fragolarossa Νεοφερμένο μέλος Η fragolarossa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:45 Η fragolarossa: #2.181 10-05-11 13:45 Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:45 Η Miss Brightside: #2.182 10-05-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εμενα μου παν να παω και στην εκκλησια που εχει και λειτουργια για τα παιδια .....αχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η erilesg έγραψε: #2.183 10-05-11 13:48 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: χαχαχααχ εγώ τους έχω απαγορεύσει να με παίρνουν τηλέφωνο για καλή επιτυχία οπως επίσης να με ρωτούν πως έγραψα μετά πο κάθε μάθημα!! Πάντως ναι τουλάχιστον εμένα έτσι μου έχουν πει οτι δεν κρατάς πουθενά σημειώσεις πάνω στα θέματα!Τώρα οσο αναφορά τις κόλλες δεν έχω ιδέα αν σου δίνουν παραπάνω αν και νομίζω πως πέρα απο το τετραδιάκι με τις σελίδες δεν σου δίνουν άλλες! Click για ανάπτυξη... Ο κα9ενας λεει τα δικα του και πριν και μετα τις πανελλαδικες Συμβουλη μην ακους κανεναν και μην κα9εσαι να κουβεντιαζεις τι και πως το εγραψες αν 9ες να μα9εις πως τα πηγες το μεσημερι μετα το μα9ημα ανοι3ε την τηλεοραση στα κρατικα κυριως καναλια βγαινει καποιος φιλολογος με τις απαντησεις που πανω κατω ειναι αυτα που 9ελει να δει στα γραπτα τ υπουργειο και μιλαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #2.184 10-05-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Click για ανάπτυξη... Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:52 Ο Johnny15 έγραψε: #2.185 10-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Click για ανάπτυξη... ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:53 Η erilesg έγραψε: #2.186 10-05-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:45 Η Miss Brightside: #2.182 10-05-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εμενα μου παν να παω και στην εκκλησια που εχει και λειτουργια για τα παιδια .....αχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η erilesg έγραψε: #2.183 10-05-11 13:48 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: χαχαχααχ εγώ τους έχω απαγορεύσει να με παίρνουν τηλέφωνο για καλή επιτυχία οπως επίσης να με ρωτούν πως έγραψα μετά πο κάθε μάθημα!! Πάντως ναι τουλάχιστον εμένα έτσι μου έχουν πει οτι δεν κρατάς πουθενά σημειώσεις πάνω στα θέματα!Τώρα οσο αναφορά τις κόλλες δεν έχω ιδέα αν σου δίνουν παραπάνω αν και νομίζω πως πέρα απο το τετραδιάκι με τις σελίδες δεν σου δίνουν άλλες! Click για ανάπτυξη... Ο κα9ενας λεει τα δικα του και πριν και μετα τις πανελλαδικες Συμβουλη μην ακους κανεναν και μην κα9εσαι να κουβεντιαζεις τι και πως το εγραψες αν 9ες να μα9εις πως τα πηγες το μεσημερι μετα το μα9ημα ανοι3ε την τηλεοραση στα κρατικα κυριως καναλια βγαινει καποιος φιλολογος με τις απαντησεις που πανω κατω ειναι αυτα που 9ελει να δει στα γραπτα τ υπουργειο και μιλαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #2.184 10-05-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Click για ανάπτυξη... Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:52 Ο Johnny15 έγραψε: #2.185 10-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Click για ανάπτυξη... ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:53 Η erilesg έγραψε: #2.186 10-05-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εμενα μου παν να παω και στην εκκλησια που εχει και λειτουργια για τα παιδια .....αχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η erilesg έγραψε: #2.183 10-05-11 13:48 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: χαχαχααχ εγώ τους έχω απαγορεύσει να με παίρνουν τηλέφωνο για καλή επιτυχία οπως επίσης να με ρωτούν πως έγραψα μετά πο κάθε μάθημα!! Πάντως ναι τουλάχιστον εμένα έτσι μου έχουν πει οτι δεν κρατάς πουθενά σημειώσεις πάνω στα θέματα!