Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:36 Ο Nikos Sitys: #4.361 04-05-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: μην το λες για πλακα.... Ειναι πιθανος προορισμος μας με την παρεα μου... Τωρα που εμαθα οτι εχει και αξιοθεατα συγχρονου πολιτισμου.... Click για ανάπτυξη... Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Η πολυ απλα σε αγαπαει και νοιαζεται για να πετυχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο loco13 έγραψε: #4.362 04-05-12 20:38 Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο Johnnaousa: #4.363 04-05-12 20:38 Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο drosos έγραψε: #4.364 04-05-12 20:38 Αν νιαζοτανε θα την ακουγε λιγο περισσοτερο με βαση αυτα που λεει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:41 Η natasoula...: #4.365 04-05-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Τωρα μιλας σωστα E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι,φούσκωσέ του τα μυαλά να μη μαζεύεται με τίποτα μετά... Ας κοιτάξουμε κανα στερεό να πνίξουμε τον πόνο μας τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:44 Ο stathis1214: #4.366 04-05-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: μην το λες για πλακα.... Ειναι πιθανος προορισμος μας με την παρεα μου... Τωρα που εμαθα οτι εχει και αξιοθεατα συγχρονου πολιτισμου.... Click για ανάπτυξη... Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Η πολυ απλα σε αγαπαει και νοιαζεται για να πετυχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο loco13 έγραψε: #4.362 04-05-12 20:38 Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο Johnnaousa: #4.363 04-05-12 20:38 Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο drosos έγραψε: #4.364 04-05-12 20:38 Αν νιαζοτανε θα την ακουγε λιγο περισσοτερο με βαση αυτα που λεει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:41 Η natasoula...: #4.365 04-05-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Τωρα μιλας σωστα E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι,φούσκωσέ του τα μυαλά να μη μαζεύεται με τίποτα μετά... Ας κοιτάξουμε κανα στερεό να πνίξουμε τον πόνο μας τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:44 Ο stathis1214: #4.366 04-05-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο Johnnaousa: #4.363 04-05-12 20:38 Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο drosos έγραψε: #4.364 04-05-12 20:38 Αν νιαζοτανε θα την ακουγε λιγο περισσοτερο με βαση αυτα που λεει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:41 Η natasoula...: #4.365 04-05-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Τωρα μιλας σωστα E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι,φούσκωσέ του τα μυαλά να μη μαζεύεται με τίποτα μετά... Ας κοιτάξουμε κανα στερεό να πνίξουμε τον πόνο μας τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:44 Ο stathis1214: #4.366 04-05-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:38 Ο drosos έγραψε: #4.364 04-05-12 20:38 Αν νιαζοτανε θα την ακουγε λιγο περισσοτερο με βαση αυτα που λεει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:41 Η natasoula...: #4.365 04-05-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Τωρα μιλας σωστα E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι,φούσκωσέ του τα μυαλά να μη μαζεύεται με τίποτα μετά... Ας κοιτάξουμε κανα στερεό να πνίξουμε τον πόνο μας τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:44 Ο stathis1214: #4.366 04-05-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν νιαζοτανε θα την ακουγε λιγο περισσοτερο με βαση αυτα που λεει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:41 Η natasoula...: #4.365 04-05-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Τωρα μιλας σωστα E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι,φούσκωσέ του τα μυαλά να μη μαζεύεται με τίποτα μετά... Ας κοιτάξουμε κανα στερεό να πνίξουμε τον πόνο μας τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:44 Ο stathis1214: #4.366 04-05-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Τωρα μιλας σωστα E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Eλααααα θα σε χωσω στα μπουζουκια που θα δουλευω και θα παθεις σε λεω μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι,φούσκωσέ του τα μυαλά να μη μαζεύεται με τίποτα μετά... Ας κοιτάξουμε κανα στερεό να πνίξουμε τον πόνο μας τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:44 Ο stathis1214: #4.366 04-05-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από veroniCa^: Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Ότι ήταν να κάνουμε στα φροντιστήρια τα κάναμε..