Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Πράγματι, συμφωνώ, και αυτή είναι και η ουσία των εξετάσεων. Δεν έχει σημασία να βγάλεις 19+, αλλά να περάσεις εκεί που θες...
Δείτε, όμως, λίγο τον τίτλο της συζήτησης "Οι πρώτοι των πρώτων"... Νόμιζα ότι δε μιλάμε με κριτήριο το μέσο μαθητή (πανελλαδικός μέσος όρος γύρω στα 11-12), αλλά για τους "πρώτους των πρώτων". Το 19,51 δε θεωρείται, λοιπόν, "πρώτος των πρώτων", και συγγνώμη αν ενόχλησα με τα post μου, αλλά αν θεωρείτε το 19,5 τέλειο σε μια τέτοια συζήτηση, τότε με συγχωρείτε, αλλά είστε εκτός θέματος!
Ωχου,ξαναδώσε!Να φανταστώ πως δεν έκανες καν μηχανογραφικό αφού τα μόρια σου είναι ''για πέταμα'';
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χορτάσαμε από αυτά.
Παληκάρι,θα στην πω εγώ την αλήθεια,μην ακούς τους άλλους

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλος πάντων, δε χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοιες μπούρδες... Αφού σας ενόχλησε τόσο η διαπίστωση αυτή, να την πάρω πίσω.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο πρώτος των πρώτων πάντως στον νομό μας είχε τα μόρια σου.....Ένας φίλος μου απο θετική κατεύθυνση. Αυτά που έλεγες απλά ξένισαν κάπως αρκετούς εδώ μέσα. Έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ. Δεν ξέρω πως σου φαίνονται εσένα αλλά αντικειμενικά είναι πάρα πολλά μόρια τα 19600. Εδώ πολλά άτομα θεωρούν άπιαστο το 19000 και εσύ έχεις 600 μόρια πάνω από αυτό. Αφού πιάνεις οποιαδήποτε σχολή θέλεις και μπορείς να μπεις μάλιστα και πρώτος σαν αυτήν, μην ασχολήσε με ότι έγραψαν οι άλλοι αφού δεν σε επηρεάζουν στο ελάχιστο ούτε μπορούν να σου πάρουν τη θέση σε μία σχολή, ούτε τίποτα αλλο. Σκέψου άλλα άτομα που έχουν πολύ λιγότερα μόρια από εσένα, αγωνιούν ένα καλοκαίρι και περιμένουν να δουν που θα καταλήξουν. Αν είχα τα μόρια σου ούτε καν θα έκανα συζήτηση για τους άλλους, απλά θα έβγαινα έξω και θα κοιτούσα να περάσω ένα όμορφο καλοκαίρι....Ρε παιδιά, δεν το εννοούσα έτσι όπως το λέτε. Δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, απλώς επειδή υπάρχουν κι άλλοι με υψηλότερες βαθμολογίες, και επειδή δε θεωρώ τον εαυτό μου "πρώτο των πρώτων", είπα πως "δεν τα πήγα και τέλεια"... Τώρα αυτό παρεξηγήθηκε...
Τέλος πάντων, δε χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοιες μπούρδες... Αφού σας ενόχλησε τόσο η διαπίστωση αυτή, να την πάρω πίσω.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

καθώς έκόβα βόλτες στα άδυτα του γιουτιουμπ
βρήκα αυτό το βιντεάκι
μου φαίνεται οτι ειναι απο τους λιγους αριστούχους
που ξέρουν να μιλάνε
να είναι προσγειωμένοι και το πιο αξιοπρόσεκτο
να μη λένε ψέμματα για το πόσο διάβαζαν όλη τη χρονιά.

υγ.γνώμη μου πάντα ε;

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ταραμ ταραμ ταμ ταμ
καθώς έκόβα βόλτες στα άδυτα του γιουτιουμπ
βρήκα αυτό το βιντεάκι
μου φαίνεται οτι ειναι απο τους λιγους αριστούχους
που ξέρουν να μιλάνε
να είναι προσγειωμένοι και το πιο αξιοπρόσεκτο
να μη λένε ψέμματα για το πόσο διάβαζαν όλη τη χρονιά.
υγ.γνώμη μου πάντα ε;![]()
Νταξει νομιζω φτανει στα ορια του πεσσιμισμου.
presenter
Νεοφερμένο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Oλοι αυτα λενε ,αλλα μολις τους παρει τηλεφωνο το εθνος και το σταρ ψωνιζονται αμεσως.Παιδια εγω πιστευω πως δε θα επρεπε κανεις να δινει συνεντευξεις.Δε θα επρεπε κανεις να εχει τετοιου ειδους ματαιοδοξια. δε θεωρω το να αριστευσεις στις πανελληνιες κατι τοσο σημαντικο ωστε να βγω στην τηλεοραση για 5 λεπτα ουτως ωστε να χαρουν οι συγγενεις που θα με δουν στο κουτι ή για να γεμισω το χρονο της καθε εκπομπης..την προσπαθεια την κανουμε μονοι μας. οι γονεις μας ξεπαραδιαζονται..συνεπως μονη ανταμοιβη πρεπει να ειναι να κανουμε χαρουμενους οσους μας στηριξαν..μονο το δικο τους μπραβο να θελουμε..και οχι του καθε ευαγγελατου ή της συζυγου του που μας εχουν χεσμενους//πραγματικα απορω με ποιο σκεπτικο πανε να μιλησουν..τετοιο ψωνιο κουβαλανε δηλαδη? εγω θα ενιωθα τεραστια γλαστρα!!
presenter
Νεοφερμένο μέλος

μη γινεσαι τοσο απολυτος...υπαρχουν και καποιοι που εχουν την προσωπικοτητα να μενουν σταθεροι σε αυτα που λενε..οσο για το σταρ μη με πριζωνεις τωρα..κωλοκαναλο!!!!Oλοι αυτα λενε ,αλλα μολις τους παρει τηλεφωνο το εθνος και το σταρ ψωνιζονται αμεσως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.