Ακριβώς λοιπόν επειδή το Υπουργείο οφείλει να δώσει μία λύση για όλα αυτά,δεν θα δεχτεί ως παράγοντα για τον προγραμματισμο των ανακοινωσεων τα προβλήματα για τα οποία ψάχνει λύση.
Μην το ψάχνεις.Ό,τι και να μου λες το Υπουργείο θα κάνει αυτό το οποίο έχει προγραμματισμένο να κάνει.Είτε τα παιδιά φεύγουν,είτε όχι.
Πες το εθελοτυφλία,πες το και μήτσο.Εμένα δεν μου λέει κάτι.
Για το Υπουργείο
-Τα παιδιά είναι στο σχολείο μέχρι το τέλος του σχολικού έτους
-Η ύλη έχει βγει σωστά σε όλα τα σχολεία
-Τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στα θέματα των εξετάσεων μόνο με τις γνώσεις του σχολικού βιβλίου
-Αν χάσεις τη σχολή σου για 1 μόριο σημαίνει ότι έχασες την σχολή σου για ένα μόριο και πιες το με το ζουμί σου
-κτλ κτλ κτλ
Γι'αυτό μην προσπαθείς να την ''βγεις'' στο Υπουργείο με αυτή τη δικαιολογια (ξέρετε ότι θα λείπουμε τον τελευταίο μήνα) γιατί δεν περνάει.
Κι εμείς σαν μαθητές κάνουμε λάθος που λείπουμε κι αυτοί σαν υπέυθυνοι έχουν κάνει τα λάθη του κόσμου γενικά
Με τη διαφορά ότι εμείς κάνουμε λάθος επειδή μας έχει επιβληθεί κατά κάποιο τρόπο ενώ αυτοί γιατί υποψιάζομαι οτι ζουν στον δικό τους κόσμο με τον Μαικ τον φασολάκι,θα σε γαργαλήσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.