giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:34 Ο giannis4ever: #2.641 18-02-12 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι απλά δεν θα μπορείς να περάσεις στις σχολές που απαιτούν το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα..τίποτα παραπανω Click για ανάπτυξη... Εννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #2.642 18-02-12 15:44 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Click για ανάπτυξη... για να δηλώσεις σχολή που απαιτεί ειδικό μάθημα, πρεπει να γράψεις τουλάχιστον 10 σε αυτό..οπότε με το 0 δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:06 Ο drosos έγραψε: #2.643 18-02-12 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, ναι και δεν γράφει και πολύ καλά. Click για ανάπτυξη... Ειναι το μονο στυλο που κανω ωραια γραμματα Αλλα τελειωνει γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 18-02-12 16:14 Βασικά άμα γράφετε με ballpoint δύσκολα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Εγώ γράφω εδώ και 3-4 χρόνια με κλασσικό parker παντού και πάντα είναι καθαρό το γραπτό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Η *Serena* έγραψε: #2.645 18-02-12 16:24 Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:10 Η Dalian έγραψε: #2.646 18-02-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ναι απλά δεν θα μπορείς να περάσεις στις σχολές που απαιτούν το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα..τίποτα παραπανω Click για ανάπτυξη... Εννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #2.642 18-02-12 15:44 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Click για ανάπτυξη... για να δηλώσεις σχολή που απαιτεί ειδικό μάθημα, πρεπει να γράψεις τουλάχιστον 10 σε αυτό..οπότε με το 0 δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:06 Ο drosos έγραψε: #2.643 18-02-12 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, ναι και δεν γράφει και πολύ καλά. Click για ανάπτυξη... Ειναι το μονο στυλο που κανω ωραια γραμματα Αλλα τελειωνει γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 18-02-12 16:14 Βασικά άμα γράφετε με ballpoint δύσκολα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Εγώ γράφω εδώ και 3-4 χρόνια με κλασσικό parker παντού και πάντα είναι καθαρό το γραπτό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Η *Serena* έγραψε: #2.645 18-02-12 16:24 Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:10 Η Dalian έγραψε: #2.646 18-02-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εννοείς λόγω μορίων ή αν πάρεις 0 δεν μπορείς να δηλώσεις σχολή που να απαιτεί αυτό το ειδικό μάθημα; Επίσης, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Click για ανάπτυξη... για να δηλώσεις σχολή που απαιτεί ειδικό μάθημα, πρεπει να γράψεις τουλάχιστον 10 σε αυτό..οπότε με το 0 δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:06 Ο drosos έγραψε: #2.643 18-02-12 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, ναι και δεν γράφει και πολύ καλά. Click για ανάπτυξη... Ειναι το μονο στυλο που κανω ωραια γραμματα Αλλα τελειωνει γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 18-02-12 16:14 Βασικά άμα γράφετε με ballpoint δύσκολα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Εγώ γράφω εδώ και 3-4 χρόνια με κλασσικό parker παντού και πάντα είναι καθαρό το γραπτό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Η *Serena* έγραψε: #2.645 18-02-12 16:24 Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:10 Η Dalian έγραψε: #2.646 18-02-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, ναι και δεν γράφει και πολύ καλά. Click για ανάπτυξη... Ειναι το μονο στυλο που κανω ωραια γραμματα Αλλα τελειωνει γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:14 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 18-02-12 16:14 Βασικά άμα γράφετε με ballpoint δύσκολα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Εγώ γράφω εδώ και 3-4 χρόνια με κλασσικό parker παντού και πάντα είναι καθαρό το γραπτό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Η *Serena* έγραψε: #2.645 18-02-12 16:24 Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:10 Η Dalian έγραψε: #2.646 18-02-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά άμα γράφετε με ballpoint δύσκολα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Εγώ γράφω εδώ και 3-4 χρόνια με κλασσικό parker παντού και πάντα είναι καθαρό το