Λογοτεχνία και εγώ σε όλα τα διαγωνίσματα έχω γράψει αρκετά καλά, δε μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη, γιατί όσο να ΄ναι είχα μια επαφή και από πιο πριν με κάποια πράγματα και δε μου ήταν όλα άγνωστα. Αλλά με ανησυχεί η επανάληψη, δε ξέρω αν θα προλάβω να τα βγάλω όλα (σκέφτομαι να άφήσω αναγνωστάκη στη χειρότερη γιατί έπεσε και οεφε και εκτός αυτού είναι από αυτά που πιστεύω ότι ξέρω καλύτερα..

).
Ιστορία από το 3ο είναι σος η συμφωνία της άγκυρας, σύμβαση Λοζάνης (νομίζω δεν έχει μπει ποτέ), α' διωγμός (αίτια, μέσα), το τελευταίο μάθημα με την οικονομία, εθνολογική σύσταση κλπ, τα παράπονα των προσφύγων για τις αποζημιώσεις και τις συμβάσεις (συνδιαστική)..
Γενικά μας έχουν πει και στο φροντιστήριο, τα αίτια που οδήγησαν σε ρήξη τις σχέσεις Γεωργίου-Βενιζέλου, Η οργάνωση των κομμάτων στο τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα (έχει δύσκολες ερωτήσεις, χρειάζονται πολλά κομμάτια) και κλασσικά βενιζέλος,διχασμός..δε μου 'ρχονται άλλα τώρα.
Από εισαγωγή δεν έχω διαβάσει καλά 1 σελίδα από πρωταγόρα, που επαναλαμβάνει το νόημα του διαλόγου, δε ξέρω, αδυνατώ να τη μάθω

Να πέσεο πολιτεία!!!