antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:13 Ο antwwwnis: #6.241 30-05-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από challenger: που ειναι το προγραμμα για το τιτσου; Click για ανάπτυξη... Στο ομώνυμο θέμα(Βοηθεια απορίες στο ΑΕΠΠ) Άσε qwerty, φέτος μάλλον θα πέσει βελτιστοποίηση προγράμματος. Θα μας δίνουν τον κώδικα του facebook και θα μας ζητούν να τον τροποποιήσουμε ώστε να αποκλείει αυτόματα όλα τα duckface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Johnny15 έγραψε: #6.242 30-05-12 14:19 Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο fretoe έγραψε: #6.243 30-05-12 14:21 Οντως, αν θελουν, μπορουν να το δυσκολεψουν απιστευτα το μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:25 Ο Dark_kronos: #6.244 30-05-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τρίλιζα έχει πέσει, ποδόσφαιρο έχει πέσει, μπάσκετ έχει στο βιβλίο, βόλλευ στο ΟΕΦΕ, τίτσου μας έφτιαξε ο Γιώργος... Δεν αποκλείεται κιολας! Αλλά όχι πακμαν, μάλλον ναρκαλιευτής Click για ανάπτυξη... Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Η stacey_af: #6.245 30-05-12 14:27 υπαρχουν πιθανοτητες να μειωθουν οι βασεις κ στις οικονομικες σχολες? ρωταω γιατι τα θεματα στα μαθηματικα γενικης δεν ηταν τοσο δυσκολα και πολλοι εγραψαν καλα.. επηρεαζονατι απο τα αλλα τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Ο antwwwnis: #6.246 30-05-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: που ειναι το προγραμμα για το τιτσου; Click για ανάπτυξη... Στο ομώνυμο θέμα(Βοηθεια απορίες στο ΑΕΠΠ) Άσε qwerty, φέτος μάλλον θα πέσει βελτιστοποίηση προγράμματος. Θα μας δίνουν τον κώδικα του facebook και θα μας ζητούν να τον τροποποιήσουμε ώστε να αποκλείει αυτόματα όλα τα duckface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:19 Ο Johnny15 έγραψε: #6.242 30-05-12 14:19 Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο fretoe έγραψε: #6.243 30-05-12 14:21 Οντως, αν θελουν, μπορουν να το δυσκολεψουν απιστευτα το μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:25 Ο Dark_kronos: #6.244 30-05-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τρίλιζα έχει πέσει, ποδόσφαιρο έχει πέσει, μπάσκετ έχει στο βιβλίο, βόλλευ στο ΟΕΦΕ, τίτσου μας έφτιαξε ο Γιώργος... Δεν αποκλείεται κιολας! Αλλά όχι πακμαν, μάλλον ναρκαλιευτής Click για ανάπτυξη... Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Η stacey_af: #6.245 30-05-12 14:27 υπαρχουν πιθανοτητες να μειωθουν οι βασεις κ στις οικονομικες σχολες? ρωταω γιατι τα θεματα στα μαθηματικα γενικης δεν ηταν τοσο δυσκολα και πολλοι εγραψαν καλα.. επηρεαζονατι απο τα αλλα τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Ο antwwwnis: #6.246 30-05-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο fretoe έγραψε: #6.243 30-05-12 14:21 Οντως, αν θελουν, μπορουν να το δυσκολεψουν απιστευτα το μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:25 Ο Dark_kronos: #6.244 30-05-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τρίλιζα έχει πέσει, ποδόσφαιρο έχει πέσει, μπάσκετ έχει στο βιβλίο, βόλλευ στο ΟΕΦΕ, τίτσου μας έφτιαξε ο Γιώργος... Δεν αποκλείεται κιολας! Αλλά όχι πακμαν, μάλλον ναρκαλιευτής Click για ανάπτυξη... Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Η stacey_af: #6.245 30-05-12 14:27 υπαρχουν πιθανοτητες να μειωθουν οι βασεις κ στις οικονομικες σχολες? ρωταω γιατι τα θεματα στα μαθηματικα γενικης δεν ηταν τοσο δυσκολα και πολλοι εγραψαν καλα.. επηρεαζονατι απο τα αλλα τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Ο antwwwnis: #6.246 30-05-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οντως, αν θελουν, μπορουν να το δυσκολεψουν απιστευτα το μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:25 Ο Dark_kronos: #6.244 30-05-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τρίλιζα έχει πέσει, ποδόσφαιρο έχει πέσει, μπάσκετ έχει στο βιβλίο, βόλλευ στο ΟΕΦΕ, τίτσου μας έφτιαξε ο Γιώργος... Δεν αποκλείεται κιολας! Αλλά όχι πακμαν, μάλλον ναρκαλιευτής Click για ανάπτυξη... Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Η stacey_af: #6.245 30-05-12 14:27 υπαρχουν πιθανοτητες να μειωθουν οι βασεις κ στις οικονομικες σχολες? ρωταω γιατι τα θεματα στα μαθηματικα γενικης δεν ηταν τοσο δυσκολα και πολλοι εγραψαν καλα.. επηρεαζονατι απο τα αλλα τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Ο antwwwnis: #6.246 30-05-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τρίλιζα έχει πέσει, ποδόσφαιρο έχει πέσει, μπάσκετ έχει στο βιβλίο, βόλλευ στο ΟΕΦΕ, τίτσου μας έφτιαξε ο Γιώργος... Δεν αποκλείεται κιολας! Αλλά όχι πακμαν, μάλλον ναρκαλιευτής Click για ανάπτυξη... Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Η stacey_af: #6.245 30-05-12 14:27 υπαρχουν πιθανοτητες να μειωθουν οι βασεις κ στις οικονομικες σχολες? ρωταω γιατι τα θεματα στα μαθηματικα γενικης δεν ηταν τοσο δυσκολα και πολλοι εγραψαν καλα.. επηρεαζονατι απο τα αλλα τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Ο antwwwnis: #6.246 30-05-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπαρχουν πιθανοτητες να μειωθουν οι βασεις κ στις οικονομικες σχολες? ρωταω γιατι τα θεματα στα μαθηματικα γενικης δεν ηταν τοσο δυσκολα και πολλοι εγραψαν καλα.. επηρεαζονατι απο τα αλλα τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:27 Ο antwwwnis: #6.246 30-05-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ο ναρκαλιευτης ειναι ευκολος... 