Σεβαστή-Μαρία Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεβαστή-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:34 Η Σεβαστή-Μαρία: #3.001 12-04-12 23:34 Εγώ αποδείξεις μαθηματικών κατε τις έκανα μια επανάληψη ...δε θυμάμαι βέβαια πολλά αλλά ...άλλο αυτό :ρ γενικής όχι ακόμη ..και δεν ξέρω πότε -.- διαβάζεις -διαβάζεις -διαβάζεις και δεν τελειώνεις βρε παιδί μου... κι όσο φτάνει ο καιρός νιώθω ότι δε θα τελειώσω ποτέ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο ArminVanBuuren: #3.002 12-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Ρε μην αφήνετε το ΑΟΔΕ για τελευταία στιγμή. Θέλει και αυτό την προσοχή του. Είναι στάνταρ βαθμός. Διαβάζεις γράφεις. Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.003 12-04-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Click για ανάπτυξη... απλά δεν είναι κάτι τόσο φλου όσο τα μαθηματικά για παράδειγμα! Μπορείς να γράψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:57 Ο ArminVanBuuren: #3.004 12-04-12 23:57 Οταν απ'ολη την χρονια θυμαμαι μονο 1 σελιδα και απο το αοθ μιση δεν νομιζω οτι θα γραψω.. 5-6 ωρες αποστηθηση την βδομαδα αν τις αφιερωνα σε ασκησεις φυσικομαθηματικα καλυτερα θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 11:51 Ο DrHouse έγραψε: #3.005 13-04-12 11:51 Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.006 13-04-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αποδείξεις μαθηματικών κατε τις έκανα μια επανάληψη ...δε θυμάμαι βέβαια πολλά αλλά ...άλλο αυτό :ρ γενικής όχι ακόμη ..και δεν ξέρω πότε -.- διαβάζεις -διαβάζεις -διαβάζεις και δεν τελειώνεις βρε παιδί μου... κι όσο φτάνει ο καιρός νιώθω ότι δε θα τελειώσω ποτέ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο ArminVanBuuren: #3.002 12-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Ρε μην αφήνετε το ΑΟΔΕ για τελευταία στιγμή. Θέλει και αυτό την προσοχή του. Είναι στάνταρ βαθμός. Διαβάζεις γράφεις. Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.003 12-04-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Click για ανάπτυξη... απλά δεν είναι κάτι τόσο φλου όσο τα μαθηματικά για παράδειγμα! Μπορείς να γράψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:57 Ο ArminVanBuuren: #3.004 12-04-12 23:57 Οταν απ'ολη την χρονια θυμαμαι μονο 1 σελιδα και απο το αοθ μιση δεν νομιζω οτι θα γραψω.. 5-6 ωρες αποστηθηση την βδομαδα αν τις αφιερωνα σε ασκησεις φυσικομαθηματικα καλυτερα θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 11:51 Ο DrHouse έγραψε: #3.005 13-04-12 11:51 Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.006 13-04-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Ρε μην αφήνετε το ΑΟΔΕ για τελευταία στιγμή. Θέλει και αυτό την προσοχή του. Είναι στάνταρ βαθμός. Διαβάζεις γράφεις. Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.003 12-04-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Click για ανάπτυξη... απλά δεν είναι κάτι τόσο φλου όσο τα μαθηματικά για παράδειγμα! Μπορείς να γράψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:57 Ο ArminVanBuuren: #3.004 12-04-12 23:57 Οταν απ'ολη την χρονια θυμαμαι μονο 1 σελιδα και απο το αοθ μιση δεν νομιζω οτι θα γραψω.. 5-6 ωρες αποστηθηση την βδομαδα αν τις αφιερωνα σε ασκησεις φυσικομαθηματικα καλυτερα θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 11:51 Ο DrHouse έγραψε: #3.005 13-04-12 11:51 Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.006 13-04-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: καλα μην το λες.. πρεπει και να εισαι λιγο τυχερος.. δεν γινεται να τα θυμασαι ολα.. Click για ανάπτυξη... απλά δεν είναι κάτι τόσο φλου όσο τα μαθηματικά για παράδειγμα! Μπορείς να γράψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 23:57 Ο ArminVanBuuren: #3.004 12-04-12 23:57 Οταν απ'ολη την χρονια θυμαμαι μονο 1 σελιδα και απο το αοθ μιση δεν νομιζω οτι θα γραψω.. 5-6 ωρες αποστηθηση την βδομαδα αν τις αφιερωνα σε ασκησεις φυσικομαθηματικα καλυτερα θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 11:51 Ο DrHouse έγραψε: #3.005 13-04-12 11:51 Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.006 13-04-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν απ'ολη την χρονια θυμαμαι μονο 1 σελιδα και απο το αοθ μιση δεν νομιζω οτι θα γραψω.. 5-6 ωρες αποστηθηση την βδομαδα αν τις αφιερωνα σε ασκησεις φυσικομαθηματικα καλυτερα θα ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 11:51 Ο DrHouse έγραψε: #3.005 13-04-12 11:51 Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.006 13-04-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.006 13-04-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Γιατι να βρισκομαι ΔΙΠΛΑ σε εκκλησια?