Πανελλήνιες 2012

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ηρεμια θελει... και κυριως οχι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αγχος... μπορει να φερει καταστροφες το πολυ αγχος, δεν πρεπει να κουραστουμε απο τωρα γιατι αν κουραστουμε τι θα κανουμε το Φεβρουαριο?? :P ολα καλα θα πανε στο τελος, θα τελειωσουμε εμεις, θα ερθουν οι επομενοι και οι επομενοι και οι.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηρεμια θελει... και κυριως οχι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αγχος... μπορει να φερει καταστροφες το πολυ αγχος, δεν πρεπει να κουραστουμε απο τωρα γιατι αν κουραστουμε τι θα κανουμε το Φεβρουαριο?? :P ολα καλα θα πανε στο τελος, θα τελειωσουμε εμεις, θα ερθουν οι επομενοι και οι επομενοι και οι.........

Γενικα, οι πανελληνιες ειναι υπερεκτιμημενες απο ολες τις αποψεις.Εχουν βαλθει τα φροντηστιρια να ανχωσουν τα παιδια, για να κανουν περισσοτερες ωρες μαζι τους,αλλα απο αυτα που καταλαβα περυσι ενα εχω να πω. Δεν χρειαζεται ανχος.- Απλες εξετασεις ειναι δεν αλλαζει κατι, και ουτε ειναι τοσο δυσκολες οσο τις παρουσιαζουν.Πολυ κακο για το τιποτα,αν υπαρχει ενα βασικο προγραμμα, και λιγο θεληση τα πραγματα ειναι πολυ απλα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ κάνω: (Για θετική κατεύθυνση)
4 ώρες Μαθηματικά (2 φορές....δυο ώρες κάθε φορά)
3 ώρες Φυσική (2 φορές... μια μιση ώρα κάθε φορά)
2 ώρες Έκθεση
2 ώρες Χημεία
1.5 ώρα Βιολογια Κατεύθυνση (μπορεί να αλλάξει και να γίνει 2ωρο)
1 ώρα Βιολογία Γενικής

13.5 ώρες Σύνολο, πιστεύω πως είμαι καλά...

εκτος βιολογιας τις ιδιες ωρες με μενα κανεις :P

1, αλλα οπως ειπα εχω αρχισει απο περυσι... μονο εσυ μπορεις να ξερεις αν σου φτανουν οι ωρες:)

εγω κανω 5 ωρες μαθηματικα κατ
3 ωρες φυσικη
2 ωρες χημεια
2 ωρες βιολογια κατ
2 ωρες εκθεση
μαθματικα γπ και αοθ εναλλασσονται 2ωρες το ενα μια το αλλο και αντιστροφα ανα μια εβδομαδα
Παλι καλα εχουμε την παρασκευη κενη.

τελικα θα παω φροντιστηριο!αρχαια λατινικα βιολογια !λετε να παω τιποτα αλλο?οπως π.χ ιστορια?

Για ιδιαίτερα τις βρίσκω πάρα πολλές τις ώρες. Η γνώμη μου είναι ότι με τα ιδιαίτερα απαιτούνται οι μισές ώρες από όσες σε ένα φροντιστήριο.

imagesqtbnANd9GcS7ZKmASBxTvHJhcUPNSGoNLr-1.jpg
δηλαδη ενας βασικος μισθος με τοσες ωρες δεν θα φτανει!!!αχαχαχ α οφφτοπικ.συγχαρητηρια που περασες στο φυσικο!και πολυ περισσοτερο που περασες σε αυτο που σου αρεσει!!μακαρι και εγω του χρονου αν εχω πολλα μορια(μονο με θαυμα:)) να εχω τα κοτσια να κανω κατι τετοιο με αυτα που μ αρεσουν και εμενα!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδια εδωσα πανελληνιες το 2010 αλλα επειδη θελω να ξαναδωσω και φετος μπορει καποιος να μου πει αν η προφορικη μου βαθμοι ισχυουν ακομα?
εχω την εντυπωση πως ναι αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος..οποιος γνωριζει να μου απαντηση ...ευχαριστω!

Παιδια εδωσα πανελληνιες το 2010 αλλα επειδη θελω να ξαναδωσω και φετος μπορει καποιος να μου πει αν η προφορικη μου βαθμοι ισχυουν ακομα?
εχω την εντυπωση πως ναι αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος..οποιος γνωριζει να μου απαντηση ...ευχαριστω!
Ναι,οι προφορικοί σου βαθμοί ισχύουν κανονικά,όπως και ο βαθμός απολυτηρίου σου(εννοειται).

Εγώ για θεωρητική κάνω :
5 ωρες Αρχαία (2 γνωστό-2 άγνωστο και 1 γραμματικη)
2 ώρες Λατινικά
2 ώρες Ιστορία
2 ώρες Κείμενα
2 ώρες Εκθεση
και 1 ώρα Βιολογία γενικής
Σ'υνολο : 14 ώρες τη βδομάδα...

τελικα εγω θα κανω,4 ωρες αρχαια,2 ωρες λατινικα,1 βιολογια σε ολιγομελες τμημα.(3-4 ατομα).αλλα μαλλον 3

Λοιπόν εγώ από θετική κάνω:

4 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης (φροντ.)
3 ώρες φυσικής κατεύθυνσης (φροντ.)
2 ώρες χημεία (φροντ.)
2 ώρες βιολογία κατέυθυνσης (ιδιαίτερο)
1 ώρα βιολογία γενικής (ιδιαίτερο)
1.5 ώρα έκθεση (ιδιαίτερο)

σύνολο: 13,5 ώρες την εμδομάδα και νομίζω πως είναι καλά! :)

Πώς και έτσι μισά-μισά τα μαθηματα?

ξέρετε που μπορώ να βρω την βιολογία γενικής?σε βιβλιοπωλεία δεν υπάρχει. από γνωστούς όλοι την πέταξαν . έστω και ηλεκτρονικά.

https://www.free-ebooks.gr/gre/ebook/846 πάτα εκεί που λέει PDF στα ελληνικά(πράσινο πλαίσιο ) για να κατεβάσεις το βιβλίο.

ειναι η καινουργια εκδοση ε?

Εγω κανω:
3 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης
3 ωρες φυσικη
2 χημεια
2 βιολογια
2 εκθεση
1+1/2 μαθηματικα γενικης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back