1 πινακα με 0 και 1... Ενω ο πακ μαν εχει ψωμι, θελει τουλαχιστων 6 θεσεις... 9 αν θες να το κανεις σοβαρα! Και ολα αυτα να αλλαζουν συνεχος...! Click για ανάπτυξη... Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:28 Ο DrEaMErOus: #6.247 30-05-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ θέλω να βάλουν δύσκολα μεθαύριο. Παλούκια. Click για ανάπτυξη... και εγώ προσωπικά...είναι το μάθημα το αεππ πάντως ελπίζω να γράψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο drosos έγραψε: #6.248 30-05-12 14:30 Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:34 Ο Dark_kronos: #6.249 30-05-12 14:34 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Εμείς όμως έχουμε δυναμικές δομές δεδομένων. Ο ναρκαλιευτής έχει πολύ δουλειά όμως. Δεν είναι με 0 και 1, είναι με 0 μέχρι 8, χρειάζεσαι δύο παράλληλους 2 διαστάσεων! Click για ανάπτυξη... Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο drosos έγραψε: #6.250 30-05-12 14:37 Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει στον αλλον να θελει να μετραει το σκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:52 Ο antwwwnis: #6.251 30-05-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καπου εδω σε εχασα... Εχω χρονια να παιξω ναρκαλιευτη βεβαια και ισως δεν θυμαμε. Τα κουτακια ειτε κενα ειτε με βομβα δεν ειναι; Γιατι 9 μεταβλητες; Ο παραλληλος πινακας ως προς τι; εναν εχεις στον οποιον και παιζεις, αν πεσεις πανω σε βομβα χανεις, αν ανοιξεις ολα τα κουτια εκτος απο αυτα που εχουν βοβμα κερδιζεις. Απλο μου φαινετε Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε κουτάκι που ανοίγεις λέει και ποσες νάρκες έχει γύρω του. Οπότε όπως το έχω σκεφτεί, ένας πίνακας θα είναι λογικός ή 0-1 , δηλαδή αν αυτό το κουτάκι έχει νάρκη,κι ένας άλλος, ο κύριος, θα έχει πόσες νάρκες έχει γύρω του κάθε κουτάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:00 Ο DrEaMErOus: #6.252 30-05-12 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... που θες ? κουβέντα να γίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:05 Ο drosos έγραψε: #6.253 30-05-12 15:05 Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πληροφορικη ΑΣΣΟΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:08 Ο DrEaMErOus: #6.254 30-05-12 15:08 εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όλα θα κριθούν στο ΑΟΘ για να περάσω εκεί που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:14 Ο drosos έγραψε: #6.255 30-05-12 15:14 Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που θες εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Porcia+Brutus: #6.256 30-05-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: εκανα υπολογισμο μοριων.. το ξερω δεν επρεπε.. και το μεγιστο που μπορει να βγαλω ειναι 16.. πως θα περασω σε μια σχολη η οποια ειχε περυσι 16,5???????? με καμια παναγια.. ενταξει τωρα απογοητευτηκα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: οι βασεις θα πεσουν.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από christina123: αυτα απο την αλλη βδομαδα.ας περασει και το αλλο το μαθηματακι(ή δυο για μερικους) και μετα εχει ο θεος!! Click για ανάπτυξη... Είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς για να ξέρουμε! Δεν έχουμε γράψει το 6ο (ή και 7ο) μάθημα και δεν έχουν βγει οι βαθμοί για να δούμε πώς γίνεται η κατανομή ανά βαθμολογικές κλίμακες. Οψόμεθα και ευχόμεθα να πέσουν οι βάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6.257 30-05-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω χρειαζομαι ενα 5αρακι μεθαυριο για να περασω στη σχολη που θελω!! Οποτε ας βαλουν οτι θεματα θελουν (Γινομαι κακος μερικες φορες! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω τουλάχιστον 18 για να έχω ελπίδες με ειδική κατηγορία, για να πάω σε άλλη πόλη. Αλλιώς εδώ και πολύ μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cham Νεοφερμένο μέλος Ο cham αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:47 Ο cham έγραψε: #6.258 30-05-12 15:47 παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια θελω τη γνωμη σας ολοι μου ελεγαν οτι η οικονομια δεν σε βοηθαει στο 4ο πεδιο αλλα εγω τωρα που τα υπολογιζω μου δινει εως καο 500 μορια. τι λετε αφου δεν με ενδιαφερει τ 5ο βλακεια εκανα που δεν την πηρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 15:55 Ο ntele7(Νικος): #6.259 30-05-12 15:55 Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 16:03 Η μαριαα χανια: #6.260 30-05-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): Γεια σας παιδιά πρώτη φορά γράφω στο site.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ύλη της πληροφορικής,η θεωρία δηλαδή σε μία μέρα.:/ Click για ανάπτυξη... καλως ορισες!! με καλη θεληση αλα γινονατι ...προσωπικα θεωρω οτι γινεται απλως πρεπει να διαβαζεις ολη την μερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.