MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 00:01 Η MolecularMary: #3.921 30-04-12 00:01 Η αληθεια ειναι οτι αμελω τη βιολογια γενικης γιατι ειναι ΓΕΛΟΙΑ στα ματια μου (για οσους εχουν την βιολογια καυεθυνσης καταλαβαινουν) !!!! αλλα την εχω ηδη μαθει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 00:05 Ο dimijim έγραψε: #3.922 30-04-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Η αληθεια ειναι οτι αμελω τη βιολογια γενικης γιατι ειναι ΓΕΛΟΙΑ στα ματια μου (για οσους εχουν την βιολογια καυεθυνσης καταλαβαινουν) !!!! αλλα την εχω ηδη μαθει.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Μπροστά στην κατεύθυνση η γενική δεν είναι τίποτε... Αλλά θέλει προσοχή να μην την υποτιμήσεις όπως έκανα εγώ και έτρεχα μετά μέσα στο Πάσχα να τη μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 00:08 Η MolecularMary: #3.923 30-04-12 00:08 Και εγω το πασχα την εμαθα ...χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:17 Η christina123: #3.924 30-04-12 01:17 βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:25 Η MolecularMary: #3.925 30-04-12 01:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:28 Η christina123: #3.926 30-04-12 01:28 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αληθεια ειναι οτι αμελω τη βιολογια γενικης γιατι ειναι ΓΕΛΟΙΑ στα ματια μου (για οσους εχουν την βιολογια καυεθυνσης καταλαβαινουν) !!!! αλλα την εχω ηδη μαθει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 00:05 Ο dimijim έγραψε: #3.922 30-04-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Η αληθεια ειναι οτι αμελω τη βιολογια γενικης γιατι ειναι ΓΕΛΟΙΑ στα ματια μου (για οσους εχουν την βιολογια καυεθυνσης καταλαβαινουν) !!!! αλλα την εχω ηδη μαθει.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Μπροστά στην κατεύθυνση η γενική δεν είναι τίποτε... Αλλά θέλει προσοχή να μην την υποτιμήσεις όπως έκανα εγώ και έτρεχα μετά μέσα στο Πάσχα να τη μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 00:08 Η MolecularMary: #3.923 30-04-12 00:08 Και εγω το πασχα την εμαθα ...χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:17 Η christina123: #3.924 30-04-12 01:17 βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:25 Η MolecularMary: #3.925 30-04-12 01:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:28 Η christina123: #3.926 30-04-12 01:28 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Η αληθεια ειναι οτι αμελω τη βιολογια γενικης γιατι ειναι ΓΕΛΟΙΑ στα ματια μου (για οσους εχουν την βιολογια καυεθυνσης καταλαβαινουν) !!!! αλλα την εχω ηδη μαθει.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Μπροστά στην κατεύθυνση η γενική δεν είναι τίποτε... Αλλά θέλει προσοχή να μην την υποτιμήσεις όπως έκανα εγώ και έτρεχα μετά μέσα στο Πάσχα να τη μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 00:08 Η MolecularMary: #3.923 30-04-12 00:08 Και εγω το πασχα την εμαθα ...χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:17 Η christina123: #3.924 30-04-12 01:17 βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:25 Η MolecularMary: #3.925 30-04-12 01:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:28 Η christina123: #3.926 30-04-12 01:28 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω το πασχα την εμαθα ...χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:17 Η christina123: #3.924 30-04-12 01:17 βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:25 Η MolecularMary: #3.925 30-04-12 01:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:28 Η christina123: #3.926 30-04-12 01:28 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:25 Η MolecularMary: #3.925 30-04-12 01:25 Αρχική Δημοσίευση από christina123: βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:28 Η christina123: #3.926 30-04-12 01:28 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: βιολογια γενικης οντως ειναι αρκετα ευκολη....να και σε ενα μαθημα που θα παω καλα!!! αυτη η φυσικη και το αεππ στο λαιμο μου καθονται...και να πω οτι δε διαβαζω οτι δε προσπαθω;;αλλα τιποτα δεν προχωραει... ειναι κατι σαν ενα στασιμο κυμα.... Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:28 Η christina123: #3.926 30-04-12 01:28 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Καλη επιτυχια οπως και να 'χει...