Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πάντως πιστευω οτι ξεκινόντας απο την χειρότερη φυσική προς την καλύτερη :
φυσ κατ β'λυκ < φυσ κατ γ'λυκ < φυσ γεν γ'λυκ < φυσ γεν β'λυκ < φυσ α'λυκ
Τα boldαρισμενα ορισμενες φορες αντιστρεφονται
Η φυσική της α'λυκ μου αρεσε τρομερα,αν και την πάταγα ορισμενες φορες.
επισης της γενικής της β'λυκ είναι ακρως ενδιαφερουσα ειδικά στα κυκλώματα (τα σπαει).
Αν γράψω φυσική κατ. ενα 15 , θα'ναι θαύμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ. Θα τη δώσω πανελλήνιες.Χεχε!! Είναι καταπληκτική! Αλλά και η Φυσική Γ.Π δεν παίζεται, εγώ τη λάτρευα...
Θα δώσεις πανελλήνιες φυσική γενικής? (Ψάχνω για ..ομοϊδεάτες )φυσ κατ β'λυκ < φυσ κατ γ'λυκ < φυσ γεν γ'λυκ < φυσ γεν β'λυκ < φυσ α'λυκ
Dias
Επιφανές μέλος
Πολύ εύκολη είναι. Τα φροντιστήρια έχουν το λόγο τους που το λένε αυτό. Αν τους ζητάνε μερικοί μαθητές φυσική γενικής, θα πρέπει να κάνουν νέα τμήματα και να πληρώνουν και άλλους καθηγητές. Για τον ίδιο λόγο τα φροντιστήρια έθαψαν και τον 1ο κύκλο της τεχνολογικής, ενώ υπερτερεί 1000% του 2ου.Οποιος δινει Φυσικη Γενικης στις πανελληνιες και οχι Μαθηματικα ή Βιολογια το φροντιστηριο μου το χαρακτηριζει 'τρελο'!Τοσο δυσκολη ειναι λοιπον;
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Πολύ εύκολη είναι. Τα φροντιστήρια έχουν το λόγο τους που το λένε αυτό. Αν τους ζητάνε μερικοί μαθητές φυσική γενικής, θα πρέπει να κάνουν νέα τμήματα και να πληρώνουν και άλλους καθηγητές. Για τον ίδιο λόγο τα φροντιστήρια έθαψαν και τον 1ο κύκλο της τεχνολογικής, ενώ υπερτερεί 1000% του 2ου.
Καλά,δεν το κάνουν και όλα τα φροντιστήρια αυτό.Δεν ξέρω αν είναι ο γενικός κανόνας αυτό που λες ,πάντως αν είναι,υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ ομοϊδεάτης με φυσική γενικής και 1 κύκλο τεχν με βιοχημεία B-) πως πας συνάδελφε?
εμείς χημεία κάναμε δείκτες προχθες και βιοχημεία τελειώσαμε και τα σάκχαρα
ηλεκτορολογία μπήκαμε ξανά στο ξενέρωτο κομμάτι της θρωρίας και αφήνουμε πίσω το λατρεμμένο εναλλασόμενο
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Να λύσετε και τα περσινά θέματα των Πανελλαδικών. Είναι πολύ καλά για εξάσκηση σε κάπως πιο "δύσκολα" απ' ότι πέφτουν συνήθως.
Have a nice day
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Άσε που σε πολλές σχολές χρειάζεται η στατιστική!
...η oποία Στατιστική & Θεωρία Πιθανοτήτων σε πολλές (σχεδόν σε όλες) σχολές δεν έχει καμία σχέση με αυτή της 3ης λυκείου.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Γενικά η βιολογία είναι παρεξηγημένο μάθημα, και η κατεύθυνσης και η γενικής. Προσφέρονται και οι δύο για μεγάλους βαθμούς -βασίζεσαι πάρα πολύ στη Βιολογία Κατ. στη θετική έτσι κι αλλιώς- αλλά αυτό δε σημαίνει πως τους δίνουν εύκολα. Για να γράψεις στις Βιολογίες πρέπει να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ τι διαβάζεις και μετά να παπαγαλίζεις, και αυτό επειδή δε ρισκάρεις με δική σου ορολογία και έκφραση έτσι, ένας 4ετής βιολογικού άνετα έγραφε χωρίς παπαγαλία του σχολικού. Δηλαδή εντάξει, παπαγαλία που λένε όλοι, αλλά να τη χέσω την παπαγαλία αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Δεν είναι η παπαγαλία της ιστορίας με λίγα λόγια -δε λέω πως αυτή είναι πιο εύκολη, δεν ξέρω- αλλά δε μαθαίνεις κατεβατά και τέλος. Αν i) δεν έχεις καταλάβει μηχανισμούς και διαδικασίες και ii) δεν τα έχεις συνδυάσει ΟΛΑ μέχρι το τέλος απλά ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ.
Το δύσκολο λοιπόν γενικά στη Βιολογία είναι να καταλάβεις και να συνδυάσεις, το διάβασμα δηλαδή. Όταν αυτό γίνει το μάθημα είναι εκατοστάρι. Στα μαθηματικά γενικής μπορεί το διάβασμα να είναι λιγότερο -το πρώτο κεφάλαιο είναι έτοιμο από την κατεύθυνση- αλλά θέλει λίγο ψάξιμο πριν. Στην αρχή όλοι μου έλεγαν -και καθηγητές, η Βιολόγος μου συγκεκριμένα - πως με τα μαθηματικά θα έγραφα πιο εύκολα *να πω πως βιολογία επέλεξα for the sake of it, επειδή μου αρέσει το αντικείμενο, δεν είχα ποτέ δίλημμα δηλαδή*. Τελικά είδα τη στατιστική. Παραγώγους έγραφα, στατιστική με τίποτα.
Δείτε το μάθημα πριν επιλέξετε αλλά ΜΗΝ πάρετε βιολογία επειδή δε θέλετε τα άλλα τρία. Δείτε πού θα γράψετε πιο εύκολα και τι σας αρέσει στην τελική.
fockos
Επιφανές μέλος
Αν κυνηγάς το 100 επιλέγεις μαθηματικά γενικής, αν κυνηγάς απλά καλό βαθμό βιολογία γενικής, αν θέλεις να αυτοκτονήσεις ιστορία γενικής.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Αλλά χαλάρωσε, έχεις ακόμα καιρό να το δεις.
Και τα μαθηματικα γπ απο οτι εχω δει εχουν ενδιαφερον με τη στατιστικη και τις πιθανοτητες.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Say what??? Ακούγεται πολύ λίγος χρόνος όταν το λες έτσι...εστω..20 εβδομαδες...
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Say what??? Ακούγεται πολύ λίγος χρόνος όταν το λες έτσι...
5 μηνες;;; πολλοι ειναι μην αγχωνεσαι!
και εμενα περυσι μου περιεγραφαν τις πανελληνιες λες και θα ερθει η συντελια του κοσμου! Και με αγχωνανε!
Τελικα δεν ηταν τιποτα! Απλα παρτο σαν να δινεις ενδοσχολικες! Εγω με αυτο το σκεπτικο πηγα και δεν ημουν καθολου αγχωμενη!
Ισα Ισα ημουν απο τους πιο αναισθητους που πηγαν να δωσουν...γιατι πολυ απλα ελεγα...δεν θα πεθανω και απο το αγχος τωρα για τις εξετασεις σιγα...και οντως ...οταν μπηκα στην αιθουσα μου κοπηκαν τα ποδια για λιγα δευτερα...αλλα μετα...δεν ενοιωθα....
καλη επιτυχια...μια ιδεα ειναι ολα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.