christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:22 Η christina123: #4.701 09-05-12 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: ξύπνησα 7.30, διάβασα ΑΟΔΕ, τώρα κάνω επανάληψη στη θεωρία του ΑΕΠΠ. Χριστίνα, κάτσε ένα απόγευμα ολόκληρο και μάθε όσες πιο πολλές σελίδες αόδε μπορείς. Έτσι έκανα κι εγώ για να μπορέσω να το βγάλω. Click για ανάπτυξη... και να τα αφησω ολα τα αλλα μαθηματα;;ξερω γω..απο τις τυψεις και μονο που θα εχω δεν θα μπορεσω να διαβασω πολυ αοδευ.και δλδ ποσες σελ μπορω να μαθω σε ενα απογευμα περιπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:25 Ο antwwwnis: #4.702 09-05-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και να τα αφησω ολα τα αλλα μαθηματα;;ξερω γω..απο τις τυψεις και μονο που θα εχω δεν θα μπορεσω να διαβασω πολυ αοδευ.και δλδ ποσες σελ μπορω να μαθω σε ενα απογευμα περιπου;; Click για ανάπτυξη... Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:28 Η christina123: #4.703 09-05-12 09:28 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... και ακριβως 8 σελιδες ειναι οσες μου εχουν μεινει απο την επικοινωνια.και μετα εχω το 1ο κεφαλαιο(απο το οποιο κατι θυμαμαι γτ το ειχα μαθει καλα). θα το εφαρμοσω σημερα μιας και εχω μονο 1 ωρα φροντ. το απογευμα...και θελω να δω ποσες σελ. θα αντεξω να βγαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:30 Ο antwwwnis: #4.704 09-05-12 09:30 Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:50 Η Cherie έγραψε: #4.705 09-05-12 09:50 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:04 Ο antwwwnis: #4.706 09-05-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: ξύπνησα 7.30, διάβασα ΑΟΔΕ, τώρα κάνω επανάληψη στη θεωρία του ΑΕΠΠ. Χριστίνα, κάτσε ένα απόγευμα ολόκληρο και μάθε όσες πιο πολλές σελίδες αόδε μπορείς. Έτσι έκανα κι εγώ για να μπορέσω να το βγάλω. Click για ανάπτυξη... και να τα αφησω ολα τα αλλα μαθηματα;;ξερω γω..απο τις τυψεις και μονο που θα εχω δεν θα μπορεσω να διαβασω πολυ αοδευ.και δλδ ποσες σελ μπορω να μαθω σε ενα απογευμα περιπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:25 Ο antwwwnis: #4.702 09-05-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και να τα αφησω ολα τα αλλα μαθηματα;;ξερω γω..απο τις τυψεις και μονο που θα εχω δεν θα μπορεσω να διαβασω πολυ αοδευ.και δλδ ποσες σελ μπορω να μαθω σε ενα απογευμα περιπου;; Click για ανάπτυξη... Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:28 Η christina123: #4.703 09-05-12 09:28 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... και ακριβως 8 σελιδες ειναι οσες μου εχουν μεινει απο την επικοινωνια.και μετα εχω το 1ο κεφαλαιο(απο το οποιο κατι θυμαμαι γτ το ειχα μαθει καλα). θα το εφαρμοσω σημερα μιας και εχω μονο 1 ωρα φροντ. το απογευμα...και θελω να δω ποσες σελ. θα αντεξω να βγαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:30 Ο antwwwnis: #4.704 09-05-12 09:30 Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:50 Η Cherie έγραψε: #4.705 09-05-12 09:50 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:04 Ο antwwwnis: #4.706 09-05-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: και να τα αφησω ολα τα αλλα μαθηματα;;ξερω γω..απο τις τυψεις και μονο που θα εχω δεν θα μπορεσω να διαβασω πολυ αοδευ.και δλδ ποσες σελ μπορω να μαθω σε ενα απογευμα περιπου;; Click για ανάπτυξη... Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:28 Η christina123: #4.703 09-05-12 09:28 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... και ακριβως 8 σελιδες ειναι οσες μου εχουν μεινει απο την επικοινωνια.και μετα εχω το 1ο κεφαλαιο(απο το οποιο κατι θυμαμαι γτ το ειχα μαθει καλα). θα το εφαρμοσω σημερα μιας και εχω μονο 1 ωρα φροντ. το απογευμα...και θελω να δω ποσες σελ. θα αντεξω να βγαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:30 Ο antwwwnis: #4.704 09-05-12 09:30 Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:50 Η Cherie έγραψε: #4.705 09-05-12 09:50 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:04 Ο antwwwnis: #4.706 09-05-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... και ακριβως 8 σελιδες ειναι οσες μου εχουν μεινει απο την επικοινωνια.και μετα εχω το 1ο κεφαλαιο(απο το οποιο κατι θυμαμαι γτ το ειχα μαθει καλα). θα το εφαρμοσω σημερα μιας και εχω μονο 1 ωρα φροντ. το απογευμα...και θελω να δω ποσες σελ. θα αντεξω να βγαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:30 Ο antwwwnis: #4.704 09-05-12 09:30 Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:50 Η Cherie έγραψε: #4.705 09-05-12 09:50 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:04 Ο antwwwnis: #4.706 09-05-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 09:50 Η Cherie έγραψε: #4.705 09-05-12 09:50 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:04 Ο antwwwnis: #4.706 09-05-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Μην το βλέπεις έτσι, και το ΑΟΔΕ το δίνουμε στις πανελλήνιες. Αν κάτσεις 3-4 ώρες χαλαρά με τον καφέ σου ή την πορτοκαλάδα σου και με λίγη απαλή μουσική υπέρ της παπαγαλίας, μπορείς να βγάλεις 7-8 σελίδες Click για ανάπτυξη... Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:04 Ο antwwwnis: #4.706 09-05-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cherie =): Τι μουσική υπέρ της παπαγαλίας? Για δώσε τα φώτα σου.. Click για ανάπτυξη... πχ https://www.youtube.com/watch?v=P8iKcdh5Ims chill out and ambient Βοήθησε ακόμα κι εμένα που δεν το είχα ποτέ το άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:55 Η Σεβαστή-Μαρία: #4.707 09-05-12 10:55 Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 10:59 Η Χαρουλιτα: #4.708 09-05-12 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:01 Ο dimijim έγραψε: #4.709 09-05-12 11:01 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:03 Ο antwwwnis: #4.710 09-05-12 11:03 Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα κάνω το χορό της νίκης μαζί με τα άλλα παιδιά από της γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ondine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ondine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κρυονέρι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:17 Η Ondine έγραψε: #4.711 09-05-12 11:17 Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααααχχχχ.. Εγω ανυπομονω να ερθει η 30-05.. τοτε νομιζω οτι δινω το δυσκολοτερο μαθημα (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤ) Μολις περασει και αυτη.. ουχουυυ ποιος με πιανει.. Ενα μαθηματακι εμεινε !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:18 Ο qwerty111: #4.712 09-05-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Καλημέρα Πωω, αυτή η χημεία ..νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα να το κάνεις επανάληψη (-.-) Αλλά κάτι θα κάνουμε Σε 4 εβδομάδες τέτοια ώρα θα γράφουμε γενικής :ρ (όταν το σκέφτομαι έτσι δεν αγχώνομαι τόσο :ρ) Click για ανάπτυξη... Βαρετή είναι για επανάληψη, όχι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:26 Ο loco13 έγραψε: #4.713 09-05-12 11:26 επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επανάληψη, επανάληψη, επανάληψη... θα με κάψει η κ@%&#βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 11:56 Η MolecularMary: #4.714 09-05-12 11:56 Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξυπνησα 6 εκανα 2 τελευταια ΟΕΦΕ στη φυσικη και παω για κανα 2ωρο επαναληψη στη βιολογια κατευθυνσης! Μετα φροντιστηριο 3-6 και μετα μαθηματικα παρα βιας!!!! αααα..και λιγη χημεια! μια χαρα μας βρισκω ολυος...χριστινακι μην αγχωνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:42 Ο Nikos Sitys: #4.715 09-05-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:55 Ο dimijim έγραψε: #4.716 09-05-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα...oh wait..what? Click για ανάπτυξη... Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 12:59 Ο Nikos Sitys: #4.717 09-05-12 12:59 τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 13:17 Η christina123: #4.718 09-05-12 13:17 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2012 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σε δυο βδομάδες τέτοια ώρα θα παραδίδω την κόλλα μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σε δυο βδομαδες τετοια ωρα... Click για ανάπτυξη... σε 2 βδομαδες τετοια ωρα δεν ξερω καν αν θα ζω...αν ζω παντως θα εχω μπορστα μου τη φυσικη και θα κανω προσευχουλες στο καλο θεουλη μηπως και περασω τη βαση και δεν ξεφτιλιστω τελειως. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: τζιμη 30 λεπτα σε διαγωνισμα ολικο πριν 1 μηνα! Click για ανάπτυξη... εγω παντως βιολογια θα κατσω να τα γραψω με ωραια στρογγυλα και ευαναγνωστα γραμματα για να ειναι το καλυτερο μου γραπτο μου σε σχεση με τα αλλα μαθηματα βεβαια. ααα και εχω αποφασισει απο τωρα οτι σε ολα τα μαθηματα θα κατσω και τις 3 ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:21 Η wolfe4ever: #4.719 09-05-12 14:21 Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 235 236 237 238 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 236 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Oυφ πήραμε και τον κωδικό. Καλέ βάζεις όοο,τι κωδικό θέλεις. Δε σκέφτηκα εκείνη την ώρα να βάλω το όνομα του γάτου μου γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 14:26 Ο Johnnaousa: #4.720 09-05-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ο μέσος χρόνος που τελειώνω ένα ολόκληρο διαγώνισμα βιολογία γενικής σε στυλ πανελληνίων είναι 45'. Οπότε ελπίζω στη δυνατή αποχώρηση να έχω φύγει... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το δώσεις από τόσο νωρίς, όσες περισσότερες φορές το ελέγξεις τόσο καλύτερα για εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.