ακολουθεί άκυρο ποστ, σχολιάζοντας τους επιτηρητές, το κλίμα, και το πώς μου φάνηκαν οι Πανελλήνιες και άλλα.
.
Εμάς Πέμπτη τα πράγματα ήταν τραγικά.
Εκεί που ήμασταν στο προαύλιο και μας έλεγε ο διευθυντής τι επιτρέπεται στη τάξη και τι όχι και σε ποια αίθουσα θα πάμε, λέει σε κάποια φάση σε έναν μαθητή να βγάλει το καπέλο του, και αυτός δεν το έβγαζε και του την είπε ο μαθητής, και ο διευθυντής φώναξε τους 2 αστυνομικούς που ήταν στην πόρτα και είπε "Πάρτε τον, να μην ξαναγυρίσει." Ε, έφυγε, αλλά οκ μετά ξαναγύρισε και έγραψε κανονικά.
Εκεί είχαμε μείνει όλοι κάπως έτσι
Τεςπα, μετά στην αίθουσα οι επιτηρητές ήταν ήσυχοι, ούτε περίεργοι, ούτε χαζοί, μας έλεγαν ακριβώς τι να κάνουμε, με τα αυτοκόλλητα έγινε ένα λάθος επειδή τα είχε κολλήσει λάθος ο επιτηρητής και δώσανε άλλα τετράδια.
Η ταυτότητα δεν χρειάστηκε τελικά, μόνο το καρτελάκι κοίταζαν. Πάντως πολύ ησυχία στη τάξη, δε μίλαγε κανένας, σαν βλαμμένα ήμασταν.
Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ πιο χαλαρά. Είχαμε έναν μαθηματικό επιτηρητή ΓΑΜΑΤΟ, μας έδινε συμβουλές για να μην αγχονώμαστε και είχαμε πιάσει κουβεντούλα μιας και τα θέματα άργησαν πολύύύύύ - εντωμεταξύ όταν ήρθε κοντά μου για να ελέγξει τα στοιχεία μου, μύριζε αλκοόλ - τι διάολο; Πρωί πρωί έπινε;
Εντωμεταξύ μέχρι να έρθουν τα θέματα, διαβάζαμε, άλλοι πίνανε καφέ στον διάδρομο, άλλοι κάπνιζαν, καμία σχέση με τη Πέμπτη που ήμασταν στο θρανίο και περιμέναμε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Τα κινητά και τις τσάντες τα είχαμε στην έδρα, εγώ είχα βγάλει και τη μπαταρία από το κινητό μη χτυπούσε καμιά αφύπνιση.
Αυτά.
Γενικά πάντως δεν είχα τόσο άγχος σήμερα, μόνο όταν περιμέναμε τα θέματα αγχώθηκα.
Και όταν τελειώνω δε βγαίνω βόλτες, ούτε πάω για καφέ, είμαι τόσο κουρασμένη που το μόνο που θέλω είναι να έρθω σπίτι, να φάω και να ψοφήσω στον ύπνο.
Αυτά.
Άντε 4 έμειναν ρε φίλε.
4, και μετά
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!