JLemonis Νεοφερμένο μέλος Ο JLemonis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 22:18 Ο JLemonis έγραψε: #1.581 16-04-11 22:18 Αν και δεν νομίζω να κινδυνεύω από το Δεύτερο,πως μπορεί να το καταλάβει κάποιος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:00 Ο foreverfreak: #1.582 16-04-11 23:00 Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:07 Ο updown έγραψε: #1.583 17-04-11 02:07 ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavlas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:44 Ο vavlas έγραψε: #1.584 17-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από updown: ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:48 Ο vassilis498: #1.585 17-04-11 03:48 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Click για ανάπτυξη... γιατί; ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 09:46 Ο Shadowfax: #1.586 17-04-11 09:46 Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και δεν νομίζω να κινδυνεύω από το Δεύτερο,πως μπορεί να το καταλάβει κάποιος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:00 Ο foreverfreak: #1.582 16-04-11 23:00 Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:07 Ο updown έγραψε: #1.583 17-04-11 02:07 ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavlas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:44 Ο vavlas έγραψε: #1.584 17-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από updown: ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:48 Ο vassilis498: #1.585 17-04-11 03:48 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Click για ανάπτυξη... γιατί; ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 09:46 Ο Shadowfax: #1.586 17-04-11 09:46 Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:07 Ο updown έγραψε: #1.583 17-04-11 02:07 ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavlas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:44 Ο vavlas έγραψε: #1.584 17-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από updown: ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:48 Ο vassilis498: #1.585 17-04-11 03:48 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Click για ανάπτυξη... γιατί; ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 09:46 Ο Shadowfax: #1.586 17-04-11 09:46 Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavlas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 02:44 Ο vavlas έγραψε: #1.584 17-04-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από updown: ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:48 Ο vassilis498: #1.585 17-04-11 03:48 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Click για ανάπτυξη... γιατί; ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 09:46 Ο Shadowfax: #1.586 17-04-11 09:46 Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από updown: ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:48 Ο vassilis498: #1.585 17-04-11 03:48 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Click για ανάπτυξη... γιατί; ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 09:46 Ο Shadowfax: #1.586 17-04-11 09:46 Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει: Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!! Click για ανάπτυξη... γιατί; ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 09:46 Ο Shadowfax: #1.586 17-04-11 09:46 Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τις υπερβολές λέει ρε συ, γενικά κι έφερε ένα παράδειγμα. Καθένας όπως τον βολεύει το 'χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Προς αυτούς που δε μπορούν τα 12ωρα πήγαινε το point. Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NickTheGreek3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 354 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:11 Ο NickTheGreek3: #1.587 17-04-11 10:11 Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vavlas: Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις. Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Ποιος ηρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 10:40 Ο Dias έγραψε: #1.588 17-04-11 10:40 Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από updown: ...εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!! Click για ανάπτυξη... Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις. Αρχική Δημοσίευση από vavlas: ...με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες. Για αυτό κοίτα να περάσεις Click για ανάπτυξη... Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα. Αρχική Δημοσίευση από NickTheGreek3: Ποιος ηρθε; Click για ανάπτυξη... Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει. Να η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:03 Ο updown έγραψε: #1.589 17-04-11 20:03 καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλο αυτο με την εφημεριδα.Και κατι ακομα την ιδια χρονια ποσες φορες μπορω να δωσω;Πρεπει τωρα αναγκαστικα να περιμενω ως του χρονου,αν δεν περασω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:08 Ο jjoohhnn έγραψε: #1.590 17-04-11 20:08 Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexpant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 20:47 Ο alexpant έγραψε: #1.591 17-04-11 20:47 Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renoskiller44 Νεοφερμένο μέλος Ο Ρένος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:01 Ο renoskiller44: #1.592 17-04-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexpant: Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει! Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παναγιωτης_21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παναγιωτης_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:16 Ο παναγιωτης_21: #1.593 17-04-11 22:16 Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πολιτικά μαζί με πολιτεία νομίζω ειναι τα ευκολότερα κεφάλαια! Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο mr.thewritikos: #1.594 17-04-11 23:09 Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα πράγμα έχω να πω....Άντε να τελειώνουμε και μετααααααα...... Άντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:16 Ο updown έγραψε: #1.595 18-04-11 02:16 και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και κατι ακομα.πρεπει αναγκαστικα να πηγαινω σχολειο,αν δεν περασω;;;ή μπορω να μην πηγαινω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:34 Ο vassilis498: #1.596 18-04-11 02:34 το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το αν θα πηγαίνεις ή όχι σχολείο έχει να κάνει με το αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου. Αν έχεις πάρει απολυτήριο τότε δίνεις σαν απόφοιτος, άρα φυσικά δεν πας σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike19930 Νεοφερμένο μέλος Ο mike19930 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:05 Ο mike19930: #1.597 18-04-11 10:05 Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά μήπως ξέρετε πότε ανοίγει η προκύρικη για την αστυφιλάκων ? και πόσο θα είναι περίπου φέτος η βάση από επάλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 00:57 Ο updown έγραψε: #1.598 19-04-11 00:57 και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:10 Ο Dias έγραψε: #1.599 19-04-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από updown: και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 01:12 Ο updown έγραψε: #1.600 19-04-11 01:12 ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ok thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.