NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 15:05 Ο NikoTexXx: #201 26-06-11 15:05 Ευχαριστουμε Νικο ! Εγω αυριο ξεκιναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmy1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 15:11 Ο Jimmy1 έγραψε: #202 26-06-11 15:11 Thank you very very much!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 15:28 Ο Fotis1993Drama: #203 26-06-11 15:28 Παιδια μαλλον θα ξαναδωσω...Δεν τα πηγα καλα 12500 και 14100 4ο και 5ο αντιστοιχα. Κριμα για τις επιλογες μου...σε πολλα θεματα...Φετος ελπιζω πως θα τα παω καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:07 Η myrto theodosak: #204 26-06-11 16:07 Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:19 Ο Fotis1993Drama: #205 26-06-11 16:19 Αρχική Δημοσίευση από myrto theodosak: Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Click για ανάπτυξη... Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Johnny15 έγραψε: #206 26-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστουμε Νικο ! Εγω αυριο ξεκιναω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmy1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 15:11 Ο Jimmy1 έγραψε: #202 26-06-11 15:11 Thank you very very much!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 15:28 Ο Fotis1993Drama: #203 26-06-11 15:28 Παιδια μαλλον θα ξαναδωσω...Δεν τα πηγα καλα 12500 και 14100 4ο και 5ο αντιστοιχα. Κριμα για τις επιλογες μου...σε πολλα θεματα...Φετος ελπιζω πως θα τα παω καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:07 Η myrto theodosak: #204 26-06-11 16:07 Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:19 Ο Fotis1993Drama: #205 26-06-11 16:19 Αρχική Δημοσίευση από myrto theodosak: Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Click για ανάπτυξη... Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Johnny15 έγραψε: #206 26-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Thank you very very much!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 15:28 Ο Fotis1993Drama: #203 26-06-11 15:28 Παιδια μαλλον θα ξαναδωσω...Δεν τα πηγα καλα 12500 και 14100 4ο και 5ο αντιστοιχα. Κριμα για τις επιλογες μου...σε πολλα θεματα...Φετος ελπιζω πως θα τα παω καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:07 Η myrto theodosak: #204 26-06-11 16:07 Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:19 Ο Fotis1993Drama: #205 26-06-11 16:19 Αρχική Δημοσίευση από myrto theodosak: Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Click για ανάπτυξη... Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Johnny15 έγραψε: #206 26-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια μαλλον θα ξαναδωσω...Δεν τα πηγα καλα 12500 και 14100 4ο και 5ο αντιστοιχα. Κριμα για τις επιλογες μου...σε πολλα θεματα...Φετος ελπιζω πως θα τα παω καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:07 Η myrto theodosak: #204 26-06-11 16:07 Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:19 Ο Fotis1993Drama: #205 26-06-11 16:19 Αρχική Δημοσίευση από myrto theodosak: Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Click για ανάπτυξη... Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Johnny15 έγραψε: #206 26-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:19 Ο Fotis1993Drama: #205 26-06-11 16:19 Αρχική Δημοσίευση από myrto theodosak: Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Click για ανάπτυξη... Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Johnny15 έγραψε: #206 26-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrto theodosak: Τελείωσα το λυκειο το 2004 και μετα απο 7χρονια μου εσκασε να ξαναδωσω πανελλαδικες για να μπω στη νομικη αλλα δεν εχω ιδεα πως εχει το συστημα εξετασεων μετα απο τοσα χρονια και επισης θελω να προετοιμαστω στη θεωρητικη κατευθυνση (ημουν τεχνολογικη) πως μπορω να καλυψω 2χρονιες και να δωσω το 12 τι λετε προλαβαινω ???? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες plsss! thank you προκαταβολικα! Click για ανάπτυξη... Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Johnny15 έγραψε: #206 26-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η myrto theodosak: #207 26-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotis1993Drama: Το συστημα ειναι το ιδιο...πανελληνιες με 3πλασια δυσκολια τουλαχιστον για θετικη και τεχνολογικη...Αλλα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα...Η Θεωρητικη θελει και γνωσεις απο β λυκειου (κατευθυνση) ειναι μπερδεμα λιγο...αντε πες Ιστορια και Λογοτεχνια τα μαθαινεις φετος Αρχαια? Λατινικα?Δεν ξερω φιλε δυσκολα τα πραματα ...