fockos
Επιφανές μέλος

Αρχαια 19.6
Ιστορια 20
Λογοτεχνια 19.9
Λατινικα 20
Εκθεση 18.1
Βιολογια 18.2 Μια γνωστη μου απο θεωρητικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαφως κ ειναι τεραστιος βαθμος το 19.9 στη λογοτεχνια ,αλλα μια κ εγω πηρα το ιδιο ,μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ο βαθμος στα αρχαια ,με το συγκεκριμενο αγνωστοΓιατι το 19,9 στη λογοτεχνια πώς το βλέπεις;;;Φυσιολογικο;;
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοντευω να μεινω. Καλα ποσο πηρες στα υπολοιπα αν στο πιο υποκειμενικο κατ'εμε πηρες 19,9;;;;
Μπραβο!!!!!!!!!!!
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχαια 19 ,Λατινικα 20, Βιολογια 19.2 ,Ιστορια 19.4 {περιμενα καλυτερα) κ Εκθεση 16.5 . Ευχαριστω για το μπραβοΠηρες 19.9 λογοτεχνια;;;;
Κοντευω να μεινω. Καλα ποσο πηρες στα υπολοιπα αν στο πιο υποκειμενικο κατ'εμε πηρες 19,9;;;;
Μπραβο!!!!!!!!!!!

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχαια 19 ,Λατινικα 20, Βιολογια 19.2 ,Ιστορια 19.4 {περιμενα καλυτερα) κ Εκθεση 16.5 . Ευχαριστω για το μπραβο![]()
Καλα αψογη ε;;;;Μπραβο....συμφοιτητρια

Thalamos
Νεοφερμένο μέλος

Εγραψε 19.6 Αρχαια? Με αυτο το αγνωστο? Απλα Ουαου!!!!!!
Νομιζω μου πε ειχε μια λεξη λαθος στο αγνωστο .Σκωμμα η κατι τετοιο με αποτελεσμα να χαλαει ελαχιστα το νοημα.Ουτε και αυτη περιμενε τοσο,αλλα προφανως δεν της εκοψαν απο καπου αλλου.
Λιγο απογοητευση η βιολογια αλλα δεν βαριεσαι;

Guest 278211
Επισκέπτης

Απλά γενικά το επίπεδο στα χωριά ειναι πιο χαμηλό!
χαχαχαχαχαχ!!! έλα στο δικό μου χωριό να δεις τι γίνεται!!!

Στη θεωρητική φέτος 2 μαθητές έβγαλαν από θεωρητική πάνω από 19.000 μόρια και ξεπέρασαν όλους τους υπόλοιπους στο νομό και αυτούς στην πόλη που είναι μαθητές "μουράτων" σχολείων...

Guest 278211
Επισκέπτης

Νομιζω πως και η Guest 278211 θα σε διαψευσει του χρονου...

elliMOU
Νεοφερμένο μέλος

18138.
πέρα, λοιπόν, από τα συγχαρητήρια που θέλω να δώσω στα υπόλοιπα παιδιά που αρίστευσαν

θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν του χρόνου που θα ξαναδώσω θα ισχύουν ακόμα οι προφορικοί που είχα? φέτος, για παράδειγμα ίσχυαν για τους περσινούς αποφοίτους? o.O
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Kon Dim
Νεοφερμένο μέλος

so, εγώ πήγα σχετικά χάλια για τη σχολή που θέλω :p
18138.
μπραβο ρε συ εγραψες πολυ καλα!ποια ειναι η σχολη που σε ενδιαφερει κ δεν την ποιανεις?ιατρικη?
elliMOU
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, δεν αλλάζουν οι προφορικοί βαθμοί σου.
..αυτό έλειπε να αλλάζουν κιόλας. lol
απλώς, κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα ισχύουν μόνο τα γραπτά και αγχώθηκα.
τέλοσπαντων, ευχαριστώ που απάντησες.

μπραβο ρε συ εγραψες πολυ καλα!ποια ειναι η σχολη που σε ενδιαφερει κ δεν την ποιανεις?ιατρικη?
πολύ καλά? δε θα το έλεγα.

ναι, ιατρική.

Kon Dim
Νεοφερμένο μέλος

εεε κοιτα σε καταλαβαινω που λες δεν θα το ελεγα (αν και πολλοι θα σε εκραζαν γι'αυτο) γιατι εντα3 αμα διαβασες πολυ κ ηθελες ιατρικη οντως αυτο δεν σου α3ιζε-αρκει! κι εγω τσιμπαω το χιλιαριπολύ καλά? δε θα το έλεγα.τουλάχιστον, όμως, ήταν αρκετό για να πάρω το χιλιάρι από τη eurobank
(ναι, γενικά το σχολείο μου πήγε χάλια, επίσης
)
ναι, ιατρική.αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά και του χρόνου.
![]()

elliMOU
Νεοφερμένο μέλος

εεε κοιτα σε καταλαβαινω που λες δεν θα το ελεγα (αν και πολλοι θα σε εκραζαν γι'αυτο) γιατι εντα3 αμα διαβασες πολυ κ ηθελες ιατρικη οντως αυτο δεν σου α3ιζε-αρκει! κι εγω τσιμπαω το χιλιαριγι'αυτο χαρηκα πιο πολυ απο ολα (και στο σχολειο γενικα μονο η θεωρητικη εγραψε-και πολυ λιγοι απο τεχνολογικη, like me
) παντως οντως καλή καρδια!καλο κουραγιο αμα 3αναδωσεις και καλη τυχη γενικα σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις
το "πολύ" είναι σχετικό, γιατί θα μπορούσα και περισσότερο.

ευχαριστώ, όμως, πολύ για τις ευχές.! εσύ ποια σχολή θες?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.