Πανελλήνιες 2010

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

GreenEve

Νεοφερμένος

Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Κύμη (Εύβοια). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Η άποψη μου είναι πως δεν πρέπει να έχουμε άγχος, ό,τι ήταν να γίνει, έγινε... όλοι ξέρουμε πάνω κάτω... ας προετοιμαστούμε μόνο γιατί μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα... Αυτό μου με τρομοκρατεί μόνο είναι η αντίδραση και η δική μου αλλά και των άλλων την ώρα που θα βγουν τα αποτελέσματα ... άλλοι θα κλαίνε, άλλοι θα χαίρονται και θα είναι λίγο μικτά τα συναισθήματα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stroumfotragoudw

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
εγώ θα στείλω τη μάνα μου γιατί θα λιποθυμήσω μπροστά στο σχολείο και δε θέλω..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eupatridis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 864 μηνύματα.
Εγω δεν εχω καθόλου άγχος.Ουτως η άλλως,ξέρω περίπου τι εχω γράψει και πια οτι εγινε,έγινε.Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι τωρα και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Εδώ υπάρχουν όλα αναλυτικά για τα μηχανογραφικά:
https://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8263:2010-07-01-12-50-15&catid=227:2009-12-01-11-41-03&Itemid=805

Να και μια περίληψη με τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα:

-----------------------------------------------
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1) Οι υποψήφιοι που έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2010 , ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΚΑΤΟΧΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2008 ή 2009 χωρίς νέα εξέταση, και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων. Ο υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει ένα μόνο μηχανογραφικό δελτίο. Κάθε υποψήφιος που είναι κάτοχος της Βεβαίωσης πρόσβασης μπορεί να καταθέσει μηχανογραφικό δελτίο, ανεξαρτήτως του Γενικού Βαθμού Πρόσβασης που πέτυχε ή του αριθμού μορίων που συγκεντρώνει.

2) Όσοι από τους παραπάνω επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις Σχολές και στα Τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην Επιτροπή από 7 μέχρι και 20 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Το μηχανογραφικό δελτίο υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά με τη βοήθεια του εντύπου που οι υποψήφιοι προμηθεύονται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜΘ στο διαδίκτυο (www.ypepth.gr/exams) ή από το Λύκειό τους για να χρησιμοποιηθεί ως πρόχειρο προκειμένου να υποβοηθηθούν στην σωστή συμπλήρωση των προτιμήσεών τους. Επισημαίνεται ότι το έντυπο αυτό δεν υποβάλλεται στην επιτροπή .
3) Όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε Σχολές ή Τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε με το 90% των θέσεων εισακτέων είτε με το 10% έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι δύο (2) επιστημονικά πεδία. Η αρίθμηση των προτιμήσεων πρέπει να είναι συνεχόμενη και ενιαία για τα δύο επιστημονικά πεδία, σαν οι σχολές και των δύο επιστημονικών πεδίων να ανήκουν σε ένα πεδίο.
4) Αν και στα δύο επιστημονικά πεδία που επιλέγει ο υποψήφιος περιλαμβάνονται κοινές σχολές ή τμήματα, αυτές δηλώνονται μόνο μία φορά και σε όποιο επιστημονικό πεδίο θέλει ο υποψήφιος, ανεξάρτητα με την κατεύθυνση που έχει τελειώσει. Η επιλογή για τις σχολές αυτές θα γίνει με βάση τον μέγιστο αριθμό μορίων που συγκεντρώνει για τα δυο επιστημονικά πεδία που δήλωσε κατά περίπτωση ο υποψήφιος. Αντίθετα αν η σχολή είναι ενταγμένη και σε άλλο επιστημονικό πεδίο το οποίο δεν δηλώθηκε από τον υποψήφιο τότε η επιλογή του στο τμήμα αυτό γίνεται με βάση το σύνολο μορίων που αντιστοιχούν στο επιστημονικό πεδίο που δήλωσε και στο οποίο είναι ενταγμένο το τμήμα αυτό.

5) Μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο ο υποψήφιος υποβάλλει:
α) Επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου β) Φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή στο σημείο αυτό επειδή το συγκεκριμένο μέτρο έχει ιδιαίτερη σημασία. Δεν θα παραλαμβάνεται κανένα μηχανογραφικό αν δεν επιδεικνύεται στην Επιτροπή η πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης, η οποία μπορεί να ζητείται και σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο της κατάθεσης.
Η υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου γίνεται από τον ίδιο τον υποψήφιο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτόν εκπρόσωπό του.
6) Το μηχ/κό δελτίο υποβάλλεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Ο υποψήφιος προμηθεύεται το έντυπο υπόδειγμα μηχ/κού δελτίου είτε από το διαδίκτυο είτε από το λύκειό του είτε από την επιτροπή και αφού καταλήξει στις επιλογές του, ύστερα από μελέτη του και πιθανώς μετά από συνεργασία με τους γονείς του το προσκομίζει συμπληρωμένο σε ένα από τα μέλη της επιτροπής μαζί με τα λοιπά δικαιολογητικά.

7) Το μέλος της επιτροπής επικυρώνει το αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης μετά την επίδειξη του πρωτοτύπου και ελέγχει με προσοχή τη σωστή συμπλήρωση των προτιμήσεων του υποψηφίου και ειδικότερα ελέγχει αν:
- ο υποψήφιος έχει συμπληρώσει σχολές από ένα ή δύο μόνο επιστημονικά πεδία όπως ενδεχομένως δικαιούται.
- έχει συνεχόμενη αρίθμηση στη σειρά των προτιμήσεών του
- ο αριθμός των σχολών που δήλωσε συμπίπτει με το σύνολο των προτιμήσεων που αναφέρει στην πρώτη σελίδα
- οι σχολές που δήλωσε υπάγονται στα επιστημονικά πεδία που αναφέρει στην πρώτη σελίδα
- δήλωσε στην πρώτη σελίδα την σωστή κατηγορία στην οποία υπάγεται
8 ) Μετά τον πρώτο αυτόν έλεγχο και αφού γίνουν από τον υποψήφιο οι ενδεχόμενες διορθώσεις που θα επισημανθούν από το μέλος της επιτροπής που έκανε τον έλεγχο ο υποψήφιος προσκομίζει το μηχανογραφικό στο μέλος της επιτροπής που έχει την αρμοδιότητα για την ηλεκτρονική παραλαβή του. Το μέλος αυτό καταχωρίζει τις προτιμήσεις του υποψηφίου.

9) Μετά την ολοκλήρωση της καταχώρισης το μέλος της επιτροπής αφού ενημερώσει σχετικά τον υποψήφιο εκτυπώνει και του δίνει πρόχειρο αντίγραφο προκειμένου να προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις στην πρόχειρη αυτή εκτύπωση. Ο υποψήφιος αφού προβεί στις ενδεδειγμένες διορθώσεις, (κατά προτίμηση με κόκκινο στυλό) και μετά από αντιπαραβολή με άλλο μέλος της επιτροπής για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει γίνει λάθος στην καταχώριση των προτιμήσεων από τον χειριστή του Η/Υ επανέρχεται στον υπάλληλο που έκανε την αρχική καταχώριση, ο οποίος μετά την καταχώριση των ενδεχομένων διορθώσεων εκτυπώνει ένα αντίγραφο από το οποίο τα λοιπά μέλη της επιτροπής κάνουν τον τελικό έλεγχο σε αντιπαραβολή με το έντυπο μηχανογραφικό δελτίο και σε συνεργασία πάντα με τον υποψήφιο, ο οποίος πρέπει να ελέγξει το τελικό μηχανογραφικό προσεκτικά.
10) Εφόσον υπάρχει πλήρης ταύτιση του ηλεκτρονικού και εντύπου μηχ/κού υποβάλλονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο χειριστής του Η/Υ παραλαμβάνει το μηχανογραφικό και εκτυπώνει τρία (3) αντίγραφα τα οποία σφραγίζονται και υπογράφονται από τον υποψήφιο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής. Ένα από τα αντίγραφα παραδίδεται στον υποψήφιο.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Katerina_patmos