Πως θα συνδυασω Πρωταγορα με καμπανες? Μια μολοτοφ παρακαλω!!!! Πρεπει να σκασει μια και εξω. Spoiler Click για ανάπτυξη... ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:09 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.007 13-04-12 12:09 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η natasoula...: #3.008 13-04-12 12:15 Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.009 13-04-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: AAA εμένα πουλάει λελούδια ο γύφτος που έχει μπαστακωθεί εδώ και καμια ώρα εδώ στη γειτονιά Εγώ διαβάζω Ιστορία Προσφυγικό :/ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.010 13-04-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χαχαχα μα το θεό (λολ ) φέτος το μοναδικό βιβλίο που θα σκίσω σε μικρά κομματάκια και θα το κάψω στην κυριολεξία είναι η ιστορία. Επισυνάπτω φωτό με το διαλυμένο μου βιβλίο! https://i39.tinypic.com/2nbeted.jpg Click για ανάπτυξη... Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.011 13-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Γενικά η Ιστορία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω πολύ ψηλά τουλάχιστον σ αυτή(γιατί αν περιμένω απ τα αρχαία θα περάσω απ έξω απ το πανεπιστήμιο κι όχι μέσα )αλλά το προσφυγικό με εκνευρίζει αφάνταστα και όσο κι αν το διαβάσω δε το θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:27 Ο Makis_Vl έγραψε: #3.012 13-04-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ειδικά το β μέρος, μετά την ΕΑΠ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:01 Ο ArminVanBuuren: #3.013 13-04-12 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΟΟΟ ναι :-@ αλλά τι άλλο μας μένει να κάνουμε;Υπομονή και προσευχές :Ρ Σε 37 μέρες ξεκινάμε και σε 50 περίπου μέρες όλα θα ναι παρελθόν Click για ανάπτυξη... οι προσευχες δεν πιανουν.. τις δοκιμασα τις προηγουμενες χρονιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο Aeneas έγραψε: #3.014 13-04-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Όλοι έχουμε από κάτι...Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα να σκάσει μύτη ο "Καρακώστας,τα καλύτερα πιθάρια από την Κρήτη,τώρα στη γειτονιά σας!!" Click για ανάπτυξη... Κόβω το κεφάλι μου πως ο τύπος είναι από το Θραψανό! Αυτοί κάνουν πυθάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:40 Ο DrHouse έγραψε: #3.015 13-04-12 14:40 ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ώπα ώπα, πρωταγόρα ακούν τα ματάκια μου??? Νόμιζα ήσουν θετικός τύπος, λόγω φωτογραφίας λόγω House εγώ διαβάζω πολιτικά, αλλά ακούω και καμπάνες και το γυφτο που περνάει και λέει καρέκλες τραπέζα έχω! Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Spoiler Βιβλιο Ιστοριας Spoiler Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η Δαλιδά έγραψε: #3.016 13-04-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Απριλίου 2012 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Αμα εχεις δει χαουζ,στα επεισοδια αναλυονται περισσοτερο ερωτηματα φιλοσοφικου χαρακτηρα(στο τελευταιο εγινε αναφορα για την ''τιμη'') παρα ιατρικα θεματα Spoiler Οσο για τον πρωταγορα,γιατι ρε γαμωτο να διαλεξει μυθο και να μας τυρανναει ετσι?Γιατι? Βιβλια διαμελισμενα ε? Βιβλιο Ιστοριας Βιβλιο βιολογιας...τα αλλα ειναι σε χειροτερη κατασταση Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #3.017 13-04-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Χχαχαχα λατρεύω τον Χάουζ. Τι λες??? Αγαπάμε Πρωταγόρα!!! Σίχαμα Ηθικά/Πολιτικά! Click για ανάπτυξη... Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:48 Η Δαλιδά έγραψε: #3.018 13-04-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Φέτος όμως πιστεύω θα πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Yo se pfff Τουλάχιστον το απαράδεκτο 20 έχει πέσει! Ελπίζω στις μορφές δημοκρατίας ή στα είδη των πολιτευμάτων. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι καθηγητές δεν ξέρουν να μας πουν με σιγουριά αν ο Αρίστος μας προτιμά την βασιλεία ή την "πολιτεία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:49 Ο cha0s έγραψε: #3.019 13-04-12 14:49 Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 14:50 Η Δαλιδά έγραψε: #3.020 13-04-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Stavros_94: Οι ενότητες 15-16 δεν έχουν πέσει ποτέ. Αυτές λογικά θα μπουν, αν πέσουν πολιτικά Click για ανάπτυξη... Πολιτικά έχουν πέσει μόνο 1 φορά. Εισαγωγή από το γενικό του Αριστοτέλη και το κείμενο 20. Οπότε υπολόγισε από το 11 ως το 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.