Τώρα θα μου πείτε ποιος θα γράψει το επόμενο μήνυμα, ο πιο αγχώδης μαθητής της Γ' λυκείου (μιλάμε για πέρυσι το καλοκαίρι, μόλις τελειώσαν οι εξετάσεις της Β

). ΕΤΡΕΧΑ να κανονίσω μαθήματα, να πάρω βοηθήματα, να λύσω ασκήσεις, να κάνω εκείνο να κάνω το άλλο

. Και το αποτέλεσμα -> Να έχω τελειώσει την ύλη κανά δίμηνο πριν το πάσχα και να ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

. Να βαριέμαι το μάθημα (τι, πάλι το ίδιο θα κάνω

, να διαβάσω (τι, πάλι το ίδιο θα διαβάσω

κλπ. Απίστευτος ψυχολογικός πόλεμος. Ζήλευτα τα παιδιά που είχανε ακόμη 1 κεφάλαιο πχ και ΚΑΤΙ κάνανε. Εγώ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ. Πέρασε απίστευτα δύσκολα ο τελευταίος καιρός , με εκρήξεις θυμού, νεύρων

Αλλά εντάξει, δεν είχα άγχος, ήξερα ότι είχα μάθει την ύλη, την ήξερα και θα έγραφα. Αλλά Β-Α-Ρ-Ι-Ο-Μ-Ο-Υ-Ν. Αν δεν μου δίνανε άσκηση με ενδιαφέρον δεν την έλυνα, ή και να την έλυνα (σε κάνα διαγώνισμα πχ), έγραφα (ΒΛΕΠΕ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΑΔΕ ΚΑΤΗΟΡΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ)

Οπότε, εγώ προτείνω ηρεμία, ξεκούραση και ΟΧΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Αν ξεκινήσετε το μάθημα 20 Αυγούστου (αλλά να σταματήσετε τώρα με το τέλος των εξετάσεων) η ύλη βγαίνει ΑΝΕΤΑ. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, αλήθεια

Ο καιρός φτάνει, μη σας πω ότι είναι και υπεραρκετός για κάποιον που δουλεύει μεθοδικά και με πρόγραμμα. Το να κάνεις 50 επαναλήψεις στην ύλη δεν σου δίνει προβάδισμα απέναντι σε κάποιον που έχει βγάλει μια φορά την ύλη και ΚΑΛΑ (Εντάξει, εδώ δε σας το εγγυώμαι και τελείως, την άσκηση που έπεσε στη βιολογία κατεύθυνσης την είχα δει στην 10η επανάληψη που κάναμε στο φροντ

).
Αυτά. Κοιτάξτε να σκεφθείτε καλά πως θα θέλατε να είναι η χρονιά σας. Είναι δύσκολος χρόνος, γιατί πάνω απ' όλα έχει ψυχολογική πίεση. Αλλά στο τέλος, θα καταλάβετε ότι όλο αυτό το άγχος, οι κρίσεις, τα κλάμματα (ΝΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!

) δεν είχανε κανένα λόγο να συμβούν. Οπότε κοιτάξτε να ξεκουραστείτε και του χρόνου δώστε το 101% των δυνατοτήτων σας. Δε θα κερδίσετε πολλά αν κάνετε θερινά, θα χάσετε δυνάμεις όμως.
Και σας μιλάει ένα άτομο που το' χε κυριέψει ο πανικός, μέσα στη χρονιά έτρεχε και δεν έφτανε και τώρα, σήμερα που τελειώσα, είδα ότι τίποτα από τα προηγούμενα δεν άξιζε. Είναι απλά τα πράγματα, ΑΠΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.