StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:32 Ο StingAs7 έγραψε: #4.921 12-05-12 11:32 Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:47 Ο Joaquín έγραψε: #4.922 12-05-12 11:47 Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:49 Ο StingAs7 έγραψε: #4.923 12-05-12 11:49 Ρεεεε...εγω δε θελω καν να διαβασω εκθεση... Δηλαδη...νταξει...ΕΚΘΕΣΗ??? Αλλα μαλλον μονο το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Nikos Sitys: #4.924 12-05-12 11:55 Επισης για να δειτε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε.Εχω κανει χαρτια για αναβολη απο τις 12 απριλιου και εχει παει 12 μαιου και ακομα δεν εχω παρει απαντηση (παρολο που πηγα στα ΚΕΠ και μου ειπαν οτι θα την παρω να μην ανυσηχω) εγω σε τρεις μερες παρουσιαζομαι εντομεταξυ..αλλα οκ δεν βαριεσαι... Τωρα στο θεμα του ονοματος αυτης της ψυχαναγκαστικης αιδιαστικης τιποτενιας και ανουσιας μαλακιας που λεγεται Πανελληνιες οπως και να ειναι το ονομα της το ιδιο παραμενει. Εχω καταλαβει κατι οτι σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε με λαθος εκπαιδευτικο συστημα.Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:14 Ο DrHouse έγραψε: #4.925 12-05-12 12:14 Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AllPigsMustDie Νεοφερμένο μέλος Ο AllPigsMustDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ζαχάρω (Ηλεία). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο AllPigsMustDie: #4.926 12-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:47 Ο Joaquín έγραψε: #4.922 12-05-12 11:47 Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:49 Ο StingAs7 έγραψε: #4.923 12-05-12 11:49 Ρεεεε...εγω δε θελω καν να διαβασω εκθεση... Δηλαδη...νταξει...ΕΚΘΕΣΗ??? Αλλα μαλλον μονο το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Nikos Sitys: #4.924 12-05-12 11:55 Επισης για να δειτε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε.Εχω κανει χαρτια για αναβολη απο τις 12 απριλιου και εχει παει 12 μαιου και ακομα δεν εχω παρει απαντηση (παρολο που πηγα στα ΚΕΠ και μου ειπαν οτι θα την παρω να μην ανυσηχω) εγω σε τρεις μερες παρουσιαζομαι εντομεταξυ..αλλα οκ δεν βαριεσαι... Τωρα στο θεμα του ονοματος αυτης της ψυχαναγκαστικης αιδιαστικης τιποτενιας και ανουσιας μαλακιας που λεγεται Πανελληνιες οπως και να ειναι το ονομα της το ιδιο παραμενει. Εχω καταλαβει κατι οτι σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε με λαθος εκπαιδευτικο συστημα.Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:14 Ο DrHouse έγραψε: #4.925 12-05-12 12:14 Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AllPigsMustDie Νεοφερμένο μέλος Ο AllPigsMustDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ζαχάρω (Ηλεία). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο AllPigsMustDie: #4.926 12-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:49 Ο StingAs7 έγραψε: #4.923 12-05-12 11:49 Ρεεεε...εγω δε θελω καν να διαβασω εκθεση... Δηλαδη...νταξει...ΕΚΘΕΣΗ??? Αλλα μαλλον μονο το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Nikos Sitys: #4.924 12-05-12 11:55 Επισης για να δειτε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε.Εχω κανει χαρτια για αναβολη απο τις 12 απριλιου και εχει παει 12 μαιου και ακομα δεν εχω παρει απαντηση (παρολο που πηγα στα ΚΕΠ και μου ειπαν οτι θα την παρω να μην ανυσηχω) εγω σε τρεις μερες παρουσιαζομαι εντομεταξυ..αλλα οκ δεν βαριεσαι... Τωρα στο θεμα του ονοματος αυτης της ψυχαναγκαστικης αιδιαστικης τιποτενιας και ανουσιας μαλακιας που λεγεται Πανελληνιες οπως και να ειναι το ονομα της το ιδιο παραμενει. Εχω καταλαβει κατι οτι σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε με λαθος εκπαιδευτικο συστημα.Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:14 Ο DrHouse έγραψε: #4.925 12-05-12 12:14 Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AllPigsMustDie Νεοφερμένο μέλος Ο AllPigsMustDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ζαχάρω (Ηλεία). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο AllPigsMustDie: #4.926 12-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρεεεε...εγω δε θελω καν να διαβασω εκθεση... Δηλαδη...νταξει...ΕΚΘΕΣΗ??? Αλλα μαλλον μονο το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 11:55 Ο Nikos Sitys: #4.924 12-05-12 11:55 Επισης για να δειτε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε.Εχω κανει χαρτια για αναβολη απο τις 12 απριλιου και εχει παει 12 μαιου και ακομα δεν εχω παρει απαντηση (παρολο που πηγα στα ΚΕΠ και μου ειπαν οτι θα την παρω να μην ανυσηχω) εγω σε τρεις μερες παρουσιαζομαι εντομεταξυ..αλλα οκ δεν βαριεσαι... Τωρα στο θεμα του ονοματος αυτης της ψυχαναγκαστικης αιδιαστικης τιποτενιας και ανουσιας μαλακιας που λεγεται Πανελληνιες οπως και να ειναι το ονομα της το ιδιο παραμενει. Εχω καταλαβει κατι οτι σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε με λαθος εκπαιδευτικο συστημα.Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:14 Ο DrHouse έγραψε: #4.925 12-05-12 12:14 Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AllPigsMustDie Νεοφερμένο μέλος Ο AllPigsMustDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ζαχάρω (Ηλεία). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο AllPigsMustDie: #4.926 12-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης για να δειτε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε.Εχω κανει χαρτια για αναβολη απο τις 12 απριλιου και εχει παει 12 μαιου και ακομα δεν εχω παρει απαντηση (παρολο που πηγα στα ΚΕΠ και μου ειπαν οτι θα την παρω να μην ανυσηχω) εγω σε τρεις μερες παρουσιαζομαι εντομεταξυ..αλλα οκ δεν βαριεσαι... Τωρα στο θεμα του ονοματος αυτης της ψυχαναγκαστικης αιδιαστικης τιποτενιας και ανουσιας μαλακιας που λεγεται Πανελληνιες οπως και να ειναι το ονομα της το ιδιο παραμενει. Εχω καταλαβει κατι οτι σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε με λαθος εκπαιδευτικο συστημα.Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:14 Ο DrHouse έγραψε: #4.925 12-05-12 12:14 Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AllPigsMustDie Νεοφερμένο μέλος Ο AllPigsMustDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ζαχάρω (Ηλεία). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο AllPigsMustDie: #4.926 12-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επρεπε ολοι να ημασταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ να πηγαιναμε τωρα κολλεγιο ενω τελειωναμε το high school και να καναμε παρτυ με αδερφοτητες να γινομασταν ντιρλα πρωι μεσημερι!That's life! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AllPigsMustDie Νεοφερμένο μέλος Ο AllPigsMustDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ζαχάρω (Ηλεία). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο AllPigsMustDie: #4.926 12-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, είναι απόδειξη η λύση της δευτεροβάθμιας στο C. Εγώ θα την πρότεινα και για τις εξετάσεις. Αν θέλουν να βάλουν απόδειξη σωστή από μιγάδες αυτή παίζει... Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά. Άμα την δω μπροστά μου το πρωί της 28 του Μάη, θα τσιρίξω ένα τεράστιο ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 12:45 Η christina123: #4.927 12-05-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Επειδή απο το συγκεκριμένο διαγωνισμα είδα μόνο το 4ο που βγήκε εύκολα, μου κινησες την περιέργεια Οπότε δοκίμασα αυτο F(x)-x+1=e^(-f(x)) (απο την αρχική σχέση) Όμως x/2<f(x)<x απο Γ4 άρα απο ΚΠ limf(x)=+oo όταν x->+oo Άρα lim[e^(-f(x))]=0 άρα lim[F(x)-x+1]0 οπότε ασυμπτωτη το x-1 Σωστά; Click για ανάπτυξη... ναι νομιζω καπως ετσι βγαινει.βασικα εγω αποκλειεται να το σκεφτομουνα δεν ξερω .δεν παει μεχρι εκει το μυαλο μου. (μπες και στο σαιτ που εχει τις απαντησεις για σιγουρια) Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Καλημέρα κούκλες! Από πότε θα διαβάζετε αποκλειστικά έκθεση?Εγώ σκέφτομαι μέχρι και Πέμπτη να διαβάζω όποτε προλαβαίνω κανένα θεματάκι, και μετά, από Παρασκευή πρωί μόνο έκθεση, θεωρία και θέματα. Click για ανάπτυξη... εγω απο τεταρτ απογευμα.εχω να βγαλω γυρω στα 80 θεματα να βγαλω και θεωριαααααα(ουτε και εγω ξερω ποσες σελ.) απο την εκφραση. Αρχική Δημοσίευση από StingAs7: Μαλιστα...εγω μαθηματικα και βιολογια,στο εναλλαξ για να μην κουραζουν Click για ανάπτυξη... εγω φυσικη και αεππ αυτο το σ/κ.και ο θεος βοηθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:33 Ο Joaquín έγραψε: #4.928 12-05-12 13:33 "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #4.929 12-05-12 13:45 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MolecularMary Νεοφερμένο μέλος Η MolecularMary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 13:46 Η MolecularMary: #4.930 12-05-12 13:46 80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
