Πανελλήνιες 2012

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εγώ το ίδιο έπαθα στη Βιολογία Κατ... Ώσπου στο δρόμο είπα από μέσα μου "Θα πάω και θα τους απαυτόσω" κι ανέβηκε το ηθικό. Μόλις είδα τα θέματα οι απαντήσεις ήρθαν αμέσως στο μυαλό...

Αυτο το επαθα και εγω και δεν το περιμενα!

Ρε παιδιά. Μόνο εγώ δε μπορώ να συγκεντρωθώ πολύ, επειδή τελειώνουμε;:redface:
Σε καμια περιπτωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ρε παιδιά. Μόνο εγώ δε μπορώ να συγκεντρωθώ πολύ, επειδή τελειώνουμε;

cza1027l-1.jpg

Concentrate Concentrate Concentrate Concentrate
This is the fucking last day,i cant concentrate

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

12 Σεπτέμβρη θα ακούσουμε για τελευταία φορά το πρώτο κουδούνι του αγιασμού.Η προετοιμασία των περισσότερων έχει ξεκινήσει νομίζω από το καλοκαίρι ή αν όχι ξεκινάει σιγά-σιγά.
Το ταξίδι στο κόσμο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φέτος θα φτάσει στο τέλος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.Καλό διάβασμα,καλή υπομονή και επιμονή.Τέλος ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!:D

Προσδεθείτε!Έτοιμοι;:clapup:ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!;)
Ποτε ημασταν στην πρωτη σελιδα και κοιτουσαμε αυτο το ποστ και ημασταν ψαρακες και αγχωμενοι για το τι θα αντιμετωπισουμε και ποτε τελικα αυτη η γενια του 94 θα μεινει στην ιστορια επειδη δειξαμε καρδια θαρρος πεισμα και επιμονη και παρολα τα μπουρδελα τους καταφεραμε και ανταπεξιλθαμε!Συγχαρητηρια σε ολους σας.Αυριο ειναι μια μεγαλη μερα αν οχι για ολους σχεδον για ολους.Το αξιζατε.Χαρειτε το.Χαρηκα που συνεργαστηκα μιλησα εζησα μαζι σας.Θα τα πουμε απο κοντα σε καποια σχολη τον σεπτεμβρη.Καλη επιτυχια για αυριο και καληνυχτα!!!

Τελικά είχαν δίκαιο όσοι έλεγαν ότι ο καιρός θα φύγει τόοσο γρήγορα...

Ποτε ημασταν στην πρωτη σελιδα και κοιτουσαμε αυτο το ποστ και ημασταν ψαρακες και αγχωμενοι για το τι θα αντιμετωπισουμε και ποτε τελικα αυτη η γενια του 94 θα μεινει στην ιστορια επειδη δειξαμε καρδια θαρρος πεισμα και επιμονη και παρολα τα μπουρδελα τους καταφεραμε και ανταπεξιλθαμε!Συγχαρητηρια σε ολους σας.Αυριο ειναι μια μεγαλη μερα αν οχι για ολους σχεδον για ολους.Το αξιζατε.Χαρειτε το.Χαρηκα που συνεργαστηκα μιλησα εζησα μαζι σας.Θα τα πουμε απο κοντα σε καποια σχολη τον σεπτεμβρη.Καλη επιτυχια για αυριο και καληνυχτα!!!

Του 93' δεν είσαι ρε φίλε; Μας κοροϊδεύεις ναούμ;:P

Σαν να ναι σημερα θυμαμαι την ωρα που εγραφα εκεινο το πρωτο ποστ,γεματος ονειρα,φιλοδοξιες και αγωνια για αυτη τη χρονια.

Για μενα ηταν περιπετειωδης.Ας ελπισουμε να μας αφησει ολους μια ευχαριστη αισθηση στο τελος και να δικαιωθουν οι κοποι μας.

Το καλοκαιρι συναντηση Σαλονικα επιβαλλεται!

Και εγώ γεμάτος όνειρα ήμουν αλλά τώρα πια δεν έμεινε τίποτα.

Του 93' δεν είσαι ρε φίλε; Μας κοροϊδεύεις ναούμ;:P
Του 93 ειμαι αλλα ειμαι εδω στο 94 αντεεεε μουρμουρη!Παρε το σαν κοπλιμεντο!

Ποτε δεν παυουμε να ελπιζουμε!

αντε να περασουν οι επομενες 14 ωρες και μετα δε με νοιαζει τπτ....:clapup::clapup:

Αυτο το θεματακι,για οσους τουλαχιστον εγραφαν καθημερινα,αποτελει ενα γαματο χρονολογιο-ημερολογιο :P :P

Ας τα κάνουμε βιβλίο!
Εγώ παραχωρώ τα copyrights μου σε αυτό το θέμα πάντως:P

Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Το περσινό είχε 420 σελίδες και έκλεισε τέλος Αυγούστου! Γεμίζουμε άνετα 700 σελίδες μέχρι τότε.

Αυτο το θεματακι,για οσους τουλαχιστον εγραφαν καθημερινα,αποτελει ενα γαματο χρονολογιο-ημερολογιο :P :P
καλα εγω οταν βλεπω καποια μνμ μου σκαω στα γελια:redface:

Nα φτάσουμε τις 1000.:sly:

Ας τα κάνουμε βιβλίο!
Εγώ παραχωρώ τα copyrights μου σε αυτό το θέμα πάντως

Εκλεισε,e-book θα γινει ;)
:hehe:

καλα εγω οταν βλεπω καποια μνμ μου σκαω στα γελια

Θα τα βλεπουμε και θα αναπολουμε :P

Αυριο σε χημεια και αεππ προβλεπω βατα θεματα και βαθμολογικη ανοδο αρκετων υποψηφιων .

tomorrow is the last DAY OHHHH yeahhhhhhhh babeeeeeee
973.png

Σιγά ρε παιδιά, εδώ είναι το ischool, και θα μεγαλώνει συνεχώς. Θα γράφουμε σαν φοιτητές (όσοι περάσουν), θα τρολλάρουμε αυτούς που δίνουν πανελλήνιες και θα δίνουμε συμβουλές στα μικρά.

Αυριο σε χημεια και αεππ προβλεπω βατα θεματα και βαθμολογικη ανοδο αρκετων υποψηφιων .

Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back