γραπτό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Η *Serena* έγραψε: #2.645 18-02-12 16:24 Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:10 Η Dalian έγραψε: #2.646 18-02-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:10 Η Dalian έγραψε: #2.646 18-02-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Eγω προτιμω τα διαφημιστικα στυλο του hondos center! Κρατανε σχετικα πολυ, γραφουν καλα και με βολευουν απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:44 Η natasoula...: #2.647 19-02-12 11:44 Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 Η Δαλιδά έγραψε: #2.648 19-02-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 Η natasoula...: #2.649 19-02-12 12:04 Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχα,ισχύει...Αφού τελευταία με τα κορίτσια,όποια έχει βρει τέτοιο στιλό,ανταγωνιζόμαστε ποια θα της τον κλέψει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 Ο ἅλς έγραψε: #2.650 19-02-12 14:30 Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.651 19-02-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Good!! Άρα δεν είμαι η μόνη Click για ανάπτυξη... χαχαχα εγω το εχω παρει αποφαση: στις πανελλληνιες θα γραψω με στυλο του hondos center!!! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Πολλοί βολευόμαστε με τα στυλό του Hondos Center..! Click για ανάπτυξη... ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνουν με το σταγονόμετρο στο Χόντος! Click για ανάπτυξη... κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:16 Η natasoula...: #2.652 19-02-12 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κορίτσια, πως τα καταφέρατε και συνδυάσατε Πανελλήνιες και Χόντο ένας Θεός το ξέρει! ........ Click για ανάπτυξη... Είναι ειδικές ικανότητες αυτές,δε μαθαίνονται έτσι εύκολα...! Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): ειναι απαιχτα τα ατιμα! και βγαινουν και σε πολλα χρωματα (ασχετο αν εμενα μου δινουν συνεχεια πορτοκαλι... ) κανονικα δινουν για αγορες ανω των 20 ευρω(χθες το εμαθα αυτο) αλλα εγω οποτε παω, οτι και να παρω λεω στην κοπελα στο ταμειο: ''Συγνωμη μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα στυλο?'' και παντα μου δινει! Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το λαχανί!Κι εννοείται πως ζητάω συνέχεια(ντάξει,όχι και για αγορές 3-4 ευρώ όμως...)Τι ψυχή έχει??Αντί να σε γεμίζει μαντηλάκια,σου δίνει το στιλό...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:35 Η Δαλιδά έγραψε: #2.653 19-02-12 17:35 Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:04 Ο Rainbowarrior: #2.654 19-02-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά κάποιος από θεωρητική στο θέμα ιστορία κατεύθυνσης!! Click για ανάπτυξη... Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:08 Ο jj! έγραψε: #2.655 19-02-12 18:08 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γράψε το link εδώ, γιατί δεν το βρίσκω. Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=58393 Είναι και υπόμνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:31 Ο Rainbowarrior: #2.656 19-02-12 20:31 Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά ισχύει ότι τα σχολεία κλείνουν μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες, ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:52 Ο drosos έγραψε: #2.657 19-02-12 21:52 Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:58 Η ^natasa666^: #2.658 19-02-12 21:58 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε κατι τετοιο;γιατι να σβηνουν τις απουσιες την τελευταια εμβδομαδας; σιγα μην ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Ο Johnnaousa: #2.659 19-02-12 22:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Μηπως ακουσες οτι σβηνονται οι απουσιες αυτην την εβδομαδα; Γτ κτ τετοιο εχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Μύθοι των πανελληνίων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:36 Η isida!!! έγραψε: #2.660 20-02-12 00:36 τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τώρα που ειπατε για απουσιες..να κανω μια ερωτησουλα δικαιουμαστε 50αδικαιολογητες και 64 δικαιολογημενες? και ανα καποιος εχει βγαλει πανω απο 15 τοτε πάει 134 ή κατι τετοιο? αυτο ειναι κοινα αποδεκτο απο ολα τα σχολεια...θα ρωτησω και το διευθυντη αλλα αυτος προκειμενου να μη τις κανω δε θα πει την αληθεια..γνωριζετε κατι επ'αυτου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.