naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:34 Η naty_chem: #441 27-11-10 19:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Click για ανάπτυξη... Εμένα οι μιγαδικοί. :S Ρε πρέπει να τα μάθεις....Ξαναδίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Νοεμβρίου 2010 yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Ο yozerehs έγραψε: #442 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από rammstein92: Ρε πρέπει να τα μάθεις....Ξαναδίνουμε Click για ανάπτυξη... Και να μην τα μάθω, δεν πειράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 21:49 Ο sido έγραψε: #443 27-11-10 21:49 αν ειναι θα τα δω και εγω κ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:51 Η Devina έγραψε: #444 27-11-10 22:51 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα βέβαια... Click για ανάπτυξη... Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Boom έγραψε: #445 27-11-10 22:54 [άκυρη] Αγαπάμε μιγαδικούς! Μέχρι πέρυσι τους θυμόμουν, τώρα όχι. [/άκυρη] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο sido έγραψε: #446 27-11-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Click για ανάπτυξη... Εμένα οι μιγαδικοί. :S Ρε πρέπει να τα μάθεις....Ξαναδίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 19:42 Ο yozerehs έγραψε: #442 27-11-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από rammstein92: Ρε πρέπει να τα μάθεις....Ξαναδίνουμε Click για ανάπτυξη... Και να μην τα μάθω, δεν πειράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 21:49 Ο sido έγραψε: #443 27-11-10 21:49 αν ειναι θα τα δω και εγω κ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:51 Η Devina έγραψε: #444 27-11-10 22:51 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα βέβαια... Click για ανάπτυξη... Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Boom έγραψε: #445 27-11-10 22:54 [άκυρη] Αγαπάμε μιγαδικούς! Μέχρι πέρυσι τους θυμόμουν, τώρα όχι. [/άκυρη] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο sido έγραψε: #446 27-11-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rammstein92: Ρε πρέπει να τα μάθεις....Ξαναδίνουμε Click για ανάπτυξη... Και να μην τα μάθω, δεν πειράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 21:49 Ο sido έγραψε: #443 27-11-10 21:49 αν ειναι θα τα δω και εγω κ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:51 Η Devina έγραψε: #444 27-11-10 22:51 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα βέβαια... Click για ανάπτυξη... Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Boom έγραψε: #445 27-11-10 22:54 [άκυρη] Αγαπάμε μιγαδικούς! Μέχρι πέρυσι τους θυμόμουν, τώρα όχι. [/άκυρη] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο sido έγραψε: #446 27-11-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν ειναι θα τα δω και εγω κ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:51 Η Devina έγραψε: #444 27-11-10 22:51 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα βέβαια... Click για ανάπτυξη... Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Boom έγραψε: #445 27-11-10 22:54 [άκυρη] Αγαπάμε μιγαδικούς! Μέχρι πέρυσι τους θυμόμουν, τώρα όχι. [/άκυρη] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο sido έγραψε: #446 27-11-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βρέθηκε ο άλλος. Για εμένα τα ολοκληρώματα είναι το δυσκολότερο κομμάτι των Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Ποτέ δεν πρόκεται να τα μάθω... Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα βέβαια... Click για ανάπτυξη... Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Boom έγραψε: #445 27-11-10 22:54 [άκυρη] Αγαπάμε μιγαδικούς! Μέχρι πέρυσι τους θυμόμουν, τώρα όχι. [/άκυρη] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο sido έγραψε: #446 27-11-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[άκυρη] Αγαπάμε μιγαδικούς! Μέχρι πέρυσι τους θυμόμουν, τώρα όχι. [/άκυρη] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο sido έγραψε: #446 27-11-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Πάντα αντίρρηση φέρνεις, αμάν. Συμφωνώ για τους μιγαδικούς... είναι το μόνο κομμάτι που δεν το θέλω καθόλου. Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο οι μιγαδικοι αλλα γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα εσας πως σας φαινονται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η mariza_93: #447 27-11-10 23:01 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα.....το μονο καλο οτι οσο προχωρα η υλη βλεπεις οτι ολα συνδεονται με τα προηγουμενα οποτε αναγκαστικα κανεις συνεχεια επαναληψεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:12 Η Devina έγραψε: #448 27-11-10 23:12 Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sido: εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα. Απλά δεν μπορώ να μπω στο νόημα των μιγαδικών. Όλα τα άλλα μου αρέσουν πολύ. Όντως η ύλη είναι μεγάλη και έχουν όλα και ευρύ φάσμα ασκήσεων αλλά βγαίνει μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:17 Ο sido έγραψε: #449 27-11-10 23:17 εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι ειναι για εξυπνους μαθητες κυριως που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:20 Η Devina έγραψε: #450 27-11-10 23:20 Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι ατέλειωτη! Είναι απλά αρκετά μεγάλη. Έχει διαφορά. Υπάρχουν ασκήσεις πιο βαθιές... αλλά πραγματικά..