Νεοφερμένος

Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Παιδια,πως νιωθετε τωρα που τελειωσατε τις εξετασεις?Εγω εχω σκυλοβαρεθει ευχομαι καθε βραδυ να μην υπηρχε αυτο το καλοκαιρι..
κανω καθε μερα τα ιδια,ψαχνω για δουλεια μπας και σκοτωσω την ωρα μου,αλλα δεν βρισκω τιποτα!!
ακομη και να αυτοκτονησω βαριεμαι...οσο για τα αποτελεσματα να γ******** και αυτα..οτι εγινε εγινε δεν αλλαζει κατι τωρα..
Πραγματικά νιώθω όπως και εσύ ! Εκανα αμαν και πωςνα έρθει αυτό το καλοκαίρι και δεν έχω τίποτα μα τίποτα να κάνω! Το κακό μάλιστα είναι οτι δεν έχω παρέες , λόγω τοθ οτι πήγα στο μέρος απο όπου κατάγομαι(τελευταία χρονια την έκανα στην Αθήνα) και νιώθω συνέχεια χάλια γιατι είαμι συνέχεια μόνη μου. Βέβαια ας μην είμαστε αχάριστοι γιατι σκευτείτε να είχαμε το περσινό αγχος αλλα όσο να ναι..Ασε και το άγχος των βάθμών.Δεν αλλαζε μεν κάυι αλλα εγώ προσωπικά έχω τρελή αγωνία για να ξέρω στο περίπου για το που θα ξενιτευτώ και φετος!!:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ballaki

Νεοφερμένος

Ο Ballaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ρε παιδια η μανα μου μου ειπε οτι ακουσε στις ειδησεις οτι τα αποτελεσματα θα βγουν την Δευτερα...αλλα στο ιντερνετ δεν το βρισκω..τι γινεται????
Εχω σκαλωσει.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ZETAXA

Δραστήριο μέλος

Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
την τριτη ξερω οτι θα βγουν... μακαρι... το ελπιζω! δε το αναφερουν κ πολλοι εχουν φετος πιο σοβαρα ζητηματα χεστηκαν για μας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GreenEve

Νεοφερμένος

Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Κύμη (Εύβοια). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Βασικά μόνο στο Σταρ είπαν κάτι άκυρα για Δευτέρα, αλλά όντως φέτος ούτε τα θέματα ανέλυσαν, ούτε προβλέψεις... Ναι φέτος δεν τους ενδιαφέρομε και πολύ... Ίσως εάν είχαν βάλει γελοία θέματα και ήταν και προεκλογική περίοδος, να το τόνιζαν και λίγο περισσότερο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nickname

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,133 μηνύματα.
Κάθε χρόνο έτσι είναι, ποτέ δεν δίνουν σημασία για τις πανελλήνιες. Μόνο η ΝΕΤ και αν. Κ σε μας πέρυσι μόνο τις λύσεις είπαν και άντε και μια φορά που βγήκε ο Κάτσικας. Αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,618 μηνύματα.
Κάθε χρόνο έτσι είναι, ποτέ δεν δίνουν σημασία για τις πανελλήνιες. Μόνο η ΝΕΤ και αν. Κ σε μας πέρυσι μόνο τις λύσεις είπαν και άντε και μια φορά που βγήκε ο Κάτσικας. Αυτά.
Εχεις απολυτο δικιο... Και γω αυτο ακριβως ετοιμαζομουν να πω!! Περα απο τις εφημεριδες, τα υπολοιπα ΜΜΕ μας εχουν λιγο στο κλα**μο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

petran_r21

Δραστήριο μέλος

Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα.
Την Τριτη τι ωρα περιπου θα εχουν τοιχοκολλησει τους βαθμους? στην επαρχια αργουνε να τα στειλουν η τα στελνουν απο την προηγουμενη η πρωι πρωι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

serfaon

Νεοφερμένος

Ο serfaon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
παιδιά ξέρετε μήπως αν τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του ypepth την δευτέρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

manos4

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
Εχεις απολυτο δικιο... Και γω αυτο ακριβως ετοιμαζομουν να πω!! Περα απο τις εφημεριδες, τα υπολοιπα ΜΜΕ μας εχουν λιγο στο κλα**μο!!

