emmanouela!!
Νεοφερμένο μέλος

ΥΓ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

πήρα τα βιβλία των μαθηματικών κατ και της φυσικής κατ, τα σχολικά. Με μια γρήγορη ματιά στα μαθηματικά κατάλαβα ότι δεν κατάλαβα τίποτα, lol. Σοβαρά, είναι τόσο κακογραμμένο όσο μου φάνηκε την πρώτη φορά? Το ίδιο ισχύει και για της φυσικής?
Και στα μαθηματικά και στη φυσική και σε όλα τα άλλα μαθήματα, η θεωρία πρέπει να διαβάζεται οπωσδήποτε από τα σχολικά βιβλία (όσο και αν δεν την γράφουν καλά). Αυτό γιατί στις εξετάσεις από εκεί θα τη ζητήσουν. (Αν τη μάθετε από τα σχολικά, συμπηρώστε ΚΑΙ από όπου αλλού θέλετε). Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, θα αναφέρω το πιο τρανταχτό: Στη φυσική έχουν βάλει ερώτηση που η απάντηση υπήρχε μόνον στη λεζάντα μιας φωτογραφίας.το σχολικο βιβλιο της φυσικης αξιζει μονο για τις ασκησεις οπως και των μαθηματικων....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

α) τους ορισμούς , τους νόμους , τα θεωρήματα και τις εξηγήσεις αυτών τα γράφει αυτολεξεί από το σχολικό
β)τις λεπτομέρειες, τις λεζάντες και ό,τι άλλο ίσως να μην προσέχαμε στο σχολικό το βοήθημα τα ανέφερε ως θεωρία οπότε ήθελες δεν ήθελες τα πρόσεχες...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ποσο πληρωνεις αν επιτρεπεται????Πόσες ώρες θα κάνετε καλοκαιρινό?
Ακούστε(διαβάστε βασικά) και πείτε μου:
Μαθηματικά Κατ. 5 ώρες (έχω βγάλει τους μιγαδικούς)
Φυσική Κατ 4 ώρες (έχω βγάλει τις κρούσεις και βασικά πράγματα από της ταλαντώσεις)
Μαθηματικά Γενικής 1 (έχω βγάλει το πρώτο κεφάλαιο)
Βιολογία Κατ 2 (έχω βγάλει 1,2,4 κεγάλαιο)
Χημεία Κατ 2 (έχω βγάλει τις όλες τις αντιδράσεις)
Έκθεση 3 ώρες (λίγα πράγματα για τους συλλογισμούς)
Πολλές δε είναι για αυτά που ήδη που ξέρω....πείτε δεν αντέχω τόσο πήξιμο...!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος

[Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, θα αναφέρω το πιο τρανταχτό: Στη φυσική έχουν βάλει ερώτηση που η απάντηση υπήρχε μόνον στη λεζάντα μιας φωτογραφίας.[/COLOR]
Θα γίνω αδιάκριτος αλλά... μιας και έγραψες 20, ήξερες όλες τις λεζάντες?

Πότε προλάβατε και φτιάξατε θέμα; ο,ο
Πφ, εγώ ξεκίνησα μόνο φυσική,χημεία και μαθηματικά.Τα υπόλοιπα από αύγουστο.
Φυσική - Μαθιουδάκης-ΠαναγιωτακόπουλοςΚαι τέλος, έχετε να προτείνετε βοηθήματα?
Μαθηματικά - Μπάρλας ή Παπαδάκης.
Έκθεση - έκφραση - Α. & Σ. Μητσέλος.
Άντε και καλό μας κουράγιο. =]
Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

ποσο πληρωνεις αν επιτρεπεται????
Ο θείος μου είναι μαθηματικός και δεν πληρώνω...
Χημεία 16Ε
Φυσική 18Ε
Έκθεση 20Ε (2 ώρες όχι 3 όπως έλεγα...)
Βιολογία (Ιδιαίτερο σε φροντηστήριο 80Ε/ μήνα
Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

και παλι βγαινουν πολλα(κατα την αποψη μου παντα)!εγω μονο λατινικα(2 ωρες) θα κανω!(80 ευρω 5 εβδομαδες)Ο θείος μου είναι μαθηματικός και δεν πληρώνω...
Χημεία 16Ε
Φυσική 18Ε

Γτφ,και εγώ θέλω. =(
Εμάς σε κανονικό τμήμα βγαίνει 80. >.>
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνολικά βγαίνουν πολλά, αλλά χημεία 16€/ώρα και φυσική 18€/ώρα ιδιαίτερο φτηνά μου φαίνονται. Εμένα της έκθεσης παίρνει 25€/ώρα και ένας χημικός που ρώτησα επίσης 25€/ώραΟ θείος μου είναι μαθηματικός και δεν πληρώνω...
Χημεία 16Ε
Φυσική 18Ε

Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

takisss
Νεοφερμένο μέλος

ειναι πολλα θεωρειτε; μην με πιανει και κοτσο
Johnny15
Επιφανές μέλος

Θα ψάξω για φυσική και έκθεση πρώτα. Και ίσως για μαθηματικά. Πιστεύω πως δεν χρειάζομαι εξωτερική βοήθεια για ΑΟΔΕ, ΑΟΘ και πληροφορική. Στο τελευταίο αν δω ότι χρειάζομαι εξάσκηση ή δεν καταλαβαίνω κάτι, θα το καλύψω με βοήθημα.
Ξεκινάω να κάνω μια εισαγωγή στον εαυτό μου, αύριο! Με τα σχολικά βιβλία.

(Dias στο σχολείο μου δεν θέλει κανένας μαθητής να πάει τεχνολογική 1 άρα θα παραμείνω στην 2. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, έχω μεγάλα κενά στην χημεία, αλλά μου άρεσε η ηλεκτρολογία σε εκείνη την κατεύθυνση).
Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

Jimmy1
Νεοφερμένο μέλος

takisss
Νεοφερμένο μέλος

Σε κλέβουν και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...
και με τη λογικη οτι η τιμη θα κατεβει κατω απο 500;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.