Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:27 Ο Rainbowarrior: #1.901 04-01-12 13:27 Βούρκωσα μόλις μου το πε ο πατέρας μου. (ότι ξεκινάμε 21.5). Διάβαζα Ιστορία πιο πριν και μου ήλθε ξαφνικό. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ιστορία διάβαζα όταν το άκουσα! Η σημερινή ημέρα είναι Γ....ε τα: 1. κατέθεσα τα χαρτιά για το στρατό, 2. έμαθα για τις πανελλήνιες 3. Στις 05.30 γράφω διαγώνισμα στην ιστορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:32 Η wolfe4ever: #1.902 04-01-12 13:32 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εγώ ιστορία διάβαζα όταν το άκουσα! Η σημερινή ημέρα είναι Γ....ε τα: 1. κατέθεσα τα χαρτιά για το στρατό, 2. έμαθα για τις πανελλήνιες 3. Στις 05.30 γράφω διαγώνισμα στην ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:35 Ο Rainbowarrior: #1.903 04-01-12 13:35 Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Click για ανάπτυξη... Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:37 Η wolfe4ever: #1.904 04-01-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Click για ανάπτυξη... To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε τι ή τι ήθελε να κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:39 Η BLaZy8 έγραψε: #1.905 04-01-12 13:39 Δεν ξέρω για σας... αλλά εμένα μου αρέσει η ημερομηνία 21 Μαιου για πανελλαδικές στις 15 έχω γενέθλια... δεν θα ήθελα με τίποτα να γράφω κοντά στα γενέθλια μου οοουφ ανακούφιση αν μπορούν να το πάνε και πιο αργά... να'χουμε χρόνο για επαναλήψεις xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:41 Ο Rainbowarrior: #1.906 04-01-12 13:41 To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βούρκωσα μόλις μου το πε ο πατέρας μου. (ότι ξεκινάμε 21.5). Διάβαζα Ιστορία πιο πριν και μου ήλθε ξαφνικό. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ιστορία διάβαζα όταν το άκουσα! Η σημερινή ημέρα είναι Γ....ε τα: 1. κατέθεσα τα χαρτιά για το στρατό, 2. έμαθα για τις πανελλήνιες 3. Στις 05.30 γράφω διαγώνισμα στην ιστορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:32 Η wolfe4ever: #1.902 04-01-12 13:32 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εγώ ιστορία διάβαζα όταν το άκουσα! Η σημερινή ημέρα είναι Γ....ε τα: 1. κατέθεσα τα χαρτιά για το στρατό, 2. έμαθα για τις πανελλήνιες 3. Στις 05.30 γράφω διαγώνισμα στην ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:35 Ο Rainbowarrior: #1.903 04-01-12 13:35 Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Click για ανάπτυξη... Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:37 Η wolfe4ever: #1.904 04-01-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Click για ανάπτυξη... To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε τι ή τι ήθελε να κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:39 Η BLaZy8 έγραψε: #1.905 04-01-12 13:39 Δεν ξέρω για σας... αλλά εμένα μου αρέσει η ημερομηνία 21 Μαιου για πανελλαδικές στις 15 έχω γενέθλια... δεν θα ήθελα με τίποτα να γράφω κοντά στα γενέθλια μου οοουφ ανακούφιση αν μπορούν να το πάνε και πιο αργά... να'χουμε χρόνο για επαναλήψεις xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:41 Ο Rainbowarrior: #1.906 04-01-12 13:41 To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εγώ ιστορία διάβαζα όταν το άκουσα! Η σημερινή ημέρα είναι Γ....ε τα: 1. κατέθεσα τα χαρτιά για το στρατό, 2. έμαθα για τις πανελλήνιες 3. Στις 05.30 γράφω διαγώνισμα στην ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:35 Ο Rainbowarrior: #1.903 04-01-12 13:35 Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Click για ανάπτυξη... Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:37 Η wolfe4ever: #1.904 04-01-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Click για ανάπτυξη... To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε τι ή τι ήθελε να κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:39 Η BLaZy8 έγραψε: #1.905 04-01-12 13:39 Δεν ξέρω για σας... αλλά εμένα μου αρέσει η ημερομηνία 21 Μαιου για πανελλαδικές στις 15 έχω γενέθλια... δεν θα ήθελα με τίποτα να γράφω κοντά στα γενέθλια μου οοουφ ανακούφιση αν μπορούν να το πάνε και πιο αργά... να'χουμε χρόνο για επαναλήψεις xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:41 Ο Rainbowarrior: #1.906 04-01-12 13:41 To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ, καλή τύχη!! Σε ποιο γράφεις; Click για ανάπτυξη... Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:37 Η wolfe4ever: #1.904 04-01-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Click για ανάπτυξη... To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε τι ή τι ήθελε να κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:39 Η BLaZy8 έγραψε: #1.905 04-01-12 13:39 Δεν ξέρω για σας... αλλά εμένα μου αρέσει η ημερομηνία 21 Μαιου για πανελλαδικές στις 15 έχω γενέθλια... δεν θα ήθελα με τίποτα να γράφω κοντά στα γενέθλια μου οοουφ ανακούφιση αν μπορούν να το πάνε και πιο αργά... να'χουμε χρόνο για επαναλήψεις xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:41 Ο Rainbowarrior: #1.906 04-01-12 13:41 To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στα κόμματα... Το χειρότερό μου! Το κάνω