Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Πολλοί λοιπόν δηλώνουν τέτοιες σχολές παρασυρόμενοι από απόψεις και σπρωξίματα άλλων ή έχοντας λανθασμένη εντύπωση (από παλιές εποχές που αυτά τα αντικείμενα έβγαζαν και χρήματα). Και λυπάμαι που το λέω, αλλά φαίνεται να είναι πολλοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Γενικά, στα 17 δεν μπορείς να αγαπάς μια επιστήμη, ούτε καν να την ξέρεις.
Πολλοί λοιπόν δηλώνουν τέτοιες σχολές παρασυρόμενοι από απόψεις και σπρωξίματα άλλων ή έχοντας λανθασμένη εντύπωση (από παλιές εποχές που αυτά τα αντικείμενα έβγαζαν και χρήματα). Και λυπάμαι που το λέω, αλλά φαίνεται να είναι πολλοί.
Συμφωνώ μαζί σου, δεν λέω το ανάποδο. Απλά δε θέλω να ισοπεδώνουμε τα πάντα (αυτο ισχυει για οποιαδηποτε επιστημη).
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά, στα 17 δεν μπορείς να αγαπάς μια επιστήμη, ούτε καν να την ξέρεις.
Βασικα,δεν ξερω απο που προερχεται αυτο το μενος για τα παιδια της νομικης,ιατρικης κτλπ (προφανως οχι το δικο σου αλλα γενικα )
Δεν εχω καποιο συγγενη στην ιατρικη παρα τον αδερφο μου ο οποιος οντας λιγο μεγαλυτερος απο μενα αποφασισε να σπουδασει αυτη την επιστημη.Μονοι μας θα παλεψουμε,μονοι μας διαβασαμε για να περασουμε,γονεις δοξα τω θεω φιλελευθερους ειχαμε να μας στηριζουν σε καθε επιλογη που θα καναμε.Και αυτο που περιγραφω δεν περιλαμβανει μονο εμενα.ΑΥΤΟ ειναι ενα αρκετα μεγαλο κομματι των παιδιων
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
-//- Πειραια
και Μετα σε ολες τις πολεις κ τα νησια !
Κ μετα λογιστικη .
Μ'αρεσει η επιστημη αυτη πολυ και ελπιζω να περασω!!
Μακαρι.....
Κ για 'σας ευχομαι το ιδιο αρκει να ειναι η σχολη που πραγματικα αγαπατε κ θελετε ...
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ζωή ρε γαμώτο ακούω τέτοιες μαλακίες του στυλ
Πας Ιατρική;
Άρα ή θες να βγάλεις λεφτά ή να πουλήσεις μούρη.
Μεσότητα δεν υπάρχει ξέρω γω.
Όπως επίσης και με τη νομική.
Και με τους ΗΜΜΥ.
Ο μόνος που αγαπάει την επιστήμη του είναι αυτός που δε σπουδάζει ΗΜΜΥ, νομική, Ιατρική.
Μαλακίες.
Μάλλον εγώ δεν το έγραψα καλά.Αναφερόμουν σε αυτούς που επιλέγουν τις σχολές με βάση αυτά τα κριτήρια.Για αυτό μετα συνεχίζω και λέω ότι αν δεν σου αρέσει κάτι είσαι δυστυχισμένος...
queen v
Νεοφερμένος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
διεθνων και Ευρωπαικων σπουδων (στο Πα.Πει παντα) η Αγγλικη ΦΙλολογια?????Πειτε μ γνωμες πλιιιιιιιιιζζζζ!
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών θα σου έλεγα εγώ. Αν και στις επιλογές μου θα είναι η Αγγλική Φιλολογία
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών
Αυτή.
missducaine
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
εχουν σχεση αυτα τα δυο?? να το σκεφτω για του χρονου...θελω εγκληματολογια...πρεπει πρωτα να μπω χημικο.....
fockos
Επιφανές μέλος
όχι όχι δε θέλεις εγκληματολογία αυτό που θέλεις είναι να μελετά αποτυπώματα και να κάνεις pcr και τέτοια στα εγκληματολογικά εργαστήρια.θελω εγκληματολογια...πρεπει πρωτα να μπω χημικο.....
Βιολογικό να πας ή το τμήμα βιοχημείας- βιοτεχνολογίας Λάρισα
missducaine
Νεοφερμένος
ναι έχουν!!! και η δεύτερη επιλογή μου είναι βαλλιστική!εχουν σχεση αυτα τα δυο?? να το σκεφτω για του χρονου...
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θυμάμαι από το δημοτικό συζητούσαμε γι' αυτές τις εξετάσεις!
Εγώ θέλω φυσικό Ιωαννίνων.
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.
Ο καιρός πλησιάζει και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι 1)να διαβάζουμε και 2) να ελπίζουμε
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Όλα τα επαγγέλματα είναι κορεσμένα πλέον.Είτε ΗΜΜΥ,είτε Ιατρική,είτε Νομική,είτε Φιλολογικά,είτε Οικονομικά.
Στο ΧΕΡΙ σας είναι να ξεχωρίσετε στον κλάδο που θα επιλέξετε να ασχοληθείτε (αρκεί να το αγαπάτε)!
Είναι πολύ σημαντικό να ψάξετε και να βρείτε τι σας αρέσει.
Και όχι επειδή ακούτε κάτι απο εδω κάτι απο εκεί απο τους γονείς,φίλους,συγγενείς κτλπ!
Ναι,σίγουρα μπορεί να μην αγαπάτε κάτι,να είσαστε σε δίλλημα η οτιδήποτε άλλο.
Σίγουρα όμως θα έχετε κάτι στο νού σας,ένα επάγγελμα,ένα όνειρο!
Διαλέξτε κάτι που σας αρέσει και ΟΧΙ κάτι το οποίο αρέσει σε άλλους!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
όχι όχι δε θέλεις εγκληματολογία αυτό που θέλεις είναι να μελετά αποτυπώματα και να κάνεις pcr και τέτοια στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Βιολογικό να πας ή το τμήμα βιοχημείας- βιοτεχνολογίας Λάρισα
αι στο καλο με συγκινησες
MikrosFaros13
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.