δεν βάζουν τίποτα υπερβολικό στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ κάποιο ερώτημα που εκεί θα ξεχωρίσει ποιός είναι του 20 και ποιός του 18. Όπως λέει και ένας καλός μου φίλος,οι ασκήσεις αυτές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους. Δεν έχουν τίποτα υπερφυσικό για να μη μπορεί κάποιος να τις λύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:22 Η mariza_93: #451 27-11-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sido: εγω παλι βλεπω εφιαλτες με αυτα τα μαθηματικα καποιες ασκησεις τις βγαζω αλλες παλι οχι Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε.....αν διαβασεις και λυσεις και μερικες ασκησεις σε καθε ενοτητα δεν θα χεις προβλημα... Αρχική Δημοσίευση από sido: που ειστε στην υλη κ λετε πως ειναι ατελιωτη??? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στην παραγωγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Ο sido έγραψε: #452 27-11-10 23:25 εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:29 Η mariza_93: #453 27-11-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sido: εχω κομπλαρει λιγο γιατι εξαρχης ακουγα ολους να λενε πως ειναι δυσκολα και τα πηρα απο κακο ματι αλλα ενταξει τα ορια ηταν ευκολα τωρα να δουμε τα ολοκληρωματα παραγωγο εχω κανει πολυ λιγο τι κατευθυνση εισαι θετικη η τεχνολογικη??? Click για ανάπτυξη... τεχνολογικη εγω......εσυ? εμενα δεν μαρεσαν τα θεωρηματα που ειχε μετα την συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:37 Ο sido έγραψε: #454 27-11-10 23:37 και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Η mariza_93: #455 27-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sido: και εγω τεχνολογικη ειμαι για τον bolzano λες?? η το ΘΜΤΚΑΙ ΤΟ ΘΜΕΤ??? Click για ανάπτυξη... οχι ο bolzano ειναι οκ.... το ΘΜΕΤ λεω... στα αλλα μαθηματα που εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:43 Ο sido έγραψε: #456 27-11-10 23:43 ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.827 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #457 27-11-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sido: γενικα τα μαθηματικα τησ κατευθυνσης ειναι πολυ δυσκολα ... εσας πως σας φαινονται???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: ΠΟΛΛΑ! και δεν τελειωνουν τα ατιμα..... Click για ανάπτυξη... Αν μας διάβαζε κάποιος που έδωσε πανελλήνιες πριν το 2000 θα χαμογελούσε μαζί μας. Τότε με τις δέσμες η ύλη των μαθηματικών ήταν ίσως και τριπλάσια της δικιάς μας. Φανταστείτε, είχανε την ύλη που είχαμε Β κατεύθυνση, αυτήν που έχουμε Γ κατεύθυνση, αυτήν της Γ γενικής και αρκετά άλλα ακόμα!!! Για όποιον θέλει, να η ύλη τότε: https://www.hyper.gr/makthes/951125/51125e01.html Επίσης, το επίπεδο των θεμάτων τότε ήταν πολύ ανώτερο από το σημερινό. Το λένε οι μαθηματικοί, αλλά μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας: https://www.e-kimolia.gr/html/math-desmes.htm Θέλω να καταλήξω ότι η ύλη και το επίπεδο θεμάτων στα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι σε λογικά πλαίσια, αν συγκριθεί με το παρελθόν. Εκεί που η ύλη είναι ελάχιστη είναι στη φυσική κατεύθυνσης, με όσα αρνητικά αυτό σημαίνει. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, πολλά ή λίγα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το ίδιο (σχεδόν) για όλους. Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η mariza_93: #458 27-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sido: ΑΕΠΠ πινακες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ θμετ μαθ γεν τωρα θα μπω πιθανοτητες φυσικη κυματα αοθ 4κεφαλαιο εσυ που εισαι??? αοθ εχεις??? Click για ανάπτυξη... κ γω στα ιδια ειμαι! αοθ ειχα παρει αλλα δεν θα το δωσω γιατι δεν θελω 5ο πεδιο! Αρχική Δημοσίευση από Dias: Άρα δεν έχει νόημα να γρινιάζουμε... Click για ανάπτυξη... κουβεντα να γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido Νεοφερμένο μέλος Ο sido αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:07 Ο sido έγραψε: #459 28-11-10 00:07 συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
συμφωνω κουβεντα να γινετε το αεππ πως σου φαινετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis92 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο apostolis92: #460 28-11-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Νοεμβρίου 2010
Αρχική Δημοσίευση από elee: εμενα με αγχωνουν οσο τιποτα αλλο τα μαθηματικα....ειμαι ακομη στις συνεπειες ΘΜΤ....αλλα κανω ολες τις ασκησεις του Μπαρλα(80 ασκησεις/μαθημα) γι'αυτο και καθυστερω.Ειμαι καλα στην υλη ή πρεπει να βιαστω?Ποια πιστευετε ειναι η εγγυηση για να γραψω απο 19 και πανω? Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Είναι λογικό να αγχώνεσαι για τα μαθηματικά. Εγώ δίνω δεύτερη χρονιά και φέτος λατρεύω τα μαθηματικά, ενώ πέρσι τα σιχαινόμουν! Όσο για την εγγύηση που λες, δεν υπάρχει νομίζω. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσεις στις εξετάσεις. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Έχουμε δει και καλούς μαθητές να τα χάνουν και να γράφουν πολύ μέτρια. Αλλά και μέτριους μαθητές να προσεγγίζουν το άριστα με λίγο διάβασμα αλλά όχι άγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.