Μακάρι!!!!!!!!! γιατί αν όλες αυτές οι προβλέψεις που κάνουν αποδειχτούν "τρίχες".......Ελπίζω ότι φέτος οι βάσεις θα πέσουν πραγματικά γιατί και σε εμάς έτσι έλεγαν πέρσι και έπεσαν 20 μόρια!!!! αλλά τα θέματα τα φετινά ήταν εμφανώς πιο δύσκολα από τα δικά μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
μα αυτο δεν θες να αποδειχτουν τριχες???? εδω λενε ιατρικη πτωση το πολυ 30-100 μορια...αυριο με τα στατιστικα θα λενε και αυξηση 30-100 μορια...πολλοι ελπιζουμε στην πτωση των βασεων...
Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση να πουν για αύξηση,παρα μόνο σε κάποια μεμονωμένα τμήματα!
Θα δούμε τα στατιστικά και θα μείνουμε όλοι κόκκαλο!Βάζω στοίχημα!
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι...πολυ θελω να δω εμεις οι αριστουχοι της θετικης που δεν χαμπαριαζουμε απο δυσκολα θεματα ποσο τελικα δεν χαμπαριασαμε...γιατι εγω προσωπικα παρα χαμπαριασα...Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση να πουν για αύξηση,παρα μόνο σε κάποια μεμονωμένα τμήματα!
Θα δούμε τα στατιστικά και θα μείνουμε όλοι κόκκαλο!Βάζω στοίχημα!
Dias
Επιφανές μέλος
Οι εφημερίδες μιλάνε όλες για πτώση. Να, εδώ το ΕΘΝΟΣ (ΚΛΙΚ) προβλέπει πτώσεις που μου φαίνονται μάλλον υπερβολικές. (Η νεκροψία θα δείξει).Ελπίζω ότι φέτος οι βάσεις θα πέσουν πραγματικά...
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εχει και ιδια βαση φαρμακευτικη αθηνας με φαρμακευτικη θεσσαλονικης ποσο θελουν να μας τρελανουν??? αν και το εχουν βαλει και στο αλφαβιτα...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Οι εφημερίδες μιλάνε όλες για πτώση. Να, εδώ το ΕΘΝΟΣ (ΚΛΙΚ) προβλέπει πτώσεις που μου φαίνονται μάλλον υπερβολικές. (Η νεκροψία θα δείξει).
Υ.Γ. Βαγγελίτσα, σε 21 ώρες θα ξέρουμε...
Καλά αν πέσει το Οικονομικής Επιστήμης στην ΑΣΟΕΕ τόσο λίγο και ανεβεί το Μαρκετινγκ...τι να πω
thalassolikos
Νεοφερμένος
Οι εφημερίδες μιλάνε όλες για πτώση. Να, εδώ το ΕΘΝΟΣ (ΚΛΙΚ) προβλέπει πτώσεις που μου φαίνονται μάλλον υπερβολικές. (Η νεκροψία θα δείξει).
Υ.Γ. Βαγγελίτσα, σε 21 ώρες θα ξέρουμε...
Πέρσι το ΕΘΝΟΣ αν θυμαμαι καλά έδινε την ιατρικη θρακης γυρω στα 18700 και τη σχολή μου στο 18!!!!
εγώ άκουσα ότι θα υπάρχει μεγάαααλη πτώση!!!!!! σε αυτό αναφέρομαι!!!! δεν λέω για κάθε σχολή τι βγαίνει και λέει ο καθένας... το είπα έτσι με βάση αυτό π λέει ο thalassolikos:μα αυτο δεν θες να αποδειχτουν τριχες???? εδω λενε ιατρικη πτωση το πολυ 30-100 μορια...αυριο με τα στατιστικα θα λενε και αυξηση 30-100 μορια...πολλοι ελπιζουμε στην πτωση των βασεων...
από ότι καταλαβα δλδ λέει "πέρσι έλεγαν για μεγάλη πτώση (όπως και σε εσάς) αλλά τελικά έπεσαν πολύ λίγο!!! αυτό... σορρυ πάντως αν καταλαβα λάθος........Ελπίζω ότι φέτος οι βάσεις θα πέσουν πραγματικά γιατί και σε εμάς έτσι έλεγαν πέρσι και έπεσαν 20 μόρια!!!! αλλά τα θέματα τα φετινά ήταν εμφανώς πιο δύσκολα από τα δικά μας...
Evi235
Νεοφερμένος
thalassolikos
Νεοφερμένος
εγώ άκουσα ότι θα υπάρχει μεγάαααλη πτώση!!!!!! σε αυτό αναφέρομαι!!!! δεν λέω για κάθε σχολή τι βγαίνει και λέει ο καθένας... το είπα έτσι με βάση αυτό π λέει ο thalassolikos:
από ότι καταλαβα δλδ λέει "πέρσι έλεγαν για μεγάλη πτώση (όπως και σε εσάς) αλλά τελικά έπεσαν πολύ λίγο!!! αυτό... σορρυ πάντως αν καταλαβα λάθος........
Ακριβώς εμένα π.χ. με έδιναν χαλαρά ΕΜΠ αλλά όπως βλέπεις έγινα Πατρινός...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
άρα καλά κατάλαβαΑκριβώς εμένα π.χ. με έδιναν χαλαρά ΕΜΠ αλλά όπως βλέπεις έγινα Πατρινός...
πάντως και η σχολή που πέρασες τελικά μια χαρά είναι...
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
thalassolikos
Νεοφερμένος
άρα καλά κατάλαβα
πάντως και η σχολή που πέρασες τελικά μια χαρά είναι...
Αυτή τη σχολή ήθελα αλλά στο ΕΜΠ. Όσο για τις βάσεις αυτές του οεφε όταν βγουν θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.Εγώ πάντως από εμεπειρία σας λέω μην περιμένετε τραγικές πτώσεις στα υψηλόβαθμα.
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιον κωδικο??? του μηχανογραφικου? σιγα ουτε εγω τον πηρα ακομα...Εγώ δεν πήρα ακόμα τον κωδικό...αι σιχτίρ!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αυτή τη σχολή ήθελα αλλά στο ΕΜΠ. Όσο για τις βάσεις αυτές του οεφε όταν βγουν θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.Εγώ πάντως από εμεπειρία σας λέω μην περιμένετε τραγικές πτώσεις στα υψηλόβαθμα.
Όπως ανέβηκαν το 2009 και το 2010 θα ξανακατέβουν στα επίπεδα του 2008 και χαμηλότερα
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιον κωδικο??? του μηχανογραφικου? σιγα ουτε εγω τον πηρα ακομα...
Ναι, όμως μέχρι τις 24 δίνουν τους κωδικούς!
Ααα μάλιστα κατάλαβα!!! όσο για τις βάσεις... τι να πω εύχομαι να πέσουν πραγματικά!!!!!!! όσο για προβλέψεις που κάνουν για συγκεκριμένες σχολές δν πιστευω κανένα!!! (ακόμα και αν με συμφέρουν)Αυτή τη σχολή ήθελα αλλά στο ΕΜΠ. Όσο για τις βάσεις αυτές του οεφε όταν βγουν θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.Εγώ πάντως από εμεπειρία σας λέω μην περιμένετε τραγικές πτώσεις στα υψηλόβαθμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.