Λοιπόν μάγκες και γοργόνες θα σας ευχηθώ και εγώ μ' ένα κείμενο - σεντόνι.

Έχω έμπνευση.
Πάμε.
Κατ' αρχάς, πολλοί από εσάς δε με ξέρετε οπότε θα λέτε γιατί γράφω. Γράφω γιατί και εγώ πέρυσι τέτοια εποχή έκοβα βόλτες στο ischool και έψαχνα για εμψυχωτικά μηνύματα. Λοιπόν.
Καλή επιτυχία. Φτάνει αυτό; Μπα.
Ακούστε καλά. Αυτές τι μέρες....ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Τίποτα να μην ακούτε. Το καταλάβατε; ΤΙΠΟΤΑ.
Θα συζητάνε για τα θέματα.
Για τη δυσκολία.
Για τις βάσες.
Για το αν θα βάλουν δύσκολα ή έυκολα.
Για το τι θα βάλουν.
ΤΙΠΟΤΑ.
Όποιος ακούσει - πιστέψει έστω και ΕΝΑ απ' αυτά που θα ειπωθούν μέχρι να βγουνε οι βάσεις θα' ναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Παρακάτω.
Αύριο να πάρετε ένα ζευγάρι αρχίδια μαζί σας. Θα χρειαστείτε αρχίδια για να πετύχετε. Μαγκιά και τσαγανό. Θα πάτε για να σκίσετε και όχι για να γράψετε. Το καταλάβατε;
Θα πάτε να βγάλετε 20.001 μόρια και όχι να περάσετε την περσινή βάση της σχολής. Το καταλάβατε;
Είναι κάτι γαμημένες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Δεν είναι ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ.
Είναι σύνολο 30 σελίδες θεμάτων και πρέπει να τους πετάξετε τα μάτια έξω και ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Μην αφήσετε αυτές τις 30 σελίδες να σας στερήσουν τον κόπο.
Πάτε με τσαγανό. Όπως πιάνετε το στυλό να πιάσετε και τη ζωή στα χέρια σας. Είναι δική σας, σας ανήκει.
Είναι δικό σας αγώνας. ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.
Πάρτε τα ονειρά σας και πάτε να γράψετε αύριο. Μην αφήσετε κανέναν και ΤΙΠΟΤΑ να σας πτοήσει.
Πάτε να τους σκίσετε! Τόσοι και τόσοι το κάνανε, εσείς θα κολλήσετε;
Εδώ θα' μαστε σε δύο εβδομάδες, θα' στε και εσείς "παλιοί" και θα λέτε στους επόμενους ότι δεν είναι τόσο τραγικά.
Εγώ πάνω απ' όλα σας εύχομαι ΥΓΕΙΑ, κουράγιο, δύναμη και τύχη. Μακάρι να γράψετε όλοι σας καλά αύριο. Το λέω και το εννοώ, γιατί και εγώ πέρυσι ήθελα να το εννοούν όταν μου το' λεγαν.
Και όποιος συναντήσει εμπόδια να θυμάται ένα πράγμα..εμπόδιο βαφτίζουμε αυτό που βλέπουμε όταν σηκώνουμε τα μάτια μας από τον στόχο.
Καλή επιτυχία guys.