είσαι πρότυπο για πολλούς εδώ μέσα
Τωρα δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό......

Πάντως η συμβουλή μου, σε όλες τις φάσεις της ζωής μας πρέπει να το κάνουμε.....
Ακουτε μονο την καρδιά σας και μην σας νοιάζει τίποτα άλλο.....
Μονο αυτή ξερει καλά......
60;

Τι ατυχία!Κρίμα ρε φίλε,αλλά αφού το 'χεις αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις!(και να μην το είχες πάλι θα άξιζε εφόσον είναι ο στόχος σου

)
Εγώ για Βιολογία ΕΚΠΑ και μόνο στοχεύω γιατί εκτός Αθηνών δεν γίνεται να πάω.
Μπράβο ρε kostasrousmath που κυνηγάς το όνειρό σου.Οι περισσότεροι αφού απογοητευτούν τα παρατάνε τελείως και είναι θλιβερό αυτό.ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ!
Βιολογία εεεεεε???
Αγάπη λατρεία μεγάλη.....
Ειδικά Κυτταρική και ειδικά το βιβλίο του alberts......
Βασικα παράλληλα με την εξεταστική διαβάζω που και που κυτταρική βιολογία του alberts....Είναι βιβλιο για κατατακτήριες Ιατρικής και είναι κάθε τόμος 700+ σελίδες, 2 τόμοι......χεχεχεεχεχεχ
χαχαχαχα
Ευχαριστώ ρε Superhuman.....Το καλό είναι με εμένα ότι μαθηματικά δεν έχω πρόβλημα, είμαι τέλειος στα μαθηματικά, το αντίστοιχο μαθημα πρωτου εξαμήνου το πέρασα με 9,5....
Βασικα να δείτε πως έχουν τα πράγματα....
Παραμονή φυσικής κατ.Τρομερό αγχος....Τα είχα βάλει με τους πάντες, νευρα τρελά....Ακομη και οι τοίχοι την πλήρωσαν....Ο υπολογιστής απο τύχη δεν εχάθει.....χαχααχαχ
Την μέρα, πριν παω στο σχολείο λεω στους γονείς μου, Σημερα τα χάνω όλα....Όλο το διάβασμα, όλοι οι κόποι μου σημερα πανε χαμένοι.....Κι έτσι έγινε.....Παω και βλέπω Μηχανική στερεου τεταρτο θέμα.....Ηταν το χειρότερό μου....Ποτέ δεν την είχα καταλάβει.....Με την υπολοιπή ύλη τα πήγαινα πολύ καλα, μηχανική σ@@@@.......
Και παιρνω βαθια ανάσα και αρχίζω.....
Μηχανική στερεου κατι έκανα αλλα βλακείες.......
Και τελειώνω, και όλοι οι καθηγητές ήταν απ'έξω και με ρώτησαν σαν χορωδεία.....Κώστα, 19,5 σήμερα.....Εεεεεεεε εγώ εκει τα πήρα στην κράνα και τρέχω.......Κλάμα, κακό.....Και απο την άλλη μερια η μαμα μου να κλαιει επειδη με εβλεπε και εμενα......χααχαχχαχααχαχαχα
Εκεινη την μερα εσπασε λιγο η οθόνη του υπολογιστή αλλα οκ........