Τί μας πιέζουν να πάμε ντε και καλά για μάθημα? Εγώ πχ πάω ιδιαίτερα κ η καθηγήτρια μου φαγώνεται να πηγαίνω 8 με 9 ώρες την εβδομάδα! Και αν δεν είχε και δουλειά στο φροντιστήριο ποιος ξέρει πόσες ώρες θα ήθελε? Και να πεις ότι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο! Επαναλήψεις κ διαγωνίσματα που κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω κ σπιτάκι μου χωρίς να πληρώνω την κάθε ώρα που περνάει σαν να είναι χρυσός! Θέλω να ελαττώσουμε τις ώρες αλλά αυτή επιμένει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα πριν τις εξετάσεις.Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα λέει! Αυτό μεταφράζεται και αλλιώς:"Ένας μήνας έχει μείνει κωλόπαιδο! Θα σου φάω όσα μπορώ!" Είμαι 100% σίγουρη ότι γι αυτό με φορτώνει με ώρες.. Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινω τι λες... Εγω εκτιμαω τους καθηγητες απο τα ιδιαιτερα μου γιατι σε ολους παω γραφω και τετοια χωρις επιπλεον χρεωση. Εκτος απο την εκθεση που οταν με βαζει να γραψω για χιλιοστη φορα το ποιηματακι με τον εγκυρο αληθη λογικα ορθο συλλογισμο κι αυτη καθεται και μην πω τι ξυνει καπως μου ρχεται.... Δηλαδη με βαζεις να κανω ενα κριτηριο που θα μπορουσα να κανω σπιτι μου κ εσυ καθεσαι κοιτας και λες πολυ ωραια????(διοτι αυτο κανει η ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:48 Ο Nikos Sitys: #4.367 04-05-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Καλά αφήστε τα μπουζούκια τώρα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από loco13: Νίκο αγόρι μου άσε τα μπουζούκια και πιάσε κανένα κύμα γιατί δεν σε βλέπω καλά Click για ανάπτυξη... Γιατι μου τα θυμισες τωρα αυτα γαμωτοοοοο...ελυσα πριν ενα θεμα στερρεο με ταλαντωση και γουσταρα τρελα ρε γαμωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:49 Ο dimijim έγραψε: #4.368 04-05-12 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγω Click για ανάπτυξη... Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #4.369 04-05-12 20:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη Αν προκύψει meeting Θεσσαλονίκη οργανώνω εγώ Τι σκατά θεσσαλονικιός είμαι ρε; Άντε για να έχω και κάτι να κάνω το καλοκαίρι... Click για ανάπτυξη... Xαχαχα ατε καλα θα το οργανωσω εγω στην Αθηνα.Θα πω και στην christina123 να ερθει να την αγχωσουμε με τις βασεις θα εχει πλακα χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:59 Η Χαρουλιτα: #4.370 04-05-12 20:59 Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:00 Ο Nikos Sitys: #4.371 04-05-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Χαχαχαχαχαχα! Ναι ρε παιδια! Και ενα στην Αθηνα για να μπορεσω και εγω να ερθω! Click για ανάπτυξη... Ψησου να αγχωσουμε την christina123 ψησου ψησου ψησου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:09 Η Χαρουλιτα: #4.372 04-05-12 21:09 Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι μωρε! Ειναι ηδη πολυ αγχωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:13 Ο qwerty111: #4.373 04-05-12 21:13 Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:16 Ο Nikos Sitys: #4.374 04-05-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ θέλω meeting στην Αθήνα, αν περάσω με το καλό. Λογικά εκεί θα είμαστε πολλοί. Αλλά κατά το Σεπτέμβρη αφού θα έχουμε μετακομίσει. Click για ανάπτυξη... Eεεε νταξει οταν θα εχουνε βγει οι βασεις θα ειμαστε ορισμενοι συμφοιτητες οποτε θα ειναι ενα μονιμο meeting. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Η natasoula...: #4.375 04-05-12 21:19 Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτά του Σεπτέμβρη,αφού θα 'χουν βγει τ' αποτελέσματα,εννοούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο qwerty111: #4.376 04-05-12 21:19 Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε να δούμε... Σε ένα μήνα τελειώνουμε Και μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο Nikos Sitys: #4.377 04-05-12 21:21 Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιος θελει την Κυριακη φρεσκο πραγμα ασκησεις Μαθηματικων φτιαγμενα απο την καλυτερη μαθηματικο της ροδου1?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:23 Η Χαρουλιτα: #4.378 04-05-12 21:23 Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω! Σοβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:25 Ο Nikos Sitys: #4.379 04-05-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω! Σοβαρα! Click για ανάπτυξη... Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 21:27 Η Χαρουλιτα: #4.380 04-05-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οκ Κυριακη πρωι θα σου ερθει φωτο με τα θεματα. Επομενοςςςςςςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.