίνακες. Βοηθάνε. Βέβαια όχι παπαγαλία, αλλά να έχεις μία ιδέα.![]()
Δεν αξιζει να μαθει τους πινακες ,δεν προκειται να την εξετασει κανεις εκει ,ειναι εκτος υλης,μια αναγνωση φτανει
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

NIkolas99827
Νεοφερμένο μέλος

μπορεις να κανεις και το αλλο παρε 1-2 φιλους σου συνεννοηθειτε κ συμφωνηστε να βγαλετε ενα μαθημα το καλοκαιρι παρτε εναν καθηγητη να κανετε ολοι μαζί ιδιαίτερα κ βγαλτε 1 μα8ημα να φυγει το καλοκαιρι να εχετε 5 το χειμωνα κ παραλληλα καντε κ λιγο απ τα υπολοιπα στο φροντ
καποια στιγμη θα κουραστειτε μετα τις γιορτες
άμα εχετε προχωρησει στην υλη δεν θα εχετε το αγχος των υπολοιπων κ ειναι σημαντικο αυτο
η ιδεα του νικολα ειναι απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!δν μπορω να καταλαβω την μανια των θερινων....βοηθανε αλλα δν αξιζει να σκιστειτε στ διαβασμα γιατι θα επελθει γρηγορα μεγαλη κοπωση!!!!!!ενω με αυτο τον τροπο συνδυαζετε και πολυτιμη δουλιτσα αλλα και την απαραιτητη ξεκουραση!!!!
Απλώς είπα αυτό που έκανα με 2 ακόμα φίλους μου...και μας βγήκε πιο οικονομικά καί ξέραμε ότι είχαμε 6 μαθήματα για το χειμώνα (δίναμε και αοθ).
Είναι μεγάλη υπόθεση να φύγει ενα δύσκολο μαθημα
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν αξιζει να μαθει τους πινακες ,δεν προκειται να την εξετασει κανεις εκει ,ειναι εκτος υλης,μια αναγνωση φτανει
Συμφωνώ! Γι' αυτό είπα να μην τους μάθει απ' έξω. Αλλά να μην τους παρατήσει. Έτσι έκαναν το 2011 και έπεσαν τρόποι κληρονομικότητας χαρακτηριστικών του μοσχομπίζελου (5ο κεφάλαιο 1η σελίδα).
Στην τελική για τον άριστο μαθητή που θα μάθει όλο το βιβλίο δε νομίζω να είναι κόπος να αφιερώσει 1 ώρα στο τέλος να τους διαβάσει...
Δεν είναι κρίμα να χάσει έτσι κάποιος μόρια;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι ενταξει το ξερω αυτο απλως εννοω τουλαχιστον για μενα οτι βαριεμαι το καλοκαιρι υπεραρκετα και δν θα ηταν κακο να εκανα μθημα και να διαβαζα και τπτ θα ελαφρυνθει καπως το προγραμμα τον χειμωναΘα σου φανεί παράξενο, αλλά το καλοκαίρι βγάζεις πολύ πιο λίγη δουλειά από το χειμώνα που έχεις και το σχολείο.
![]()
Nicolettasp
Νεοφερμένο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Ξεκίνησα τα θερινά και τρόμαξα!Ειδικά με Πρωταγόρα και Ιστορία.Πώς γίνεται να μάθουμε παπαγαλία όλα αυτά;Ήμουν πάντα καλή μαθήτρια αλλά φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω....:/
θα τα καταφερεις μη φοβασαι

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω θα σου πω το εξης:
Eχουμε 9 μηνες μπροστα μας(χωρις τα καλοκαιρινα) μην αρχισεις το ..κακο αγχος απο τωρα...(διαφερει απο το αποικοδομητικο αγχος )...
Θα κανεις κακο στον εαυτο σου αδικα.Αν κανεις οσα σου λενε οι καθηγητες σου,αν διαβαζεις και τα κατανοεις και στο τελος λες<<Εγω ετσι πως τα ξερω αυτα ειμαι ευχαριστημενη με τον εαυτο μου,τα ξερω καλα>> εισαι σε καλο δρομο...
Οχι αγχος απο τωρα...
Και εγω αυτα κανω
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσον αφορα τα Μαθηματικα Κατευθυνσης εχω βγαλει (+με επαναληψη) ολες τις συναρτησεις(δηλαδη μεχρι και αντριστοφη συναρτηση) και τωρα κανουμε μιγαδικους.
Οι αντιστροφη συναρτηση,οι μονοτονες,τα 1-1 δεν ειναι πολυ ωραια...?Μου αρεσουν πολυ...Σε παιδευουν στην αρχη αλλα μετα ειναι το κατι αλλο
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

σιγα ρε με τις τοσες επαναληψεις που θα τα κανουμε θα τα κατεχουμε χωρις προβλημα και τουλαχιστον τα πρωτα 2 που εχω κανει ιστορια ειναι ευκολα 1.30 ωρα μ πηρε το καθενα και τα εμαθα απ εξωΞεκίνησα τα θερινά και τρόμαξα!Ειδικά με Πρωταγόρα και Ιστορία.Πώς γίνεται να μάθουμε παπαγαλία όλα αυτά;Ήμουν πάντα καλή μαθήτρια αλλά φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω....:/
ZinaM
Νεοφερμένο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εκανες και τον χειμωνα ή τωρα το καλοκαιρι 1η φορα?Παιδια ολα με μετρο και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ διαβασμα...Δεν εχει νοημα να καθεσαι 3-4 ωρες πανω απο κατι και να μην το καταλαβαινεις.Κανε ενα διαλλειμα,φαε ενα φρουτοκαι μετα πηγαινε διαβασε το...
Οσον αφορα τα Μαθηματικα Κατευθυνσης εχω βγαλει (+με επαναληψη) ολες τις συναρτησεις(δηλαδη μεχρι και αντριστοφη συναρτηση) και τωρα κανουμε μιγαδικους.
Οι αντιστροφη συναρτηση,οι μονοτονες,τα 1-1 δεν ειναι πολυ ωραια...?Μου αρεσουν πολυ...Σε παιδευουν στην αρχη αλλα μετα ειναι το κατι αλλο
εγω σκεφτομαι πως και στην Β' οταν ξεκινησα μαθηματικα κατευθυνσης μου φαινονταν λιγο περιεργα και οταν τα ξανακοιταζα τον ιουνιο για τις εξετασεις μου φαινονταν πολυ ευκολα..ολα τριβη θελουν!σιγα ρε με τις τοσες επαναληψεις που θα τα κανουμε θα τα κατεχουμε χωρις προβλημα και τουλαχιστον τα πρωτα 2 που εχω κανει ιστορια ειναι ευκολα 1.30 ωρα μ πηρε το καθενα και τα εμαθα απ εξω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.