Απο εκείνη την μερα δεν σκεφτόμουν τιποτα άλλο παρα μόνο την Ιατρική......
Γραφω μετά χημεία κανα 19 αν θυμάμαι καλά (μαλακια σε πράξεις στο pH) και τέλος.....Εγω μόνο Ιατρική...
Περνώ τελικά μαθηματικό και λεω καιρός να ξεχάσω την Ιατρική.....Αφου δεν με θέλει, τέρμα.....!!!
Μπορεί με κατατακτήριες μετα.....
Και οκ όλα καλα μεχρι το δευτερο εξάμηνο.....Μετά την εξεταστική Ιουνίου μιλώ με ενα φιλο απο Ιατρική και μου λεει ξέρω ότι το θες πραγματικά και εγώ δεν θα σε αφήσω να το ξεχάσεις το όνειρό σου......Με έβαλε σε σκέψεις....
Πιάνω και ξαναδιαβάζω τον Αλχημιστή......
Και μια μερα στη θάλασσα, απομωνομένος απο κάθε σκέψη, εκει που έβλεπα τις Σουηδέζες, λεω τέρμα....Παράλληλα με την σχολή θα διαβάζω για πανελλήνιες.....Θα κάνω μονο ιδιαίτερα φυσική και ό,τι γίνει......Πιστευω θα πετύχω, λεω μέσα μου και ολα οκ.......
Απο εκείνη την μέρα, διαβαζα να περάσω τα μαθηματα με τους μαμακες καθηγητές στο μαθηματικό, μα να σε κόβουν με 4,7...??
Ελεος.....
Ααααααα αυτο το e^iπ=1 με παιδεψε πολύ πολύ, αλλα μολις χθες το περασα το μάθημα με 7.....αχχαχαχααχχα
Ειναι εκθετική μορφή μιγαδικού αριθμου......!!!!
Και απο τον άλλο μηνα θα αρχίσω διάβασμα για πανελλήνιες....
Χημεία λύνω ασκήσεις στο λεπτό μιλάμε.....
Βιολογίες ως μεγάλη αγάπη (είχα γράψει, κατ.18,5 περίπου και γεν.19,8)....
Φυσικη θα κανω μαθημα μετα την εξεταστική Γενάρη.....
Μαθηματικουλια είναι αγάπη μεγάλη και το 19,5 το έχω.....Τα φετινά θέματα τα έκανα σε 45 λεπτά μέσα.....αχχαχααχ
Και εκθεση, το έχω το μπλα μπλα, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.....
Αν τελικα δεν περάσω θα συγκεντρωθω στην σχολή μου και θα παω μετά με κατατακτήριες.....
Πολύ δυσκολο είναι αυτό, γιατί απο μια πολυ δυσκολη σχολή θα παω σε μια ακόμη πιο δυσκολη.....Αλλα αμα είναι όνειρο ζωής το κυνηγάς.....Και εμενα ονειρο μου είναι να βοηθάω ανθρώπους και να βλεπω στα ματια τους το ευχαριστω....Να σώζω ζωες......Ισως ουτοπικό, αλλα είμαι πολύ ρομαντικός και έτσι το σκέφτομαι......
Αααααααααα δεν σκέφτεσαι καμια Βιολογία Κρήτης....
Ελα κάτω, εχει και πολύ καλες κοπελιές......

Ετσι ειναι... Δεν θα αντεχα να κατσω στο ΗΜΜΥ(παρολο που επισης το λατρευω) χωρις να προσπαθησω για την Ιατρικη... Και παλι ομως δεν ξερω τι θα κανω αν τελικα πιασω την Ιατρικη...
Μια εκθεση ειναι για μενα η Ιατρικη...
Αχ αχ αχ... Βιολογια ε??? Μεγαλες αγαπες...
Αξιζει παρα πολυ τον κόπο το να προσπαθήσεις για το όνειρο....
Ακόμη κι αν τελικά αποδειχθεί ότι ήταν καλητερα να είχες συνεχίσει με την σχολή σου ΗΜΜΥ (πφφφφφ μόνο στα ευκολα πας βλέπω, εεεεεεεεε?) δεν πειράζει ακολουθησες την καρδιά σου.....
Ααααααα και η ζωή όλη είναι ένα ρίσκο.....
Αααααα και για το τι θα κανεις αν πιάσει την Ιατρική θα σου το πει μονο η καρδια σου.....
Εγω αν πιάσω Ιατρική θα παω με χίλια......
χαχαχαχαχα
Καλα αποτελέσματα.....Σε όλα τα παιδιά και κυρίως........Βαλτε στόχο και όλα οκ....
Αν ακόμη δεν περάσετε με την πρώτη υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να πατε εκει που θέλετε......
Φιλικά Κωνσταντίνος