Αλλα μπραβο μετα απο τοσα χρονια... Click για ανάπτυξη... Ναι φιλε μου το ξερω οταν λεω να καλυψω 2χρονιες αυτο εννοω Β και Γ Λυκειου και αν υποθεσουμε οτι στα αρχαια ημουν παντα πολυ καλη και απο βλακεια μου επελεξα την τεχνολικη δεν πιστευω πως θα εχω ιδιαιτερο προβλημα αν πιεστω βεβαια λιγο αλλα εχω τοσο χρονο για πεταμα που πραγματικα δεν ξερω τι να τον κανω και πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω αυτους που διαβαζουν για εξετασεις γτ τουλαχιστον εχουν κατι να κανουν. και απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν ειναι αργα δηλαδη δεν εχω χασει και τπτ το ιδιαιτερο αυτα τα χρονια γτ καθομαι αν εξαιρεσεις ενα ιεκ που τελειωσα που δεν μου αρεσε κιολας μουφες τπτ! οποτε καλυτερα να κηνυγας το ονειρο σου και να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις σωστοοοος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Joaquín έγραψε: #208 26-06-11 16:28 Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Fotis1993Drama: #209 26-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Πχ θα εγραφες πανω απο 15 μαθηματικα γενικης οπως και πανω απο τη βαση μαθηματικα κατευθυνσης και φυσικη. Μιλαω για την πλειοψηφια παντα...Γιατι υπαρχουν μερικα παιδια που το καινε ενταξει και γραφουν παντου πολυ καλα πανω απο 17 δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto theodosak Νεοφερμένο μέλος Η myrto theodosak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η myrto theodosak: #210 26-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Μην οφφτοπικιάζεστε. @myrto theodosak Όπως και να'χει, για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν θες να δώσεις, να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να βρεις υλικό στη "Βιβλιοθήκη" του iSchool.Πάντως έτσι όπως τα λες, θα είναι αρκετά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα κοιταξω που λες σχετικα με το συστημα των εξετασεων θελω να μαθω γτ εγω ας πουμε εδινα 9+ΑΟΘ 10 μαθηματα στις πανελλαδικες τωρα ποσα δινουν 6? κατι διαβασα καπου οτι αναλογα με το πεδιο που θα επιλεξεις δινεις και ενα μαθημα επιλογης εγω που ενδιαφερομαι για 1ο πεδιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:34 Ο Johnny15 έγραψε: #211 26-06-11 16:34 Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Fotis1993Drama: #212 26-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια το λες αυτό? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Με ποια κριτήρια είναι πιο 3σιας δυσκολίας σε σχέση με 7 χρόνια πριν εννοώ. Δίνουμε και λιγότερα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Eνταξει στο 3πλασιας κολλησες??Διπλασιας εστω .. Μην συγκρινουμε τωρα τη δυσκολια τοτε και τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:43 Ο Johnny15 έγραψε: #213 26-06-11 16:43 Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Ο Fotis1993Drama: #214 26-06-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν συγκρίνω εγώ, εσύ το ανέφερες Απλά όπως μόλις είπες καλύτερα να μην αναφερόμαστε στις δυσκολίες γιατί είναι υποκειμενικές, και το κοιτάξουμε αντικειμενικά, παλιότερα ήταν μικρότερες οι βάσεις (το έχω ακούσει αυτό, δεν έχω στοιχεία) άρα ήταν και πιο δύσκολα. Εξάλλου δεν θέλουμε να τρομάξουμε τα παιδιά λέγοντας για μεγαλύτερες δυσκολίες... Click για ανάπτυξη... Την αληθεια λεω δεν τρομαζω κανεναν... Και επειδη ο καθενας μας λεει ο,τι θελει ας σταματησουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο Johnny15 έγραψε: #215 26-06-11 16:48 Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά δεν λες την αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Δεν έχεις στοιχεία ούτε στατιστικά για αυτά που λες. Αλλά επειδή ούτε εγώ έκανα τον κόπο να ψάξω δεν μπορώ να θεωρηθώ σωστός. Ας σταματήσει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Η annouskagia: #216 26-06-11 17:19 αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Ο Fotis1993Drama: #217 26-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αρχισα κι εγω καλοκαιρινα...ειμαι θεωρητικη κατευθυνση....κανω 2 ωρες αγνωστο,γνωτο,εκθεση,κειμενα,ιστορια κ 3 ωρες λατινικα...βιολογια θ αρχισω απο σεπτεμβρη.....κι ολο το πακετακι παει γυρω στα 380 ευρω Click για ανάπτυξη... Μαλλον θας πας εη λυκειου και οχι γυμνασιου οπως λες :p Οντως τοσο βγαινει... εκθεση σκεφτεσαι να κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η Devina έγραψε: #218 26-06-11 20:55 Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 VFD59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχουμε και λέμε: Βοηθήματα Θετικής/Τεχνολογικής κατεύθυνσης εδώ. Βοηθήματα Θεωρητικής κατεύθυνσης εδώ. Σας παρακαλώ να μένετε on topic. Οτιδήποτε εκτός θέματος θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madclocker Νεοφερμένο μέλος Ο Madclocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο Madclocker: #219 26-06-11 21:12 λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λοιπόν, θετική κατεύθυνση! μαθηματικά-φυσική-χημεία-βιολογία-έκθεση! όλα καλά μέχρι στιγμής! καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που δίνουν το 2012! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheBlondpig Νεοφερμένο μέλος Η TheBlondpig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 21:17 Η TheBlondpig: #220 26-06-11 21:17 Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχίζω 4 Ιουλίου Αρχαία-Λατινικά-Ιστορία-Κείμενα. Το Σεπτέμβρη Έκθεση-Βιολογία-Αγγλικά. Προς το παρόν διαβάζω μόνη μου Βιολογία,τελειώνω το 1ο κεφάλαιο και κάνω επαναλήψεις σε Αρχαία(γραμματική&συντακτικό) και Λατινικά. Καλό μας κουράγιο. -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.