Πάντως επειδη ακουω και παιδια που δεν εχουν καταφερει να βγαλουν ικανοποιητικα ακομα την υλη Βιολογια: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ! Η Βιολογια βγαινει πολυ ευκολα με λιγο συστηματικο διαβασμα.... Φυσικη ουτε εγω συμπαθω αλλα μπορω να τα παω καλα πιστευω Click για ανάπτυξη... για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:30 Ο GProkias έγραψε: #3.927 30-04-12 01:30 Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2012 MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hi, με λένε Γιωργο και είμαι μαθητής Γ´ Λυκειου σε 20 περίπου μέρες γράφω Πανελληνιες. Ακόμη είμαι πολυτεκνος με 5 αδέρφια, εισόδημα κάτω απο 20 χιλιάδες και τα 2 αδέρφια μου είναι δυδυμα κι εγω είμαι ο μεγαλύτερος. Έχω βάλει ως στόχο να περάσω στο ΗΜΜΥ ΚΡΗΤΗΣ απλα επειδή η βαθμολογία μου υπολογίζεται να είναι γύρο στο 15000 μόρια θα ήθελα να μάθω σαν πολυτεκνος αν μπορω να περάσω .......; Ακόμη τι γίνεται με τις θέσεις των πολυτεκνων ετησιος για το συγκεκριμένο Πολυτεχνείο, πως είναι....; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:32 Η MolecularMary: #3.928 30-04-12 01:32 Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: για μενα ισχυει αυτο:φυσικη ουτε εγω τη συμπαθω και μπορω να τα παω χαλια πιστευω! Click για ανάπτυξη... Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:42 Ο GProkias έγραψε: #3.929 30-04-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:49 Ο ArminVanBuuren: #3.930 30-04-12 01:49 αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GProkias Νεοφερμένο μέλος Ο GProkias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 01:53 Ο GProkias έγραψε: #3.931 30-04-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: αν ειναι γελοια τοτε γιατι υπολογιζεις just 15k? Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:00 Η Χαρουλιτα: #3.932 30-04-12 08:00 Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 08:32 Ο Iliaso έγραψε: #3.933 30-04-12 08:32 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Είναι τα μαθηματικά στη μέση που υπολόγιζω να γράψω μόνο θεωρία και μιγαδικους άντε και κανά όριο, το πολυ γύρο στο 10 για μαθηματικά κι έτσι θα μου κατεβάσουν κατα πολυ το ΜΟ των άλλων μαθηματων... Click για ανάπτυξη... Ναι αν γράψεις 10 μαθηματικά και 18+ σε όλα τα άλλα θα πάρεις 15...Τι λες βρε; Δοκίμασε τον υπολογιστή μορίων αν και δε νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε στόχο στους βαθμούς(ναι για μένα το λέω) Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα όχι τόσο αργά για να τα αφομοιώσεις και να τα ξες τέλεια.Και γω κάτι τέτοια έκαν πχ να μάθω σελίδα βιολογίας πριν δώσω και δε μου βγήκε σε καλό.Και στα μαθ κατ το παθα αυτό με τις αποδείξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:29 Η christina123: #3.934 30-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MolecularMary: Ο,τι και να γινει, φροντισε να πας με καλη ψυχολογια και χωρις αγχος! Θα σε βοηθησει... Click για ανάπτυξη... αμ δε γινεται το αγχος και εγω εχουμε γινει ενα εδω και κατι μηνες....οσο για την ψυχολογια ολο σκαμπανεβασματα εχει Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... γελοια η φυσικη;;;αληθεια το εννοεις αυτο ή ετσι το πες;;;; Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... ααα δεν κανω μαθηματικα γενικης πρωινη πρωινη σημερα....εχει διαβασμα πολυ εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:40 Ο dimijim έγραψε: #3.935 30-04-12 09:40 Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GProkias: Νομίζω τα παρα λέτε η φυσικη είναι γελοία... Click για ανάπτυξη... Εσύ τα παραλές αλλά θα συμφωνήσω στο πνεύμα σου Γελοία δεν είναι αλλά είναι εύκολη Ειδικά το κομμάτι των στερεών και της κρούσης... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Να ρωτησω και εγω κατι??? Φτανει μια μερα για να να κανει καποιος θεωρια-σχολια-αποδειξεις απο την γενικη??? Αναφερομαι στην μερα πριν το δωσουμε... Click για ανάπτυξη... Χωρίς να δίνω τα γενικής, αλλά επειδή πάνω-κάτω κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω πως φτάνει Αλλά όπως είπαν και προηγουμένως θα τα έχεις αφομοιώσει; Κι θα προσθέσω κι εγώ, μια μέρα πρωτού δώσεις, με όλο το άγχος εκείνης της μέρας, θα μπορείς να κάνεις σωστό διάβασμα ή είναι καλύτερα να είσαι σε χαλαρούς ρυθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:42 Ο Nikos Sitys: #3.936 30-04-12 09:42 Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγω τωρα τελευταια εχω πιο πολυ αγχος για την νεα τους καινοτομια παρα για το τι θα γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:45 Η Χαρουλιτα: #3.937 30-04-12 09:45 Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eχετε δικιο! Θα αφιερωσω μια μερα να τα μαθω οσο ειναι νωρις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:48 Ο cha0s έγραψε: #3.938 30-04-12 09:48 Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.939 30-04-12 09:49 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κουβαλάμε αυτό το βάρος... Click για ανάπτυξη... Me too...και νιώθω ότι δε θυμάμαι τίποτα...άσε που αρχίζω και μετανιώνω για μαλακίες που έκανα μέσα στη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 30 Απριλίου 2012 στις 09:51 Ο Nikos Sitys: #3.940 30-04-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Καλημέρα! Καλό διάβασμα! Χαρουλίτα, η υπογραφή σου με αγχώνει!!!! Click για ανάπτυξη... Το πρωτο κομματι της υπογραφης εμενα μου τραβαει το βλεμα και λεω απο μεσα μου ''u mad sister?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.