Τώρα οσο αναφορά τις κόλλες δεν έχω ιδέα αν σου δίνουν παραπάνω αν και νομίζω πως πέρα απο το τετραδιάκι με τις σελίδες δεν σου δίνουν άλλες! Click για ανάπτυξη... Ο κα9ενας λεει τα δικα του και πριν και μετα τις πανελλαδικες Συμβουλη μην ακους κανεναν και μην κα9εσαι να κουβεντιαζεις τι και πως το εγραψες αν 9ες να μα9εις πως τα πηγες το μεσημερι μετα το μα9ημα ανοι3ε την τηλεοραση στα κρατικα κυριως καναλια βγαινει καποιος φιλολογος με τις απαντησεις που πανω κατω ειναι αυτα που 9ελει να δει στα γραπτα τ υπουργειο και μιλαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #2.184 10-05-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Click για ανάπτυξη... Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:52 Ο Johnny15 έγραψε: #2.185 10-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Click για ανάπτυξη... ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:53 Η erilesg έγραψε: #2.186 10-05-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: χαχαχααχ εγώ τους έχω απαγορεύσει να με παίρνουν τηλέφωνο για καλή επιτυχία οπως επίσης να με ρωτούν πως έγραψα μετά πο κάθε μάθημα!! Πάντως ναι τουλάχιστον εμένα έτσι μου έχουν πει οτι δεν κρατάς πουθενά σημειώσεις πάνω στα θέματα!Τώρα οσο αναφορά τις κόλλες δεν έχω ιδέα αν σου δίνουν παραπάνω αν και νομίζω πως πέρα απο το τετραδιάκι με τις σελίδες δεν σου δίνουν άλλες! Click για ανάπτυξη... Ο κα9ενας λεει τα δικα του και πριν και μετα τις πανελλαδικες Συμβουλη μην ακους κανεναν και μην κα9εσαι να κουβεντιαζεις τι και πως το εγραψες αν 9ες να μα9εις πως τα πηγες το μεσημερι μετα το μα9ημα ανοι3ε την τηλεοραση στα κρατικα κυριως καναλια βγαινει καποιος φιλολογος με τις απαντησεις που πανω κατω ειναι αυτα που 9ελει να δει στα γραπτα τ υπουργειο και μιλαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #2.184 10-05-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Click για ανάπτυξη... Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:52 Ο Johnny15 έγραψε: #2.185 10-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Click για ανάπτυξη... ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:53 Η erilesg έγραψε: #2.186 10-05-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: πήγα την κυριακή μαζί με την κολλητή μου. μας έδωσαν και στυλό (ωραία, γιατί ένα είχα, όλα τα άλλα τα έχω χάσει) Click για ανάπτυξη... Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:52 Ο Johnny15 έγραψε: #2.185 10-05-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Click για ανάπτυξη... ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:53 Η erilesg έγραψε: #2.186 10-05-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Ατσα η εκκλησια....να τα λεφτα που πηγαινουν χανονται σε στυλο!!!! Click για ανάπτυξη... ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:53 Η erilesg έγραψε: #2.186 10-05-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fragolarossa: Αλήθεια; Τότε είναι μάλλον θέμα επιτιρητή που θα σου τύχει!Καλύτερα πάντως ετσι! Click για ανάπτυξη... Οποιος γυμναστης,9ρησκευτικος,αγγλικων και να σου τυχει (γιατι συνη9ως τετοιοι μπαινουν) εσυ μην δωσεις σημασια δεν μπορει να σ κανει τπτ αυτος ειναι απλα εκει για να παρακολου9ει αν κλεβετε και να μοιραζει 9εματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #2.187 10-05-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Αφου η εκκλησια εχει λεφτα λογικα παρκερ 9α ταν!!! ελεος ελεος ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 13:57 Η Miss Brightside: #2.188 10-05-11 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: ήταν κανένας parker? Η μήπως κανένας τέτοιος https://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=1578 ? Να ξέρω να πάω αν είναι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:00 Η erilesg έγραψε: #2.189 10-05-11 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Κοίτα, εγώ πένα ήθελα, αλλά τελικά bic μας έδωσαν φτώχειες..... Click για ανάπτυξη... Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Ο Guest 515609: #2.190 10-05-11 14:02 Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:02 Η Miss Brightside: #2.191 10-05-11 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η erilesg έγραψε: #2.192 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: εγώ δεν πιάνω σωστά το μολύβι και μόνο του hondos center με βολεύουν, με όλα τα άλλα κάνω κάτι γράμματα που δε διαβάζονται.. άρα με κανά τέτοιο θα πάω και με tea φυσικά Click για ανάπτυξη... tea τι tea???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Miss Brightside: #2.193 10-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Μονο εγω θα διαβασω αυριο Εκθεση ρε σις? Μεχρι το βραδυ αλλα θα διαβαζω (μιγαδικους και Αοδε) και απο αυριο το πρωι λεω να αρχισω εκθεση Ε βασικα θεωρια και ασκησεις θα κοιταξω.Και τις σημειωσεις στο τετραδιο.Τι αλλο? Click για ανάπτυξη... Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:07 Η Miss Brightside: #2.194 10-05-11 14:07 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: tea τι tea???? Click για ανάπτυξη... iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:08 Η erilesg έγραψε: #2.195 10-05-11 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: iced tea λεμόνι είμαστε 3-4 εθισμένοι και θα πάρουμε όλοι.. Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η erilesg έγραψε: #2.196 10-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Εγώ έβγαλα χτες όλη τη θεωρία το πρωί, και από το απόγευμα διαβάζω διάφορα σχεδιαγράμματα με ιδέες από θέματα που έχουμε κάνει Click για ανάπτυξη... Σας εχουν πει κανενα καλο 9εμα για φετος ή τπτ απο 9εωρια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:10 Η Miss Brightside: #2.197 10-05-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: αααααααααααααααααααααα που να καταλαβω.. εγω βαριεμαι και νερο να παρω 9α μαι και μονη μου ουτε κασετινα δεν 9α παρω φετος ολα στο χερι Click για ανάπτυξη... που θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:15 Η erilesg έγραψε: #2.198 10-05-11 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Corfu kitty loulou Τρελας123 Νομάρχης alexacker Schlimazel eukleidhs1821 nicole1982 johnietraf stefan SlimShady Katerinaki13 jen_dream aekarare Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: που θες να περάσεις? Click για ανάπτυξη... Χμμμ δημοσιογραφια ή αγγλικη που ειναι λιγο απι9ανο να την πιασω ψυχολογια,νηπιαγωγων,βρεφονηπιοκομων,τεφαα.. Μ αρεσουν αρκετες σχολες και κα9ε βδομαδα αλλαζω αυτη τν βδομαδα ειμαι δηοσιογραφια(Θεσ/νικης) και νηπιαγωγων(Ρε9υμνο) εσυ?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:17 Η alexandra16: #2.199 10-05-11 14:17 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 210 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: Εγω πηγα χ9ες και πηρα για να ειμαι εφοδιασμενη!!πηρα ομως με πενακι αυτα τα πιλοτ.Κανω ωραια γραμματα δεν 9ελω να παρω κανενα bic Click για ανάπτυξη... εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 14:21 Η erilesg έγραψε: #2.200 10-05-11 14:21 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: εμένα με βολεύουν μόνο οι pilot vball με υγρό μελάνι... πολλοί μου λένε να γράψω καλύτερα με τους κλασικούς γιατί μπορεί να έχω πρόβλημα.... τι να κάνω;;;; Click για ανάπτυξη... Να γραψεις στα μα9ηματα που εχει πολυυυυ γραψιμο με τους απλους και στα αλλα που δεν εχει και πολυ γραψιμο με τους υγρους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.