επανάληψη και το γράφω σήμερα, γιατί γράφουμε στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα! Ασ'τα... Click για ανάπτυξη... To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε τι ή τι ήθελε να κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:39 Η BLaZy8 έγραψε: #1.905 04-01-12 13:39 Δεν ξέρω για σας... αλλά εμένα μου αρέσει η ημερομηνία 21 Μαιου για πανελλαδικές στις 15 έχω γενέθλια... δεν θα ήθελα με τίποτα να γράφω κοντά στα γενέθλια μου οοουφ ανακούφιση αν μπορούν να το πάνε και πιο αργά... να'χουμε χρόνο για επαναλήψεις xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:41 Ο Rainbowarrior: #1.906 04-01-12 13:41 To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω για σας... αλλά εμένα μου αρέσει η ημερομηνία 21 Μαιου για πανελλαδικές στις 15 έχω γενέθλια... δεν θα ήθελα με τίποτα να γράφω κοντά στα γενέθλια μου οοουφ ανακούφιση αν μπορούν να το πάνε και πιο αργά... να'χουμε χρόνο για επαναλήψεις xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:41 Ο Rainbowarrior: #1.906 04-01-12 13:41 To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To δικό μου χειρότερο είναι το προσφυγικό. Στα κόμματα με μπερδεύει να θυμάμαι ποιος έκανε ή ήθελε τι. Click για ανάπτυξη... Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:47 Η wolfe4ever: #1.907 04-01-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικώς είναι σπαστική η ιστορία! Παντού! Σε όλα τα κεφάλαια! χαχαχα αλλά νομίζω ότι το προσφυγικό είναι πιο εύκολο... Μάλλον επειδή έχει να κάνει με θέμα που "πονάει", μου έχει κάτσει κάπως καλύτερα! Ξέρεις, είναι πιο χειροπιαστό! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα. Νομίζω. Σαν παραμυθάκι και καλά; Τέλος πάντων, γενικά η Ιστορία έχει πάρει το μισητό μέρος της καρδιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:52 Ο Dmitsos έγραψε: #1.908 04-01-12 13:52 Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τουλάχιστον εσείς θα προλάβετε να χωνέψετε το αρνί ρε παιδιά, εμείς φάγαμε αρνί και μετά από 15 μέρες δώσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 13:57 Ο Rainbowarrior: #1.909 04-01-12 13:57 @ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ wolfe4ever κάπως έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:02 Η μαριαα χανια: #1.910 04-01-12 14:02 πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πειραζει που αγχωθηκα τωρα... ?? οο παναγια μου...αρχισα τισ επικλησεισ στα θεια απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:15 Ο antwwwnis: #1.911 04-01-12 14:15 Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:22 Η Θάλεια έγραψε: #1.912 04-01-12 14:22 Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:26 Ο ἅλς έγραψε: #1.913 04-01-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δε με χαλάει, καθόλου. Αν και η έκτη αίσθηση του antwwwnis του λέει πως θα αλλάξει αυτή η ημερομηνία. Click για ανάπτυξη... Ότι θα αλλάξει είναι σίγουρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Ο Johnnaousa: #1.914 04-01-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στο minedu πως και δεν αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία; Μπράβο τους πάντως, αν αληθεύει νωρίς πήρανε την απόφαση. Πέρυσι μας έβγαλαν την πίστη, την ψυχή και το λάδι. Click για ανάπτυξη... γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:33 Η zxc έγραψε: #1.915 04-01-12 14:33 Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δευτερη μερα λετε να ειναι Δευτέρα ή Τρίτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:37 Η Θάλεια έγραψε: #1.916 04-01-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι αραγε? καλα ας μην ειμαστε και σιγουροι..απο Ιανουαριο και να μην το αλλαξουν? μακαρι βεβαια αλλα... Click για ανάπτυξη... Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:38 Η Revekka έγραψε: #1.917 04-01-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Τα πολιτικά πράγματα είναι λίγο μετέωρα(εκλογές κτλ κτλ). Ας περιμένουν τα παιδιά μέχρι το Πάσχα για να σιγουρέψει η ημερομηνία. Βασικά όποτε και να ξεκινήσουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν κερδίζεις τίποτα με 5 μέρες. Click για ανάπτυξη... Ή αμέσως πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα υποτίθεται ότι έχουμε εκλογές (Πάσχα=15/04). Άρα 21/05 καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο Iliaso έγραψε: #1.918 04-01-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ποιον έχουμε υφυπουργό τώρα; Click για ανάπτυξη... Την κυρία Χριστοφιλοπούλου. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: οχι Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία χρόνια από 2007 και μετά η σειρά δεν έχει αλλάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #1.919 04-01-12 14:43 Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και εμείς που είμαστε στο Ιόνιο πως θα δώσουμε που στις 21 Μαΐου είναι γιορτή;; Οι άλλοι θα'ναι με τις σημαίες στους δρόμους και εμείς θα γράφουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 14:47 Η JaneWin έγραψε: #1.920 04-01-12 14:47 Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν θέλω. Δεν θέλω Δεν θέλω Αγχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.