Λοιπόοον...Σήμερα το πρωί είχε αρκετή απογοήτευση...Αλλά τώρα τελείωσε,κοιτάμε μπροστά!
Μαθηματικά Κατ: 13,1 (Δεν το περίμενα,αυτό μ' έριξε πολύ...Ο ένας 61 κι ο άλλος 70...Ό,τι να ναι με τις διαφορές στα μόρια...Λες κι είναι λογοτεχνία...)
Φυσική Κατ: 14,3(Εκεί υπολόγιζα,γενικά καμία έκπληξη δεν επιφύλασσε αυτή τη φορά...Τα 'κανε όλα στις Πανελλήνιες!

71 ο πρώτος κι 72 ο άλλος..)
Χημεία-Βιοχημεία:19,8(Οκ,ο ένας 100 κι ο άλλος 98...Μου χάλασε το 100άρι,αλλά δε βαριέσαι!

)
Ηλεκτρολογία :18,7(Ο ένας 89 κι ο άλλος 98...Με το που το είδα,έβαλα κάτι φωνές,όλο το γραφείο μ' άκουσε...Όσοι ξέρετε τι είδους μάθημα είναι,με καταλαβαίνετε...)
Βιολογία Γεν. :19,1(Ο ένας 94 κι ο άλλος 97...Οκ,δεν περίμενα παραπάνω,ίσως παρακάτω λίγο!

)
Έκθεση :16,8(Ο ένας 90 κι ο άλλος 78...Κατ' αρχάς εξοργίστηκα αφάνταστα που για ένα μόριο δεν μπήκε τρίτος βαθμολογητής...Επιπλέον,είμαι πολύ περήφανη που τελικά είχα πάει όντως πολύ καλά στην έκθεση και δεν ήταν παραισθήσεις!!90 δεν είχα καταφέρει να γράψω ποτέ μου,ως 89 έφτανα...

Και το χάρηκα ιδιαίτερα!!

)
Τεσπα....Αυτά από μένα!Σύνολο,16744 στο 2ο κ 4ο που με ενδιαφέρουν....Εξακολουθώ να ελπίζω για τους ΗΜΜΥ του ΕΜΠ με ειδική κατηγορία πολυτέκνων,αν και σήμερα οι ελπίδες μου ελαχιστοποιήθηκαν...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!