Λοιπόν...Αφήστε με να πω τον πόνο μου λίγο!!

Από κει που δεν μπορούσα να κοιμηθώ με την ησυχία μου συνεχόμενες ώρες,ξαφνικά ο εγκέφαλός μου αρνείται να συνεργαστεί και να ξυπνήσει!!Από τότε που άνοιξαν τα σχολεία ξανά και πλέον δεν πάω,είναι σαν να κάνει το προσωπικό του πάρτυ...

Σήμερα ας πούμε,ξύπνησα πριν από μισή ώρα...(κι είχα κοιμηθεί στις 2!Όχι ιδιαίτερα αργά...)Άντε να κάνεις διάβασμα της προκοπής με τόσο ύπνο!!
Τεσπα,δεν πρέπει να πτοούμαι!!Πρέπει να φτιάξω ένα πρόγραμμα καλό και,μάλλον,δυνατό...

Τα τρία ερχόμενα Σάββατα γράφω με τη σειρά προσομοίωσης:Χημεία-Βιοχημεία,Ηλεκτρολογία,Φυσική.
Οπότε λέω σήμερα να ασχοληθώ σοβαρά με Χημεία..Πιστεύω ως το βράδυ να 'χω βγάλει όλη τη θεωρία και τα θέματα των Πανελλαδικών της δεκαετίας...Κι ίσως και ορισμένες ασκήσεις του βιβλίου που είναι καλές.
Χμμ...Το θέμα είναι πότε θα βγάλω όλη τη Βιοχημεία??

Αύριο το πρωί θα χάσω 2-3 ώρες(φωτογραφίες για το απολυτήριο,σε συνδυασμό με βόλτα ή με ποδήλατα ή με τα πόδια...

)Και το απόγευμα 5 με 10 μάθημα...Άρα άντε να προλάβω να βγάλω το 1/3 της Βιοχημείας....Η υπόλοιπη την Παρασκευή!!
Κι από Κυριακή πρέπει ν' αρχίσει επαναληψη Φυσική!!Καλή όμως,δε γίνεται άλλο!!Κάτι πρέπει να κάνω και με το στερεό!!Μ' ενοχλεί να λύνω οτιδήποτε από τα υπόλοιπα και σ' αυτό να σκαλώνω τόσο...