80 θεματα??????? Τι εννοεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έγραψα διαγωνισμα κανονικό σήμερα, διαχείρηση χρόνου κομπλέ, ανάπτυξη παραγράφου έκθεση περίληψη κομπλέ, ασκήσεις κομπλέ. Περιμένω βαθμό επίσης κομπλέ 2-10% λιπαρά. Πολύ θάρρος κέρδισα σήμερα! Νιώθω έτοιμος! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Παντως συμφωνω μαζι σου..οσο εχω βαλει ενα πρτογραμμα το τηρω κατα γραμμα και βγαζω πολυ υλη σε επαναληψη! Νιωθω και εγω ξερεις...καπως σαν να μην το πιστευω οτι πλεον δεν μου φαινονται και τοσο τραγικα....(με φωτινες εξαιρεσεις παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:10 Η christina123: #4.931 12-05-12 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: "80 θέματα" έγραψες ή το πληκτρολόγιο σου είναι μαστουρωμένο? Click για ανάπτυξη... ναι 80 θεματα ενα προς ενα.ισως να ναι και περισσοτερα δεν ξερω.μας εχουν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα διαβασουμε πριν παμε να δωσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:22 Ο Superhuman: #4.932 12-05-12 16:22 12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
12 Μαΐου δεν δίναμε εμείς πέρσυ; Πέρασε 1 χρόνος dude... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:35 Ο stathis1214: #4.933 12-05-12 16:35 Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:51 Η natasoula...: #4.934 12-05-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Παιδια βρηκα ενα πολυ καλο μπλογκ για φυσικη! https://vmarousis.blogspot.com/ Click για ανάπτυξη... Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:00 Ο stathis1214: #4.935 12-05-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αυτές τις τελευταίες μέρες προλαβαίνετε και τέτοια?? Εγώ προσπαθώ να πιάσω τα σχολικά απ' την αρχή...Όχο ότι το καταφέρνω κιόλας,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ,.... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε γτ δεν προλαβαινεις??? Εννοω μικρες τρυπες καλυπτεις τωρα προφανως. Γνωστα πραγματα κοιτας στα σχολικα που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Ο DrHouse έγραψε: #4.936 12-05-12 17:08 Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι τελευταιες μερες ρε παιδες ειναι χαλλλαρες...απλως κανεις μια επαναληψη και τελος. Στην λογοτεχνια κατ. εχω αρχισει να συγκρινω τυχαια ποιηματα με τα ποιηματα της υλης...just for fun Τωρα αμα ο αλλος δεν διαβαζε ολο τον χρονο και προσπαθει τελευταιες μερες να τα μπαλωσει...προβλημα του. Αυριο το πρωι ειναι και η απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο ποιησης ΣΕΚΒΕ 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:13 Η marou93 έγραψε: #4.937 12-05-12 17:13 αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγχος παιδια !!! πολυ αγχος!!!!! αναθεμα τις πανελληνιες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:18 Η Χαρουλιτα: #4.938 12-05-12 17:18 Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #4.939 12-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Γιατι αγχωνεσαι κοριτσι μου? Μια χαρα θα τα παμε! Click για ανάπτυξη... Χαρουλίτα, πάρε το 1ο αεροπλάνο και τσακίσου στη Σαλόνικα! Άντε, τέτοια άτομα είναι σπάνια, μη σε χάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:21 Ο drosos έγραψε: #4.940 12-05-12 17:21 Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρα νομιζω ειναι 9 ημερες οχι 8!! Παντως ναι αν εχεις διαβασει γτ να αγχωθεις!!(Εκτος απο εκθεση που θα συνεχιζω να λεω οτι θα γραψω χαλια Ακομα και να μου κατσει η 55 χρονη καθηγητρια του dim! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.