Αφού έχουν με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν!:PΞέρεις οικονομική κρίση,χρεοκοπία της Ελλάδας, αν η τζούλια βγάλει νέο DVD κτλ..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Συγνώμη παιδιά. Ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη 6/7 βγαίνουν οι βαθμοί. Τι άλλο να πουνε τα μουμουέ? Όταν βγουν οι βαθμοί θα ξαναρχίσουν να λένε γιατί το θέμα θα πουλάει. Θα βγάλουν και κάποιους που έπιασαν 19999 μόρια διαβάζοντας 10 λεπτά τη μέρα. Θα δούμε και τους ....αναλυτές καφετζούδες να κάνουν στατιστικές και να προβλέπουν βάσεις. Θα πέσουν βροχή οι διαφημίσεις κολεγίων και ΙΕΚ για όσους δεν πήγαν καλά. Λίγη υπομονή ακόμα. Και ας είπε ο υπουργός να μην διαρεύσουν οι βαθμοί. Ήδη 2 γνωστοί μου έχουν μάθει τους βαθμούς τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aλεξια20

Νεοφερμένος

Η Aλεξια20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Αυτο με τα παιδια που εχουν βγαλει 19999 χωρις διαβασμα εχει πολυ πλακα καθε χρονο. οκ, σιγουρα υπαρχουν πολυ εξυπνα παιδια που τα πιανουν ευκολα, αλλα χωρις διαβασμα και πολυ προσπαθεια δεν γινεται τιποτα (εξαιρεση αποτελουν τα θαυματα φυσικα). κατι ακουστηκε οτι μπορει να ανακοινωθουν στο internet τη δευτερα το βραδυ τα αποτελεσματα αλλα δεν ξερω αν ισχυει. αληθεια υπαρχουν παιδια που το ξερουν ηδη; αυτο ειναι λιγο αδικο, αλλα αμα ειχα τη δυνατοτητα να το κανω σιγουρα θα το εκανα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιχάλης9867

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.
μια γνστη μου εμαθε οτι εβγαλε 18100 περιπου απο χθες...
παντα υπαρχουν αυτα.
χωρις δουλεια δεν γινεται τιποτα ,ακομα και λιγες ωρες να διαβαζουν οσοι βγαζουν πολυ μεγαλους βαθμους η προσπαθεια τους δεν ξεκινησε στην γ λυκειου αλλα πολλα χρονια πριν ,να ειστε σιγουροι γ αυτο.(δεν εννοω οτι αρχισαν τα φροντηστηρια απο την α γυμνασιου ,αλλα οτι δεν αφηναν κενα και ηταν πολυ καλοι σε ολες τις ταξεις και εμαθαν να δουλευουν)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ZETAXA

Δραστήριο μέλος

Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
αμα δε στρωθεις να διαβασεις δυστυχως δε θα σου ερθει επιφοίτηση! καλα θα ητανε να περνουσαμε με λιγοτερο διαβασμα! την τριτη λοιπον... αντε καλα αποτελεσματα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tanoulitsa

Νεοφερμένος

Η Τανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Παιδια εμαθα τους δικους μου βαθμους. Μην ρωτατε πως αλλα ξερω... Περιμενα οτι κατω απο 16 δεν εχω γραψει και τελικα το συνολο ειναι 12000μορια. Εχω πεσει απο τα συννεφα τετοια απογοητευσηδεν εχω ξανα νιωσει. Περιμενω να δω τα αλλα αλλα πραγματικα στην ζωη μου πρωτη φορα πεφτω τοσο εξω απο τις αρχικες προσδοκιες. ΑΑΑΑ εμενα μου εκοψαν τον πινακα στον προγραμματισμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

panos_vibe

Νεοφερμένος

Ο panos_vibe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
πες ρε σύ από που το έμαθες
plzzzz
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

chris_m

Νεοφερμένος

Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Παιδια εμαθα τους δικους μου βαθμους. Μην ρωτατε πως αλλα ξερω... Περιμενα οτι κατω απο 16 δεν εχω γραψει και τελικα το συνολο ειναι 12000μορια. Εχω πεσει απο τα συννεφα τετοια απογοητευσηδεν εχω ξανα νιωσει. Περιμενω να δω τα αλλα αλλα πραγματικα στην ζωη μου πρωτη φορα πεφτω τοσο εξω απο τις αρχικες προσδοκιες. ΑΑΑΑ εμενα μου εκοψαν τον πινακα στον προγραμματισμο.

Σου εκοψαν 18 μορια απο τους πινακες ή 5-6;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top