Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #4.641 07-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Chrysa:*: είμαι η μόνη που έχω βγάλει επανάληψη μόνο μια φορά τα μαθήματα;; γιατί ακούω από μερικούς που κάνουν τώρα την πέμπτη επανάληψη και έχω πάθει σοκ!! Click για ανάπτυξη... Ανάλογα με την κατεύθυνση! Μη φρικάρεις κι εσύ! Αν είσαι θεωρητική είναι ψιλοπροβληματάκι... Γιατί, όντως, έχουμε βγάλει 5 φορές το κάθε μάθημα και μπορεί και παραπάνω με ΤΟΣΕΣ παπαγαλίες, και μέχρι να δώσουμε προβλέπεται -προσωπικά- να τα βγάλω άλλες 2-3 φορές. Αν είσαι, όμως, θετικο-τεχνολογική μην αγχώνεσαι, οι περισσότεροι στα ίδια επίπεδα είναι, υποθέτω! Ψυχραιμία! Φάγαμε τον Γάιδαρο... Σιγά! Τι έμεινε;; Τα δίνουμε όλα και... ΤΕΛΟΣ. Τόσο απλό! Σε 3-4 εβδομάδες όλα αυτά θα είναι παρελθόν... Άντε! Τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η Δαλιδά έγραψε: #4.642 07-05-12 14:33 Και θεωρητική να σαι το πολύ δε σημαίνει ποιότητα... παπαγαλίας. Έχω συμμαθητές που έχουν βγαλει τη λογοτεχνία 4 φορές και τους ρωτά στο σχολείο ποια η λειτουργία της περιγραφής στον παπαδιαμάντη και επικρατει η σιωπή των αμνών. (Και τότε πετάγομαι εγώ σαν την τσουτς(φ)ού και λέω για επιβράδυνση φυσικά!) Και έχω κάνει μόνο δύο (αλλά σοβαρές) επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 14:55 Η Cherie έγραψε: #4.643 07-05-12 14:55 Πρέπει να έχω κάπσει άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα. Στην βιολογία κατ με ρωτούσε η καθηγήτριά μου για την μεταγραφή και της έλεγα ότι το μρνα προσδένεται στην 5' αμετάφραστη περιοχή του υποκινητή, κάτι βλακείες. Οκ ήταν πρωί, αλλά νομίζω μ επηρέασε η παπαγαλία που έριξα το σουκου στη βιολογία γενικής. Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 17:35 Ο Guest 018946: #4.644 07-05-12 17:35 Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 18:30 Ο stathis1214: #4.645 07-05-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενταξει παρε ενα ηρεμιστικο τωρα και ξυπνα σε 2 χρονια που θα δωσεις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 19:05 Η natasoula...: #4.646 07-05-12 19:05 Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chrysa:*: είμαι η μόνη που έχω βγάλει επανάληψη μόνο μια φορά τα μαθήματα;; γιατί ακούω από μερικούς που κάνουν τώρα την πέμπτη επανάληψη και έχω πάθει σοκ!! Click για ανάπτυξη... Ανάλογα με την κατεύθυνση! Μη φρικάρεις κι εσύ! Αν είσαι θεωρητική είναι ψιλοπροβληματάκι... Γιατί, όντως, έχουμε βγάλει 5 φορές το κάθε μάθημα και μπορεί και παραπάνω με ΤΟΣΕΣ παπαγαλίες, και μέχρι να δώσουμε προβλέπεται -προσωπικά- να τα βγάλω άλλες 2-3 φορές. Αν είσαι, όμως, θετικο-τεχνολογική μην αγχώνεσαι, οι περισσότεροι στα ίδια επίπεδα είναι, υποθέτω! Ψυχραιμία! Φάγαμε τον Γάιδαρο... Σιγά! Τι έμεινε;; Τα δίνουμε όλα και... ΤΕΛΟΣ. Τόσο απλό! Σε 3-4 εβδομάδες όλα αυτά θα είναι παρελθόν... Άντε! Τα κεφάλια μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η Δαλιδά έγραψε: #4.642 07-05-12 14:33 Και θεωρητική να σαι το πολύ δε σημαίνει ποιότητα... παπαγαλίας. Έχω συμμαθητές που έχουν βγαλει τη λογοτεχνία 4 φορές και τους ρωτά στο σχολείο ποια η λειτουργία της περιγραφής στον παπαδιαμάντη και επικρατει η σιωπή των αμνών. (Και τότε πετάγομαι εγώ σαν την τσουτς(φ)ού και λέω για επιβράδυνση φυσικά!) Και έχω κάνει μόνο δύο (αλλά σοβαρές) επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 14:55 Η Cherie έγραψε: #4.643 07-05-12 14:55 Πρέπει να έχω κάπσει άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα. Στην βιολογία κατ με ρωτούσε η καθηγήτριά μου για την μεταγραφή και της έλεγα ότι το μρνα προσδένεται στην 5' αμετάφραστη περιοχή του υποκινητή, κάτι βλακείες. Οκ ήταν πρωί, αλλά νομίζω μ επηρέασε η παπαγαλία που έριξα το σουκου στη βιολογία γενικής. Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 17:35 Ο Guest 018946: #4.644 07-05-12 17:35 Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 18:30 Ο stathis1214: #4.645 07-05-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενταξει παρε ενα ηρεμιστικο τωρα και ξυπνα σε 2 χρονια που θα δωσεις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 19:05 Η natasoula...: #4.646 07-05-12 19:05 Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και θεωρητική να σαι το πολύ δε σημαίνει ποιότητα... παπαγαλίας. Έχω συμμαθητές που έχουν βγαλει τη λογοτεχνία 4 φορές και τους ρωτά στο σχολείο ποια η λειτουργία της περιγραφής στον παπαδιαμάντη και επικρατει η σιωπή των αμνών. (Και τότε πετάγομαι εγώ σαν την τσουτς(φ)ού και λέω για επιβράδυνση φυσικά!) Και έχω κάνει μόνο δύο (αλλά σοβαρές) επαναλήψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 14:55 Η Cherie έγραψε: #4.643 07-05-12 14:55 Πρέπει να έχω κάπσει άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα. Στην βιολογία κατ με ρωτούσε η καθηγήτριά μου για την μεταγραφή και της έλεγα ότι το μρνα προσδένεται στην 5' αμετάφραστη περιοχή του υποκινητή, κάτι βλακείες. Οκ ήταν πρωί, αλλά νομίζω μ επηρέασε η παπαγαλία που έριξα το σουκου στη βιολογία γενικής. Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 17:35 Ο Guest 018946: #4.644 07-05-12 17:35 Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 18:30 Ο stathis1214: #4.645 07-05-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενταξει παρε ενα ηρεμιστικο τωρα και ξυπνα σε 2 χρονια που θα δωσεις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 19:05 Η natasoula...: #4.646 07-05-12 19:05 Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να έχω κάπσει άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα. Στην βιολογία κατ με ρωτούσε η καθηγήτριά μου για την μεταγραφή και της έλεγα ότι το μρνα προσδένεται στην 5' αμετάφραστη περιοχή του υποκινητή, κάτι βλακείες. Οκ ήταν πρωί, αλλά νομίζω μ επηρέασε η παπαγαλία που έριξα το σουκου στη βιολογία γενικής. Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 17:35 Ο Guest 018946: #4.644 07-05-12 17:35 Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 18:30 Ο stathis1214: #4.645 07-05-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενταξει παρε ενα ηρεμιστικο τωρα και ξυπνα σε 2 χρονια που θα δωσεις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 19:05 Η natasoula...: #4.646 07-05-12 19:05 Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 18:30 Ο stathis1214: #4.645 07-05-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενταξει παρε ενα ηρεμιστικο τωρα και ξυπνα σε 2 χρονια που θα δωσεις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 19:05 Η natasoula...: #4.646 07-05-12 19:05 Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Πιστευω σε αυτες τις δυο τελευταιες βδομαδες θα κριθουν ολα ο πιο δυνατος θα βαλει τις μπουκαλες του νιτρο και θα γκαζωσει ενω θα αφησει τους εξαθλιωμενους μετριους υποψηφιους να φανε την σκονη τους . Γιαυτο ΜΑΡΣΑΡΕΤΕ !! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ !!!!!! Click για ανάπτυξη... Ενταξει παρε ενα ηρεμιστικο τωρα και ξυπνα σε 2 χρονια που θα δωσεις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 19:05 Η natasoula...: #4.646 07-05-12 19:05 Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο Nikos Sitys: #4.647 07-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ρε μην του απαντάτε όσο είμαστε ένα βήμα πριν δώσουμε!! Δεν ξέρω αν σας το 'πα,αλλά όλα αυτά που υπολόγιζα να κάνω για επαναλήψεις δεν τα προλαβαίνω... Και δεν ξέρω καθόλου πώς να κάνω την επιλογή στο τι να πρωτοκάνω!! Click για ανάπτυξη... Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:16 Η natasoula...: #4.648 07-05-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τωρα εγω φταιω να σε πω καμια αγια γραφη?? Click για ανάπτυξη... Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:27 Ο Nikos Sitys: #4.649 07-05-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν το 'πιασα πολύ αυτό...(αλλά υποπτεύομαι τι σημαίνει!).Και ναι,εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Για ολα ο Νικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 20:55 Ο Rainbowarrior: #4.650 07-05-12 20:55 Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει ένα δίκαιο σ'αυτό ο dr.tasos. ME THN EΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ: Είναι μαλακία να έχεις προσπαθήσει ένα χρόνο και τις δύο τελευταίες εβδομάδες να μην τα δώσεις όλα... Εξάλλου, πιστεύω ότι ο "αρκετά καλός" από τον "πολύ καλό" τώρα θα ξεχωρίσει -στη λεπτομέρεια... Μπορεί και να κάνω λάθος. ΑΛΛΑ, "όλα" δεν θα κριθούν τώρα, γιατί αν τα έξυνες από την αρχή της χρονιάς, δεν θα καταφέρεις και πολλά τελευταία στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο loco13 έγραψε: #4.651 07-05-12 22:52 η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 22:55 Ο antwwwnis: #4.652 07-05-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από loco13: η ελλάδα αλλάζει, τα μαθηματικά κατεύθυνσης μένουν ίδια Click για ανάπτυξη... Σοφός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:00 Η Angelique.: #4.653 07-05-12 23:00 Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:04 Η Dalian έγραψε: #4.654 07-05-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Άκουσα κάτι κουλό σήμερα. Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και ότι θα γράψουμε μόλις υπάρξει κάποιος που θα κυβερνήσει. Όταν ρώτησα με ποια λογική το σκέφτηκαν,είπαν ότι δεν θα υπάρχουν άτομα να διορίζουν τις επιτροπές,τα θέματα κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν με βάλουν να δώσω 15 Ιούνη να πάω να αυτοκτονήσω από τώρα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ας το διαψεύσει κάποιος παρακαλώ άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Ο loco13 έγραψε: #4.655 07-05-12 23:08 δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν νομίζω να ισχύει ρε παιδιά αυτό... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:08 Η pop corn έγραψε: #4.656 07-05-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ότι οι Πανελλήνιες θα ακυρωθούν,αν ... Click για ανάπτυξη... είδες φαντασιώσεις που έχει ο αδιάβαστος , μπας και διατηρήσει καμιά (φρούδα) ελπίδα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:15 Ο drosos έγραψε: #4.657 07-05-12 23:15 Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κ γω το χα σκεφτει οτι αν δεν υπαρχει κυβερνηση ποιος θα βαλει επιτροπη να βγαλει τα θεματα. Αν και απο οτι ακουσα αν δεν καταφερνουν καποιο απο τα 3 κομματα να κανει κυβερνηση τοτε θα κανουν ολα μαζι(και τα 9) μεχρι να γινουν εκλογες 15 ιουνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2012 στις 23:16 Ο Guest 292010: #4.658 07-05-12 23:16 Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες. Η αλήθεια όμως υπάρχει μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις γι'αυτό τα χαλασμένα τηλέφωνα μη τα εμπιστεύεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:18 Ο Rainbowarrior: #4.659 07-05-12 23:18 Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Tίποτα δεν είναι απίθανο... Όμως, νομίζω, βάσει συντάγματος μέχρι τη συγκρότηση της καινούριας κυβέρνησης, υποχρεωτικά παραμένει η προηγούμενη, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Οπότε, το πολύ-πολύ να μας βάλει θέματα ο Μπαμπινιώτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:20 Η Δαλιδά έγραψε: #4.660 07-05-12 23:20 chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chicos chicos να ρωτήσω τους θεωρητικούς, στις παραχωρητικές με το licet λέτε στην αναγνώριση και ότι προήλθε από το απρόσωπο licet? Γιατί έχει μια σημείωση το βιβλίο και αιτιολογεί το licet+ υποτακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.